Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
-
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
Cóż karty na stół.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja sie tylko ciesze, że Sajmon nie został prezesem.. szkoda faceta by było.
- Kontakt:
Kotala ma szanse na podjecie pierwszej dobrej decyzji z tym wycofaniem sie z finansowania Ruchu, te 4 miliony mozna przeznaczyc na stadion nie na trupa!
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedna karta tu nie gra tylko Kurczyk...
-
- Kontakt:
Teraz CZAS na Nasz RUCH
Kotala walczy o stołki i kasa (i to nie ta dla miasta ) - a mimo wszystko strach mu d... ściska
bo kibice wykazują inwencję, mają kompetentnego przewodnika (S), siła w nich wzmaga,
i mogą wiele "dobrego czarnego" PR-u zrobić, dogrzebać i ujawnić wiele śliskich dokumentów i informacji.
A jeszcze jedno - mogą (mimo wszystko) pójść po wsparcie do kandydata (na śląsku) premiera z innej opcji po wsparcie
i tu może być tragedia (bo tam tylko na to czekają na "dożynki" opcji Kotali i jego przechowalni przegranych polityków w Chorzowie.
Przecież wytrawny polityk nie odmówi sobie okazji udowodnienie Kotali że to nie wina rządu.
Udziałowcy walczą o kasę dla siebie, uniknięcie rozgłosu o faktycznych intencjach i działaniach i powiązaniach.
Dodatkowo każdy z udziałowców ma jeszcze jakieś plany biznesowe w tym mieście (na przyszłość)
a stworzeni sobie zaciekłego wroga w kibicach i nie daj Boże w przyszłości (a jest taka możliwość) w przyszłych włodarzach Chorzowa
to jest bardzo zła opcja. A co jeszcze kibice mogą "wymyślić" to nawet nie da się wyobrazić.
I teraz najważniejsze MY KIBICE możemy rozdawać karty bo do tego tanga trzeba dwojga - jeden będzie stał pod ścianą.
Póki szli pod rękę razem to MY byliśmy w d.....
Muzyka zaczyna grać i to My możemy wybrać partnera na własnych warunkach i do muzyki Nam pasującej.
Teraz nie Chorzów wprawia w RUCH , tylko RUCH może Chorzów OCZYŚCIĆ !!
Kotala walczy o stołki i kasa (i to nie ta dla miasta ) - a mimo wszystko strach mu d... ściska
bo kibice wykazują inwencję, mają kompetentnego przewodnika (S), siła w nich wzmaga,
i mogą wiele "dobrego czarnego" PR-u zrobić, dogrzebać i ujawnić wiele śliskich dokumentów i informacji.
A jeszcze jedno - mogą (mimo wszystko) pójść po wsparcie do kandydata (na śląsku) premiera z innej opcji po wsparcie
i tu może być tragedia (bo tam tylko na to czekają na "dożynki" opcji Kotali i jego przechowalni przegranych polityków w Chorzowie.
Przecież wytrawny polityk nie odmówi sobie okazji udowodnienie Kotali że to nie wina rządu.
Udziałowcy walczą o kasę dla siebie, uniknięcie rozgłosu o faktycznych intencjach i działaniach i powiązaniach.
Dodatkowo każdy z udziałowców ma jeszcze jakieś plany biznesowe w tym mieście (na przyszłość)
a stworzeni sobie zaciekłego wroga w kibicach i nie daj Boże w przyszłości (a jest taka możliwość) w przyszłych włodarzach Chorzowa
to jest bardzo zła opcja. A co jeszcze kibice mogą "wymyślić" to nawet nie da się wyobrazić.
I teraz najważniejsze MY KIBICE możemy rozdawać karty bo do tego tanga trzeba dwojga - jeden będzie stał pod ścianą.
Póki szli pod rękę razem to MY byliśmy w d.....
Muzyka zaczyna grać i to My możemy wybrać partnera na własnych warunkach i do muzyki Nam pasującej.
Teraz nie Chorzów wprawia w RUCH , tylko RUCH może Chorzów OCZYŚCIĆ !!
moRawa
-
- Kontakt:
mosz recht,ino tu trzeba powiedzieć,że żodyn w Ruch niy zainwestowoł ino pożyczył kasa jak żyd za sanacji i chce ta kasa odzyskać wszelkimi możliwymi środkami a godka bika,że zainwestowoł w Ruch blisko 20 baniek jest ło dupa roszczać
-
- Kontakt:
Przyłączam się do opinii kolegi powyżej...Trzej główni akcjonariusze Ruchu to jego szkodnicy bez cienia wątpliwości, kierujący się pobudkami nie mającymi nic wspólnego z dobrem Naszego Klubu. Tylko, że sytuacja zmienia się o tyle, że zaczyna im być ze sobą nie po drodze, pęknięcia między nimi są coraz wyrazniejsze. Tylko od naszej postawy i działań zależy ile dobrego dla Ruchu na tym da się wygrać i czy będziemy stroną z którą trzeba się będzie liczyć w rozgrywaniu swoich interesów.
-
- Kontakt:
tyn ciul kotala pedzioł,że żodne miasto niy dało tyla kasy na klub jak Chorzów,ale zapomnioł,że wiykszośc ty kasy to pożyczki i to pod zastaw(lipny) tych co chcom ratować Ruch
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten facet klamie co drugie slowo. Takie Zabrze z grubsza liczac dalo jakies 7 razy wiecej a na jednego mieszkanca jest biedniejsze. Inna sprawa, ze to akurat glupota ale fakt. Katowice i Gliwice tez daly duzo wiecej choc tutaj finansowo jako miasto nie mozemy sie rownac. Podejrzewam, ze jakby zweryfikowac to Tychy tez daly wiecej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wojna na górze trwa. Wela miał się nie udzielać. Była narada krwiopijców i dostał zgodę na jeden wpis szkalujący trzeciego szkodnika. Napisał co mu kazano i tyle żołnierzyka widzieli.
Za k... zagrywki naszym Ruchem powinniście być ... na rynku. Ale nie za jaja, bo jaj nie macie.
Za k... zagrywki naszym Ruchem powinniście być ... na rynku. Ale nie za jaja, bo jaj nie macie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Nie Elmer!Elmer pisze: ↑8 wrz 2019, o 17:44Wojna na górze trwa. Wela miał się nie udzielać. Była narada krwiopijców i dostał zgodę na jeden wpis szkalujący trzeciego szkodnika. Napisał co mu kazano i tyle żołnierzyka widzieli.
Nikt mi nic nie każe i trzymam się mojego zdania!
Jestem tu mało aktywny tylko z dwóch powodów - które dla Ciebie są głównie okazjami do szyderstwa...
Po pierwsze i po prostu wprost - szczerze - po 2 miesiącach roboty w Ruchu jestem fest zmęczony i po powrocie do domu od razu kładę się spać. Mam już sporą listę spraw do załatwienia a niestety doba nie jest z gumy. Teraz możesz się z tego śmiać. Przyjdź popracować kilka tygodni na Ruchu, to nabierzesz odrobiny pokory do życia i do ludzi, którzy pracują na ten Ruch - za marne pensje i ponad siły, niestety często kosztem swoich rodzin.
Drugi powód ciszy po mojej stronie także jest oczywisty. Czekam co ustalą główni gracze. Z tym, że staram się z Nimi wszystkimi rozmawiać i przekonywać.
Czekam na ich decyzję, a potem - także publicznie - odniosę się do tego.
Jeśli ktokolwiek sądzi, że złożę broń i przestanę walczyć o Ruch, bo jakiś polityk łamie swoje obietnice i nie chce wypłacić należnej kwoty, wypracowanej przez pracowników Ruchu, to rozczaruję tego kogoś, bo dopiero się rozkręcam do tej walki!
Jeśli ktoś złośliwie i BEZ HONORU chce ud***ć Ruch, to pozna moje drugie oblicze, już nie te ugodowe, nie te, gdzie przyjmuję różne upokorzenia na klatę, ale te, gdzie pokażę czym jest dla mnie walka o tych, których KOCHAM, a Ruch KOCHAM OD BAJTLA!
Tak... Wiem... Zaś nie napisałem niczego konkretnego, tylko same dupienie fleków..., ale spokojnie. Powiem więcej i konkretnie. Czekam na decyzje głównych akcjonariuszy i jedno jest pewne - kto będzie walczyć o Ruch, ten będzie moim sprzymierzeńcem, a kto będzie chciał ud***ć Ruch - pozna mnie z innej strony.
Z jednym się z Tobą zgoadzam Elmer, w tej Twojej wypowiedzi - winni degrengolady Ruchu powinni zostać UKARANI, rozliczeni, osądzeni i ukarani! Tak jak to się dzieje w Wiśle...
A kto ma te przysłowiowe jaja, to się jeszcze Elmer okaże, bo wszystko wskazuje na to, że prawdziwa bitwa o Ruch jest dopiero przed nami!
Tak jak Ruch, tak i Chorzów - miasto z takimi tradycjami, zasługują na sprawne i dobre zarządzanie - bo sroce spod ogona nie wypadliśmy!
Na dniach wiele się wyjaśni... i albo konstruktywna współpraca dla Ruchu i Chorzowa... albo... WOJNA NA CAŁEGO I O RUCH I O Chorzów!
RUCH JEST JEDEN!
RUCH NIGDY NIE ZGINIE!
RUCH I Chorzów TO JEDNO!
pyRsk!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
masz tu meldunek w Chorzowie?

ty tak na poważnie o tym wypracowaniu 600 tyś zł?Jeśli ktokolwiek sądzi, że złożę broń i przestanę walczyć o Ruch, bo jakiś polityk łamie swoje obietnice i nie chce wypłacić należnej kwoty, wypracowanej przez pracowników Ruchu

-
- Kontakt:
Wela dajcie juz spokoj Zbik pi***oli takie fleki ze czytac sie tego nie da Kotala jeszcze gorsze. Dajcie sobie dzis po klapsie i niech kazdy idzie w swoja strone. Nowy bez dlugow Ruch bedzie najlepszym prezentem na 100lecie tego klubu.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pomijając fakt że Kotala mnie dynda to idź do szafy i przeczytaj umowę z miastem polecam rozdział o płatnościach. Miasto może wam wypłacić za sierpień w połowie października zgodnie z umową. Wkurwiliscie ty i ten twój BIK miasto to skończyło się płacenie zaliczkami czy przed terminem. Wy to Wela wszystko wiecie jak sp***dolic razem z tymi twoimi biznesmenami z dzikiej Azji
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester