"
Ozor pisze: ↑28 sie 2019, o 23:07
Waszymi działaniami pomogliście także usunąć z Klubu szkodników, którzy albo żerowali na Klubie, albo niszczyli Go przez swoją głupotę, czy zaślepienie.
kto to taki ? może jakieś nazwiska bo nie kojarzę?"
ODPOWIADAM: To Ty Ozor nie znasz postulatów KIbiców?
"
Splata zobowiazan z mieskich pieniedzy za antypromocje Chorzowa nazywasz sukcesem?!.."
Odpowiadam: A czy ja gdziekolwiek nazwałem to sukcesem? Jesteś kolejnym, który przekręca moje słowa. Ja to nazywam POWROTEM DO NORMALNOŚCI!
wyłudzenie pieniędzy z miasta za pseudo promocję nazywasz powrotem do normalności?"
ODPOWIADAM: Ozor, pracę wielu ludzi nad dopełnieniem tej umowy z Miastem i rzeczywistym ratowaniem Ruchu nazywasz WYŁUDZENIEM? i pseudo promocją? Wybacz Stary, ale właśnie przez takie aroganckie i infantylne pokazy braku szacunku wobec ludzi - ignoruję szereg pytań! Jak sądzę, jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem i jeszcze ani życie, ani praca nie nauczyły Cię pokory i szacunku dla pracy innych. Nie martw się, to przyjdzie z wiekiem...
"quote]Podobno do niedawna tak bardzo Wam brakowało zarządów, które słuchałyby głosu KIbiców, prezesów, którzy rozmawialiby z Wami i słuchali Waszych pomysłów i jeszcze je wprowadzali w życie.
mnie tego brakowało jakieś 27mln temu teraz jest na rozmowy za późno chyba że znasz jakiegoś Emira ,Szejka czy tam innego Oligarchę który w swojej naiwności kupi to co zostało, a wam w SA nie zostało nic nie macie nawet herbu.
ODPOWIADAM: Oczywiście Ozor, a w przerwie między jednym krytykowaniem a kolejnym i nic poza tym - czarodziejska różdżką i jednym skinieniem palcem czarodziej od zera dokona tego z nowym klubem, co TYSIĄCE WIELKICH LUDZI przez 99 lat! A potem czarodziej się obudzi i po kilku latach orki zda sobie sprawę z tego czym jest szacunek dla historii, dla ludzi, dla czyjejś pracy i dla czyichś SUKCESÓW - bo jednak Ruch jest wciąż KLUBEM NUMER JEDEN W CAŁEJ POLSCE! III liga to gańba, ale to także lekcja pokory i lekcja dla nas wszystkich - ŻEBY NIE TYLKO URATOWAĆ KLUB, ALE I POCZYNIĆ TAKIE ZABEZPIECZENIA, ŻEBY W PRZYSZŁOŚCI ŻADEN S. czy P. czy inny pseudobiznesmen NIE ŻEROWAŁ NA RUCHU!
"
Z zasady odnoszę się do rzeczowych argumentów
prosza cie

"
ODPOWIADAM: I vice versa Przyjacielu. A możesz to pochwalić się CZYNAMI - czego dokonałeś dla Ruchu, żeby Go ratować... O krytykę i mądrości na forum nie pytam... Tylko o czyny...
"
bo wg niektórych to co przez 99 lat ludzie tworzyli gigantycznymi wysiłkami, to jeden wielki ch...,
wyprowadzę cię z błędu SA nie istnieje 99lat."
ODPOWIADAM: A co ma piernik do wiatraka? Kładąc spółkę dobijamy Klub, a więc i całą Jego historię! Powiesz, to co tu wypisujesz Zocnym Oldboyom? Chcesz posłuchać co Ci powiedzą Ci, którzy zdobywali tych 14 Mistrzów Polski? Kolejnych wice, brązowe medale, Puchary Polski, sukcesy w Pucharach Europejskich?
Czy to co Oni osiągnęli przez te wszystkie DŁUUUUUUGIE lata, to także jeden wielki ch... ?
Ale za to co Ty chcesz osiągnąć to jest potęga i moc... Pra?
"
Czyli zbiki, kulczyki i inksze już se z Ruchu poszli?"
- nie, nie poszli i w mojej ocenie Ci ludzie, mimo wcześniejszych błędów w obstawianiu składu zarządów, wciąż wierzą i chcą ratować Klub, nie tylko spółkę, ale po prostu Ruch.
sam sobie zrób bilans ich rządów sportowy i biznesowy jak to jest dla ciebie ratowanie klubu to nie mam pytan
[/quote]"
ODPOWIADAM: Oczywiście, to także jeden wielki ch... Bo jak p. Bik włożył - i nie ważne czy pożyczył, czy dał - WŁOŻYŁ 20 MILIONÓW to dla Ciebie wielkie nic... A CO TY WŁOŻYŁEŚ DO TEGO KLUBU?
Co Ty zrobiłeś do tego Klubu, że drwisz i szydzisz z wkładu na rzecz Klubu w wysokości AŻ 20 milionów ???
A skąd p. Bik miał wiedzieć jak będą zarządzać kolejne zarządy kiedy RATOWAŁ RUCH i wpompowywał kolejne miliony, żeby ratować eRkę?
Zastanowiłeś się choć raz nad tym? Ile masz Zacny Ozor? Co osiągnąłeś w życiu, że aż tak deprecjonujesz działania innych?
Może najwyższy czas oddzielić tych, którzy ŻEROWALI I DOILI RUCH, od tych KTÓRZY GO RZECZYWIŚCIE RATOWALI?
W mojej ocenie tutaj już niemal nie ma szkodników i najlepsze co teraz możemy zrobić dla Ruchu, to:
1. Razem walczyć O ZGODĘ między nami a potem między akcjonariuszami!
2. USTALIĆ twarde zasady i trzymać się ich, żeby mieć gwarancję, że nikt więcej NIE BĘDZIE ŻEROWAĆ na Ruchu!
3. Podzielić zadania między wszystkich, kto chce ratować Ruch i RAZEM WALCZYĆ! WALCZYĆ DO KOŃCA!
4. Dając ZGODĘ - zapewnić ciągłość podstawowego funkcjonowania KLUBU i razem szukać nowych sponsorów!
A nie W KÓŁKO NARZEKAĆ I NARZEKAĆ... Bo to jest nie tylko nudne, ale godne pożałowania, że ludzie którzy poddają się i nie chcą walczyć, sądzą, że zbudują nie wiadomo co!
Może warto Ozor, zastanowić się nad tym?
pyRsk!