Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#19711 Post autor: Elmer » 1 sie 2019, o 14:31

robbo2k Ty agresywny człowieku. Ogarnij się 😂

Nie wiesz że Olek, Zdziś i Jędrula chcą dobrze dla tego klubu? Przecież to niebieskie serca, podobnie jak ten poeta, niedoszły ultras z Melmac.

Dosyć upokorzeń! Warunki znacie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Jano99
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19712 Post autor: Jano99 » 1 sie 2019, o 14:34

Panie Wela takiś pan honorowy i nie bojący się niczego a będąc już jakiś czas na tym forum nie odpowiedział na żadne konkretne pytanie...kto tu jest tchórzem?! Niektórzy na tym forum mają większe pojęcie o tym w jakiej sytuacji jest spółka niż Pan będąc jej pracownikiem..takie jest moje zdanie.

JEDI_V
Kontakt:

#19713 Post autor: JEDI_V » 1 sie 2019, o 14:35

Ludziska zablokujcie te zielone ameby, bo to juz wk***ia na maksa, tluczesz jednymu debilowi z drugim od kilku tygodni o co biega a to dalej dawna udaje.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19714 Post autor: czoRny » 1 sie 2019, o 14:37

Komuna wróciła :przestraszony:
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19715 Post autor: heli » 1 sie 2019, o 14:40

prośba
odpowiedź (uwaga niecenzuralne +18 :niepewny: )
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Vince1974
Kontakt:

#19716 Post autor: Vince1974 » 1 sie 2019, o 14:42

Celowo zaognia sytuację i nie zdziwiłbym się, gdyby przybył na mecz UKS poćwiczyć te swoje piosenki. A jak wydarzy się jakaś konfliktowa sytuacja to będzie miał argument, że wyzwala klub od złych kiboli, to się zawsze fajnie sprzedaje. Tylko spokojnie....

Awatar użytkownika
aciubiciabiciba
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19717 Post autor: aciubiciabiciba » 1 sie 2019, o 14:46

Vince1974 pisze:
1 sie 2019, o 14:42
Celowo zaognia sytuację i nie zdziwiłbym się, gdyby przybył na mecz UKS poćwiczyć te swoje piosenki. A jak wydarzy się jakaś konfliktowa sytuacja to będzie miał argument, że wyzwala klub od złych kiboli, to się zawsze fajnie sprzedaje. Tylko spokojnie....
Dlatego na UKS musi być tylko pozytywny doping, tylko pro-Ruch. Żadnego wyzywania nikogo, ani żaboli, ani Legii, ani zarządu. Uważam, że nawet "Ruch to my, a nie wy!" można sobie raz darować, zamiast tego "jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra", żeby podkreślić, że spółka w rękach akcjonariuszy (bez robbo2k ;) ) to nie jest nasz klub, tylko towarzystwo wzajemnej adoracji.
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus

NiebieskieSerce7

#19718 Post autor: NiebieskieSerce7 » 1 sie 2019, o 14:49

robbo2k pisze:
1 sie 2019, o 14:25
Ile płaci Waszczuk za ten bełkot? Dam 2 zł od posta więcej. Czy moderacja mogłaby coś wreszcie zrobić z tymi zielonymi dywersantami?
Waszczuk nie chce dialogu Waszczuk chce pieniędzy kibiców. W jego prezentacji kibice to tylko bezkształtna tłuszcza kierowana przez jenerała. ja rozumiem te pomoskiewskie szkoły jakie towarzysz Waszczuk przechodził. Tam uczą jak biednych szeregowych przerobić na mieso armatnie by ci z spiewem na ustach umierali za swojego generała i teraz stosuje te same metody. Do niego dołączają dobrze opłacani klakierzy jak ty i robimy fikcję.

Gdy ja byłem na WZA to twój Waszczuk w pieluchy robił. Gdy próbowałem rozmawiać z Kurczykiem o roli kibiców w klubie to Waszczuk ganiał się ze swoimi harcerzykami po lasach. W końcu to ja na upadku spółki stracę REALNE pieniądze ze swoich akcji. I przestańcie Waszczukowi siepacze stawiać znak równości miedzy klubem a spółką. Klub odrodził sie po wojnie to odrodzi sie i po Waszczuku, Biku, Kurczyku i Kotali.

A ty Waszczukowo-Bikowy pachołku zrozum iz do uratowania spółki wystarczyły dwie proste decyzję. Nie chcieliście pomocy to teraz nie wzywajcie pomocy.
Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, bo jest żenujący, ale zaprzecz, powiedz ludziom, że pieniądze, które wywalczył Waszczuk zaledwie w 3 tygodnie zostają przeznaczone na uregulowanie zobowiązań finansowych wobec piłkarzy, sztabu trenerskiego i pracowników, na które czekali miesiącami i nie widzieli nadziei na poprawę swojej sytuacji.
Bo tutaj leży clue sprawy, którą wygodnie przemilczasz. Prezes Waszczuk publicznie zobowiązał się, że pieniądze wypracowywane przez kibiców w całości będą przeznaczane na pensje dla Drużyny Ruchu, pracowników i Akademię. To Cię boli? Skoro jesteś akcjonariuszem, którymś tam w kolejce...
Do Twojej wiadomości i kilku innych, którzy mnie tak bardzo tutaj lubią nikt mnie nie opłaca. Mam swój honor i rozum. Po prostu chcę, żeby RUCH żył! Widzę i słyszę, kto jak postępuje i wyciągam wnioski.
Cenzura była za komuny, przypominają Ci się stare dobre czasy Robbo2k?...

Morris
Kontakt:

#19719 Post autor: Morris » 1 sie 2019, o 14:53

niy ciulnij sie Wela z przelogowywaniami miyndzy używanymi profilami coby niy było przipału, bo po sposobie pisania widać że Waszmość funkcjonujesz w wielu zielonych wcielyniach

JEDI_V
Kontakt:

#19720 Post autor: JEDI_V » 1 sie 2019, o 14:54

NiebieskieSerce7 pisze:
1 sie 2019, o 14:49
robbo2k pisze:
1 sie 2019, o 14:25
Ile płaci Waszczuk za ten bełkot? Dam 2 zł od posta więcej. Czy moderacja mogłaby coś wreszcie zrobić z tymi zielonymi dywersantami?
Waszczuk nie chce dialogu Waszczuk chce pieniędzy kibiców. W jego prezentacji kibice to tylko bezkształtna tłuszcza kierowana przez jenerała. ja rozumiem te pomoskiewskie szkoły jakie towarzysz Waszczuk przechodził. Tam uczą jak biednych szeregowych przerobić na mieso armatnie by ci z spiewem na ustach umierali za swojego generała i teraz stosuje te same metody. Do niego dołączają dobrze opłacani klakierzy jak ty i robimy fikcję.

Gdy ja byłem na WZA to twój Waszczuk w pieluchy robił. Gdy próbowałem rozmawiać z Kurczykiem o roli kibiców w klubie to Waszczuk ganiał się ze swoimi harcerzykami po lasach. W końcu to ja na upadku spółki stracę REALNE pieniądze ze swoich akcji. I przestańcie Waszczukowi siepacze stawiać znak równości miedzy klubem a spółką. Klub odrodził sie po wojnie to odrodzi sie i po Waszczuku, Biku, Kurczyku i Kotali.

A ty Waszczukowo-Bikowy pachołku zrozum iz do uratowania spółki wystarczyły dwie proste decyzję. Nie chcieliście pomocy to teraz nie wzywajcie pomocy.
Nie będę się zniżał do Twojego poziomu, bo jest żenujący, ale zaprzecz, powiedz ludziom, że pieniądze, które wywalczył Waszczuk zaledwie w 3 tygodnie zostają przeznaczone na uregulowanie zobowiązań finansowych wobec piłkarzy, sztabu trenerskiego i pracowników, na które czekali miesiącami i nie widzieli nadziei na poprawę swojej sytuacji.
Bo tutaj leży clue sprawy, którą wygodnie przemilczasz. Prezes Waszczuk publicznie zobowiązał się, że pieniądze wypracowywane przez kibiców w całości będą przeznaczane na pensje dla Drużyny Ruchu, pracowników i Akademię. To Cię boli? Skoro jesteś akcjonariuszem, którymś tam w kolejce...
Do Twojej wiadomości i kilku innych, którzy mnie tak bardzo tutaj lubią nikt mnie nie opłaca. Mam swój honor i rozum. Po prostu chcę, żeby RUCH żył! Widzę i słyszę, kto jak postępuje i wyciągam wnioski.
Cenzura była za komuny, przypominają Ci się stare dobre czasy Robbo2k?...
Zrozum w koncu umyslowa amebo, ze Waszczuk jest pieskiem na smyczy Bika i spolki, mo ch** do godki, on nom moze obiecac nawet lot w kosmos.
Narazie przypudruja trupa, a za kilka miesiecy pracownicy bydom zas bez kasy, my to juz przerabiomy od czasu Rogale, dotarlo do ciebie :zabawa:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19721 Post autor: heli » 1 sie 2019, o 14:54

niebieskieserce...

Chopie nawet gdyby tak miało być to co ma Pan Waszczuk do gadania pokazała sytuacja z Krawcem i przeprosinami. Gdyby tak było w normalnej spółce to by był wypierd@@@@@, a nie przepraszany, a że wiadomo kim jest ten Krawiec dla Bika to wiadomo, że z każdą kasa zrobią co będą chcieli.
Dlatego stop jakiejkolwiek kasy z miasta na chwilę obecną oraz jakiejkolwiek zbiórki publicznej prowadzonej przez tych ludzi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

robotrix
Kontakt:

#19722 Post autor: robotrix » 1 sie 2019, o 14:56

NiebieskieSerce7 pisze:
1 sie 2019, o 14:16
Jak bardzo wszystkie działania na rzecz ratowania Ruchu przez vice prezesa Waszczuka są Ci nie w smak świadczy Twoja wściekłość z jaką atakujesz tego człowieka. Pierwszego od wielu lat, który od świtu do późnej nocy pracuje, żeby udowodnić, że Niebieska Legenda to marka, to tradycja, to chluba polskiego i śląskiego sportu.
Ten kosmita nie jest zodnym przelomym w istnieniu Ruchu Chorzow. Jesli niy jest zes drugim wcielyniym waszczuka to wbij sie do tympyj paly ze tyn chop reprezyntuje ludzi kierzy chcom upadku klubu jeszcze bardzij niz my, z tom malom roznicom ze oni muszom nojpiyrw kasa wydoic.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19723 Post autor: robbo2k » 1 sie 2019, o 14:57

Ty jednak zielony zolnierzyku głupi jesteś. Waszczuk nie załatwił żadnych pieniędzy. Pożyczył od Kurczyka i wybłagał od ecoexpress wcześniejszą płatność. Nic w Ruchu nie przybylo od tego. Deklaracje prezesa Waszczuka są tyle warte co jego obietnice o ujawnieniu finansów. Już mu Krawiec udowodnił co ma do gadania. Pieniądze od sponsora poszły do Kurczyka i na spłatę skradzionych pieniedzy dzieciom. Widać więc ile słowa Waszczuka są warte. Waszczuk dziś jest, jutro go nie ma więc jego słowa są warte mniej niż ten papier w toalecie na Cichej. Kibice nie będą gadać z Waszczukirm, Chrapkirm czy innym Quasimodo do czasu aż akcjonariusze nie wyłożą pieniędzy. Czy wy Waszczukowe trole jeszcze tego nie pojeliscie?

Od samego początku sprawa była jasna. Kibice pomoga uratować spółkę RAZEM Z Właścicielami. Właściciele napluli i zmarnowali czas kibiców więc niech teraz się ... pokazują jacy z nich biznesmeni
Ostatnio zmieniony 1 sie 2019, o 15:01 przez robbo2k, łącznie zmieniany 2 razy.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

gringo21
Kontakt:

#19724 Post autor: gringo21 » 1 sie 2019, o 14:57

Czy chodzi o pieniądze od sponosora Ecoexpress24? Gdzie umowa była zawarta w marcu?
Czy chodzi o 40 tyś od Kurczyka, które od razu zostały mu oddane?
Czy chodzi o pieniądze za promocję miasta ( za miesiąc lipiec), które jeszcze nie wpłyneły i nie wiadomo jakiej wielkości to będzie kwota?

Nie wiem....

Edit. Zapomniałem o 1000 od starszych panów...
TYLKO RUCH !!!!

Awatar użytkownika
Lightman
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19725 Post autor: Lightman » 1 sie 2019, o 15:02

@NiebieskieSerce7 to drugie konto Waszczuka.

Ściągacie zewsząd kasę tylko po to, żeby tylko wystartować. Za kilka miesięcy wrócimy do punktu wyjścia. Tylko wtedy żadna kasa z miasta, ani ecoexpress już nie skapnie, a strajki pracowników czy płomienne wywiady w TV nie zdadzą się na nic.
Nie macie planów - liczycie tylko na "pomoc" i kasę kibiców.

Z takimi wpływami od kibiców prędzej UKS znajdzie się w 2 lidze, niż nasi akcjonariusze się dogadają.
Oddajcie pracownikom i trenerom pieniądze, które uczciwie zarobili i zwijajcie żagle.
"NIE" dla Ruch Chorzów S.A.

ODPOWIEDZ