Robbo2k, popraw mnie, jeśli się mylę...robbo2k pisze: ↑12 wrz 2019, o 08:15Pomijając fakt że Kotala mnie dynda to idź do szafy i przeczytaj umowę z miastem polecam rozdział o płatnościach. Miasto może wam wypłacić za sierpień w połowie października zgodnie z umową. Wkurwiliscie ty i ten twój BIK miasto to skończyło się płacenie zaliczkami czy przed terminem. Wy to Wela wszystko wiecie jak sp***dolic razem z tymi twoimi biznesmenami z dzikiej Azji
Mam takie wrażenie, że ilekroć masz coś do akcjonariuszy, to zawsze do tych prywatnych. A kiedy jest mowa o mieście, to stajesz w ich obronie i tłumaczysz to tak, żeby wybielić miasto...
Zgadza się?
Tak i tym razem. Tłumaczysz miasto i podajesz informacje z sufitu... Po co to robisz?
Dla uściślenia. Wszystko było - zgodnie z prawem - konsultowane z miastem.
Pieniądze miały być już ponad tydzień temu, ale nagle zaczęły się dziwne działania... i do tej pory nie ma podstawowych czynności.
Tyle, że po naszej stronie wszystko zostało wykonane, więc reszta jest już jawnym działaniem na opóźnienie wypłaty.
A Ty po raz kolejny stajesz tak jakby bronił miasta.
Czy to przypadek, zbieg okoliczności, czy może coś więcej?
A dla Twojej informacji... Głównym draństwem dla mnie jest to, że jak się z kimś na coś umawiam, to tak to realizuję, a nie wycofuję się /po raz kolejny/ - mając w głębokiej d... dziesiątki pracowników, zawodników i trenerów Ruchu...
pyRsk!