ło kule, z krykom na Cicho byda łazioł

ło kule, z krykom na Cicho byda łazioł
Kim ty jestes by mnie oceniac i nazywac trolem? Wyciagniete zdania z kontekstu i juz wyciagasz mylne (jak zwykle) wniosko. Zobaczymy, kto bedzie mial na koncu racje. Samo pieprzenie o stadionie trwa od 20 lat tu i de facto jestesmy w tym samym miejscu co te 20 lat temugerhat pisze: ↑6 lis 2024, o 00:09Uderz w stół …. Pierwszy trol już zaczął działaćHullCityFC pisze: ↑5 lis 2024, o 10:15Ten stadion nie powstanie na Cichej. Bedzie albo w innym miejscu albo w ogole.
Osobiscie radze pogodzic sie z zyciem na Slaskim.
No właśnie ten stadion musi powstać za wszelką cenę.HullCityFC pisze: ↑6 lis 2024, o 10:22Kim ty jestes by mnie oceniac i nazywac trolem? Wyciagniete zdania z kontekstu i juz wyciagasz mylne (jak zwykle) wniosko. Zobaczymy, kto bedzie mial na koncu racje. Samo pieprzenie o stadionie trwa od 20 lat tu i de facto jestesmy w tym samym miejscu co te 20 lat temugerhat pisze: ↑6 lis 2024, o 00:09Uderz w stół …. Pierwszy trol już zaczął działaćHullCityFC pisze: ↑5 lis 2024, o 10:15Ten stadion nie powstanie na Cichej. Bedzie albo w innym miejscu albo w ogole.
Wierze, w to ze Szymon wybuduje ten stadion ale uparte trzymanie sie C6 skonczy sie Katowicka na kolejne 30lat.
Jestem za nowym stadionem, ale nie za wszelka cene na
Ucielo mi koncowke. Chce by stadion powstal, ale nie za wszelka cene na C6. Moze byc Huta czy inne tereny do wykorzystania_BiADACZ_ pisze: ↑6 lis 2024, o 10:31No właśnie ten stadion musi powstać za wszelką cenę.HullCityFC pisze: ↑6 lis 2024, o 10:22Kim ty jestes by mnie oceniac i nazywac trolem? Wyciagniete zdania z kontekstu i juz wyciagasz mylne (jak zwykle) wniosko. Zobaczymy, kto bedzie mial na koncu racje. Samo pieprzenie o stadionie trwa od 20 lat tu i de facto jestesmy w tym samym miejscu co te 20 lat temugerhat pisze: ↑6 lis 2024, o 00:09Uderz w stół …. Pierwszy trol już zaczął działaćHullCityFC pisze: ↑5 lis 2024, o 10:15Ten stadion nie powstanie na Cichej. Bedzie albo w innym miejscu albo w ogole.
Wierze, w to ze Szymon wybuduje ten stadion ale uparte trzymanie sie C6 skonczy sie Katowicka na kolejne 30lat.
Jestem za nowym stadionem, ale nie za wszelka cene na
Dla kibica, fanatyka tak, MUSI, ale dla zwykłego mieszkańca Chorzowa już nie za bardzo...
Dobrze, że taka wolka tętni życiem po poprzednikach.MaRo171 pisze: ↑6 lis 2024, o 10:48
"Michałek tnie na czym się da, byleby tylko kilka osób było szczęśliwych, że mają stadion. Zamyka kluby seniora, zamknął już dwie biblioteki, ograniczył wydatki dla nauczycieli, a na przemowie rozpoczynającej rok szkolny powiedział, że dla niego najlepszy nauczyciel to taki, który trzyma mocną dyscyplinę, a poza tym musimy ciąć wydatki, bo jest mniej dzieci".
W czasie 1 kadencji to może jedynie wyremontować Żołnierzy Września (ktoś tu wspominał że są takie plany)
jo probuja. ino nie powielejcie "niebieskich numerow"
Już się wozimy, mimo, że stadion wciąż stoi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], OLSZA, sivy35 i 61 gości