nie wiem czy traci, ale z tego co widać po fb czy meczach z Piastem i Zagłębiem raczej nie, co do zmęczenia i zdezorientowania, nie uzywam fb czy twittera i dla mnie wszystko jest jasne i zrozumiałe, trwa bojkot, nie łazimy na mecze sa, nie kupujemy biletów gadżetów i ppv z meczów itd itd i czekamy na rozwój sytuacji - niestety, a to że wyłamują się z bojkotu słabe jednostki... życie.Rafał19R20 pisze: ↑18 wrz 2019, o 19:04Tak chcialbym wrocic na Cicha owszem..ale dobrze wiemy ze powrot w tej sytuacji bedzie nasza porazka...Chodzi mi o to ze nasz bojkot traci na sile, ludzie sa coraz bardziej zmeczeni i zdezorientowani tym wszystkim.... W ostatnim czasie moim zdaniem znow odpusciclismy akcjonariuszom... Jestem za kolejnymi manifestacjami az do skutku....
To uzywasz czy nie uzywasz fb ? Tu nikt nie wylamuje sie z bojkotu tylko kazdy chce zeby cos ruszylo do przodu i tyle. Kazdy tu dla Ruchu chce dobrze a ze sa roznice zdan to chyba tes dobrze wplywa na dyskusje i otwiera inne punkty widzenia. Trzeba szukac rozwiazan. Zeby jak najszybciej wrocila normalnosc.fRoś pisze: ↑18 wrz 2019, o 21:15nie wiem czy traci, ale z tego co widać po fb czy meczach z Piastem i Zagłębiem raczej nie, co do zmęczenia i zdezorientowania, nie uzywam fb czy twittera i dla mnie wszystko jest jasne i zrozumiałe, trwa bojkot, nie łazimy na mecze sa, nie kupujemy biletów gadżetów i ppv z meczów itd itd i czekamy na rozwój sytuacji - niestety, a to że wyłamują się z bojkotu słabe jednostki... życie.Rafał19R20 pisze: ↑18 wrz 2019, o 19:04Tak chcialbym wrocic na Cicha owszem..ale dobrze wiemy ze powrot w tej sytuacji bedzie nasza porazka...Chodzi mi o to ze nasz bojkot traci na sile, ludzie sa coraz bardziej zmeczeni i zdezorientowani tym wszystkim.... W ostatnim czasie moim zdaniem znow odpusciclismy akcjonariuszom... Jestem za kolejnymi manifestacjami az do skutku....
Już roz my mu termin stadionu odpuścili kosztem ratowania Ruchu,i terozki momy 4 liga i brak stadionu,dzièki.Zaproponuj to łysymu,bydzie Cię chwolił,bo to,że my stadionu niy chcieli na manifestacji już wyryczoł SIMONOWIfcb1920 pisze: ↑18 wrz 2019, o 20:40Masz racje ze to tylko pisanie ale moze ktos zauwazy te glosy ktore tez cos probuja przekazac. Wszyscy jestesmy kibicami Ruchu. Fakt ze ludzi jest garstka ale sami w tej garstce sie zamykaja. W mniejszych ekipach jak cos potrzeba to leci info kto moze zalatwic to czy to. I takie osoby sie znajduja.. a jak to jest u Nas ? Mam podejsc do Szymona i zapytac sory w czym moge pomoc ? Moje zdanie jest takie ze jedynym wyjsciem jest pakt z diablem w tym wypadlu Kotala kosztem stadionu niestety np na dwa lata do przodu. odkladamy temat stadinu nie ma sie co oszukiwac i tak go w njblizszym czasie nawet nie zaczna. Dogadac sie kladziemy S,A, budujemy nowy Ruch a do stadionu wrocimy za jakis czas.. cos kosztem czegos.. chyba lepiej nsjpierw odbudiwav klub. A za dwa lata i tak wybory zaglosuje sie na bardziej wuarygodnego w kwesti Ruchu i stadionu.
każdy kto dołoży cegiełkę jest potrzebnyTheEnd2 pisze: ↑18 wrz 2019, o 21:39Bardzo dobrze ze dyskutujemy,
Zle ze w tej dyskusji uczestniczy 7 osób....
To chyba daje do myslenia?
Ta SA nie padnie , moze zostanie sprzedana jakiemus kolejnemu dziadowi,
Ozor dzieki za zaproszenie do WR ,
oby WR nie byl za kilka lat stowarzyszeniem kibicow byłego klubu Ruchu Chorzów,
ktos tu napisal ze , nie ma komu robić i sie angazowac.... to kaj som FC i ich ekipy....?
No jasne pewnie tez masz racje. Ale mamy dwa interesy do ukrecenia Ruch jako klub i stadion wiem ze jedno i drugie jest rownie wazne. Ale czasem trzeba pogrywac i trzeba miec czym. Nie chodzi o to zeby z czegos rezygnowac tylko czyms.. ugrac cos.. musimy miec pole manewru. Zrobic krok do tylu zeby zrobic dwa do przodu.bergmon pisze: ↑18 wrz 2019, o 21:35Już roz my mu termin stadionu odpuścili kosztem ratowania Ruchu,i terozki momy 4 liga i brak stadionu,dzièki.Zaproponuj to łysymu,bydzie Cię chwolił,bo to,że my stadionu niy chcieli na manifestacji już wyryczoł SIMONOWIfcb1920 pisze: ↑18 wrz 2019, o 20:40Masz racje ze to tylko pisanie ale moze ktos zauwazy te glosy ktore tez cos probuja przekazac. Wszyscy jestesmy kibicami Ruchu. Fakt ze ludzi jest garstka ale sami w tej garstce sie zamykaja. W mniejszych ekipach jak cos potrzeba to leci info kto moze zalatwic to czy to. I takie osoby sie znajduja.. a jak to jest u Nas ? Mam podejsc do Szymona i zapytac sory w czym moge pomoc ? Moje zdanie jest takie ze jedynym wyjsciem jest pakt z diablem w tym wypadlu Kotala kosztem stadionu niestety np na dwa lata do przodu. odkladamy temat stadinu nie ma sie co oszukiwac i tak go w njblizszym czasie nawet nie zaczna. Dogadac sie kladziemy S,A, budujemy nowy Ruch a do stadionu wrocimy za jakis czas.. cos kosztem czegos.. chyba lepiej nsjpierw odbudiwav klub. A za dwa lata i tak wybory zaglosuje sie na bardziej wuarygodnego w kwesti Ruchu i stadionu.
To samo mniej wiecej pisalem w poprzednich postach,ale podobno jestem trolem i mi za to placa.Moze pomysl na upadek jest,ale na to co potem to nie,tym bardziej ze UKS,nie bedzie sie w to pakowalScypion pisze: ↑18 wrz 2019, o 17:41Proszę o potwierdzenie. Rozumia, ze pion organizacyjny nowego Ruchu jest już teraz gotowy i jak tylko będzie trzeba i można to wyskakuje z bloczków, wyciongo geld z kapsi i zaczyno działać? Czy tez bydzie tak, ze Ruch padnie, a potem bydzie godka: "jo nie, bo robota", "jo nie, bo kupilch nowe woły i musza je wypróbować" "jo nie, niech oni to wezna" "przeca mioł to ogarnąć UKS i jak godali, ze ich interesuje b-klasa to myslelimy, ze żartowali" a inni sie rozmyśla 5 minut przed?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], elquatro, moRi95, qwertyhu, Szafar21 i 68 gości