Nie wiesz że Olek, Zdziś i Jędrula chcą dobrze dla tego klubu? Przecież to niebieskie serca, podobnie jak ten poeta, niedoszły ultras z Melmac.
Dosyć upokorzeń! Warunki znacie.
Dlatego na UKS musi być tylko pozytywny doping, tylko pro-Ruch. Żadnego wyzywania nikogo, ani żaboli, ani Legii, ani zarządu. Uważam, że nawet "Ruch to my, a nie wy!" można sobie raz darować, zamiast tego "jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra", żeby podkreślić, że spółka w rękach akcjonariuszy (bez robbo2k
Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, bo jest żenujący, ale zaprzecz, powiedz ludziom, że pieniądze, które wywalczył Waszczuk zaledwie w 3 tygodnie zostają przeznaczone na uregulowanie zobowiązań finansowych wobec piłkarzy, sztabu trenerskiego i pracowników, na które czekali miesiącami i nie widzieli nadziei na poprawę swojej sytuacji.robbo2k pisze: ↑1 sie 2019, o 14:25Ile płaci Waszczuk za ten bełkot? Dam 2 zł od posta więcej. Czy moderacja mogłaby coś wreszcie zrobić z tymi zielonymi dywersantami?
Waszczuk nie chce dialogu Waszczuk chce pieniędzy kibiców. W jego prezentacji kibice to tylko bezkształtna tłuszcza kierowana przez jenerała. ja rozumiem te pomoskiewskie szkoły jakie towarzysz Waszczuk przechodził. Tam uczą jak biednych szeregowych przerobić na mieso armatnie by ci z spiewem na ustach umierali za swojego generała i teraz stosuje te same metody. Do niego dołączają dobrze opłacani klakierzy jak ty i robimy fikcję.
Gdy ja byłem na WZA to twój Waszczuk w pieluchy robił. Gdy próbowałem rozmawiać z Kurczykiem o roli kibiców w klubie to Waszczuk ganiał się ze swoimi harcerzykami po lasach. W końcu to ja na upadku spółki stracę REALNE pieniądze ze swoich akcji. I przestańcie Waszczukowi siepacze stawiać znak równości miedzy klubem a spółką. Klub odrodził sie po wojnie to odrodzi sie i po Waszczuku, Biku, Kurczyku i Kotali.
A ty Waszczukowo-Bikowy pachołku zrozum iz do uratowania spółki wystarczyły dwie proste decyzję. Nie chcieliście pomocy to teraz nie wzywajcie pomocy.
Zrozum w koncu umyslowa amebo, ze Waszczuk jest pieskiem na smyczy Bika i spolki, mo ch** do godki, on nom moze obiecac nawet lot w kosmos.NiebieskieSerce7 pisze: ↑1 sie 2019, o 14:49Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, bo jest żenujący, ale zaprzecz, powiedz ludziom, że pieniądze, które wywalczył Waszczuk zaledwie w 3 tygodnie zostają przeznaczone na uregulowanie zobowiązań finansowych wobec piłkarzy, sztabu trenerskiego i pracowników, na które czekali miesiącami i nie widzieli nadziei na poprawę swojej sytuacji.robbo2k pisze: ↑1 sie 2019, o 14:25Ile płaci Waszczuk za ten bełkot? Dam 2 zł od posta więcej. Czy moderacja mogłaby coś wreszcie zrobić z tymi zielonymi dywersantami?
Waszczuk nie chce dialogu Waszczuk chce pieniędzy kibiców. W jego prezentacji kibice to tylko bezkształtna tłuszcza kierowana przez jenerała. ja rozumiem te pomoskiewskie szkoły jakie towarzysz Waszczuk przechodził. Tam uczą jak biednych szeregowych przerobić na mieso armatnie by ci z spiewem na ustach umierali za swojego generała i teraz stosuje te same metody. Do niego dołączają dobrze opłacani klakierzy jak ty i robimy fikcję.
Gdy ja byłem na WZA to twój Waszczuk w pieluchy robił. Gdy próbowałem rozmawiać z Kurczykiem o roli kibiców w klubie to Waszczuk ganiał się ze swoimi harcerzykami po lasach. W końcu to ja na upadku spółki stracę REALNE pieniądze ze swoich akcji. I przestańcie Waszczukowi siepacze stawiać znak równości miedzy klubem a spółką. Klub odrodził sie po wojnie to odrodzi sie i po Waszczuku, Biku, Kurczyku i Kotali.
A ty Waszczukowo-Bikowy pachołku zrozum iz do uratowania spółki wystarczyły dwie proste decyzję. Nie chcieliście pomocy to teraz nie wzywajcie pomocy.
Bo tutaj leży clue sprawy, którą wygodnie przemilczasz. Prezes Waszczuk publicznie zobowiązał się, że pieniądze wypracowywane przez kibiców w całości będą przeznaczane na pensje dla Drużyny Ruchu, pracowników i Akademię. To Cię boli? Skoro jesteś akcjonariuszem, którymś tam w kolejce...
Do Twojej wiadomości i kilku innych, którzy mnie tak bardzo tutaj lubią nikt mnie nie opłaca. Mam swój honor i rozum. Po prostu chcę, żeby RUCH żył! Widzę i słyszę, kto jak postępuje i wyciągam wnioski.
Cenzura była za komuny, przypominają Ci się stare dobre czasy Robbo2k?...
Ten kosmita nie jest zodnym przelomym w istnieniu Ruchu Chorzow. Jesli niy jest zes drugim wcielyniym waszczuka to wbij sie do tympyj paly ze tyn chop reprezyntuje ludzi kierzy chcom upadku klubu jeszcze bardzij niz my, z tom malom roznicom ze oni muszom nojpiyrw kasa wydoic.NiebieskieSerce7 pisze: ↑1 sie 2019, o 14:16Jak bardzo wszystkie działania na rzecz ratowania Ruchu przez vice prezesa Waszczuka są Ci nie w smak świadczy Twoja wściekłość z jaką atakujesz tego człowieka. Pierwszego od wielu lat, który od świtu do późnej nocy pracuje, żeby udowodnić, że Niebieska Legenda to marka, to tradycja, to chluba polskiego i śląskiego sportu.
Czy chodzi o pieniądze od sponosora Ecoexpress24? Gdzie umowa była zawarta w marcu?Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, bo jest żenujący, ale zaprzecz, powiedz ludziom, że pieniądze, które wywalczył Waszczuk zaledwie w 3 tygodnie zostają przeznaczone na uregulowanie zobowiązań finansowych wobec piłkarzy, sztabu trenerskiego i pracowników, na które czekali miesiącami i nie widzieli nadziei na poprawę swojej sytuacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości