Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
scaneRboy
Kontakt:

Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

#361 Post autor: scaneRboy » 6 wrz 2019, o 21:14

Cóż karty na stół.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#362 Post autor: alek900 » 6 wrz 2019, o 21:42

Ja sie tylko ciesze, że Sajmon nie został prezesem.. szkoda faceta by było.

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#363 Post autor: Rafał19R20 » 6 wrz 2019, o 21:50

Kotala ma szanse na podjecie pierwszej dobrej decyzji z tym wycofaniem sie z finansowania Ruchu, te 4 miliony mozna przeznaczyc na stadion nie na trupa!
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: KevinMitnick » 6 wrz 2019, o 22:00

Jedna karta tu nie gra tylko Kurczyk...

damian
Kontakt:

#365 Post autor: damian » 6 wrz 2019, o 23:16

Teraz CZAS na Nasz RUCH

Kotala walczy o stołki i kasa (i to nie ta dla miasta ) - a mimo wszystko strach mu d... ściska
bo kibice wykazują inwencję, mają kompetentnego przewodnika (S), siła w nich wzmaga,
i mogą wiele "dobrego czarnego" PR-u zrobić, dogrzebać i ujawnić wiele śliskich dokumentów i informacji.
A jeszcze jedno - mogą (mimo wszystko) pójść po wsparcie do kandydata (na śląsku) premiera z innej opcji po wsparcie
i tu może być tragedia (bo tam tylko na to czekają na "dożynki" opcji Kotali i jego przechowalni przegranych polityków w Chorzowie.
Przecież wytrawny polityk nie odmówi sobie okazji udowodnienie Kotali że to nie wina rządu.

Udziałowcy walczą o kasę dla siebie, uniknięcie rozgłosu o faktycznych intencjach i działaniach i powiązaniach.
Dodatkowo każdy z udziałowców ma jeszcze jakieś plany biznesowe w tym mieście (na przyszłość)
a stworzeni sobie zaciekłego wroga w kibicach i nie daj Boże w przyszłości (a jest taka możliwość) w przyszłych włodarzach Chorzowa
to jest bardzo zła opcja. A co jeszcze kibice mogą "wymyślić" to nawet nie da się wyobrazić.

I teraz najważniejsze MY KIBICE możemy rozdawać karty bo do tego tanga trzeba dwojga - jeden będzie stał pod ścianą.
Póki szli pod rękę razem to MY byliśmy w d.....

Muzyka zaczyna grać i to My możemy wybrać partnera na własnych warunkach i do muzyki Nam pasującej.
Teraz nie Chorzów wprawia w RUCH , tylko RUCH może Chorzów OCZYŚCIĆ !!
moRawa

kris63
Kontakt:

#366 Post autor: kris63 » 6 wrz 2019, o 23:27

mosz recht,ino tu trzeba powiedzieć,że żodyn w Ruch niy zainwestowoł ino pożyczył kasa jak żyd za sanacji i chce ta kasa odzyskać wszelkimi możliwymi środkami a godka bika,że zainwestowoł w Ruch blisko 20 baniek jest ło dupa roszczać

Vince1974
Kontakt:

#367 Post autor: Vince1974 » 6 wrz 2019, o 23:34

Przyłączam się do opinii kolegi powyżej...Trzej główni akcjonariusze Ruchu to jego szkodnicy bez cienia wątpliwości, kierujący się pobudkami nie mającymi nic wspólnego z dobrem Naszego Klubu. Tylko, że sytuacja zmienia się o tyle, że zaczyna im być ze sobą nie po drodze, pęknięcia między nimi są coraz wyrazniejsze. Tylko od naszej postawy i działań zależy ile dobrego dla Ruchu na tym da się wygrać i czy będziemy stroną z którą trzeba się będzie liczyć w rozgrywaniu swoich interesów.

kris63
Kontakt:

#368 Post autor: kris63 » 6 wrz 2019, o 23:45

tyn ciul kotala pedzioł,że żodne miasto niy dało tyla kasy na klub jak Chorzów,ale zapomnioł,że wiykszośc ty kasy to pożyczki i to pod zastaw(lipny) tych co chcom ratować Ruch

Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#369 Post autor: sgR » 7 wrz 2019, o 17:24

Ten facet klamie co drugie slowo. Takie Zabrze z grubsza liczac dalo jakies 7 razy wiecej a na jednego mieszkanca jest biedniejsze. Inna sprawa, ze to akurat glupota ale fakt. Katowice i Gliwice tez daly duzo wiecej choc tutaj finansowo jako miasto nie mozemy sie rownac. Podejrzewam, ze jakby zweryfikowac to Tychy tez daly wiecej.

sivy35
Kontakt:

#370 Post autor: sivy35 » 7 wrz 2019, o 17:45

co to za ku*** kris63
jup

Elmer
Kontakt:

#371 Post autor: Elmer » 8 wrz 2019, o 17:44

Wojna na górze trwa. Wela miał się nie udzielać. Była narada krwiopijców i dostał zgodę na jeden wpis szkalujący trzeciego szkodnika. Napisał co mu kazano i tyle żołnierzyka widzieli.

Za k... zagrywki naszym Ruchem powinniście być ... na rynku. Ale nie za jaja, bo jaj nie macie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Wela

#372 Post autor: Wela » 12 wrz 2019, o 05:29

Elmer pisze:
8 wrz 2019, o 17:44
Wojna na górze trwa. Wela miał się nie udzielać. Była narada krwiopijców i dostał zgodę na jeden wpis szkalujący trzeciego szkodnika. Napisał co mu kazano i tyle żołnierzyka widzieli.

Za k... zagrywki naszym Ruchem powinniście być ... na rynku. Ale nie za jaja, bo jaj nie macie.
Nie Elmer!
Nikt mi nic nie każe i trzymam się mojego zdania!
Jestem tu mało aktywny tylko z dwóch powodów - które dla Ciebie są głównie okazjami do szyderstwa...
Po pierwsze i po prostu wprost - szczerze - po 2 miesiącach roboty w Ruchu jestem fest zmęczony i po powrocie do domu od razu kładę się spać. Mam już sporą listę spraw do załatwienia a niestety doba nie jest z gumy. Teraz możesz się z tego śmiać. Przyjdź popracować kilka tygodni na Ruchu, to nabierzesz odrobiny pokory do życia i do ludzi, którzy pracują na ten Ruch - za marne pensje i ponad siły, niestety często kosztem swoich rodzin.

Drugi powód ciszy po mojej stronie także jest oczywisty. Czekam co ustalą główni gracze. Z tym, że staram się z Nimi wszystkimi rozmawiać i przekonywać.
Czekam na ich decyzję, a potem - także publicznie - odniosę się do tego.
Jeśli ktokolwiek sądzi, że złożę broń i przestanę walczyć o Ruch, bo jakiś polityk łamie swoje obietnice i nie chce wypłacić należnej kwoty, wypracowanej przez pracowników Ruchu, to rozczaruję tego kogoś, bo dopiero się rozkręcam do tej walki!
Jeśli ktoś złośliwie i BEZ HONORU chce ud***ć Ruch, to pozna moje drugie oblicze, już nie te ugodowe, nie te, gdzie przyjmuję różne upokorzenia na klatę, ale te, gdzie pokażę czym jest dla mnie walka o tych, których KOCHAM, a Ruch KOCHAM OD BAJTLA!

Tak... Wiem... Zaś nie napisałem niczego konkretnego, tylko same dupienie fleków..., ale spokojnie. Powiem więcej i konkretnie. Czekam na decyzje głównych akcjonariuszy i jedno jest pewne - kto będzie walczyć o Ruch, ten będzie moim sprzymierzeńcem, a kto będzie chciał ud***ć Ruch - pozna mnie z innej strony.

Z jednym się z Tobą zgoadzam Elmer, w tej Twojej wypowiedzi - winni degrengolady Ruchu powinni zostać UKARANI, rozliczeni, osądzeni i ukarani! Tak jak to się dzieje w Wiśle...
A kto ma te przysłowiowe jaja, to się jeszcze Elmer okaże, bo wszystko wskazuje na to, że prawdziwa bitwa o Ruch jest dopiero przed nami!

Tak jak Ruch, tak i Chorzów - miasto z takimi tradycjami, zasługują na sprawne i dobre zarządzanie - bo sroce spod ogona nie wypadliśmy!

Na dniach wiele się wyjaśni... i albo konstruktywna współpraca dla Ruchu i Chorzowa... albo... WOJNA NA CAŁEGO I O RUCH I O Chorzów!

RUCH JEST JEDEN!
RUCH NIGDY NIE ZGINIE!
RUCH I Chorzów TO JEDNO!

pyRsk!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#373 Post autor: Ozor » 12 wrz 2019, o 06:49

masz tu meldunek w Chorzowie?
Jeśli ktokolwiek sądzi, że złożę broń i przestanę walczyć o Ruch, bo jakiś polityk łamie swoje obietnice i nie chce wypłacić należnej kwoty, wypracowanej przez pracowników Ruchu
ty tak na poważnie o tym wypracowaniu 600 tyś zł? :oczami:

fcb1920
Kontakt:

#374 Post autor: fcb1920 » 12 wrz 2019, o 07:00

Wela dajcie juz spokoj Zbik pi***oli takie fleki ze czytac sie tego nie da Kotala jeszcze gorsze. Dajcie sobie dzis po klapsie i niech kazdy idzie w swoja strone. Nowy bez dlugow Ruch bedzie najlepszym prezentem na 100lecie tego klubu.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#375 Post autor: robbo2k » 12 wrz 2019, o 08:15

Pomijając fakt że Kotala mnie dynda to idź do szafy i przeczytaj umowę z miastem polecam rozdział o płatnościach. Miasto może wam wypłacić za sierpień w połowie października zgodnie z umową. Wkurwiliscie ty i ten twój BIK miasto to skończyło się płacenie zaliczkami czy przed terminem. Wy to Wela wszystko wiecie jak sp***dolic razem z tymi twoimi biznesmenami z dzikiej Azji
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Zablokowany