Modernizacja stadionu
- KamilPøl
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Chyba szkoda o tym gadać to i tak nic nie da. PozdRo
1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dla niektórych to może marna pociecha, ale w porównaniu z Kotalą zrobienie czegokolwiek to dużo.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Radvan138
- Kontakt:
Bo moga
Dla niektórych to może marna pociecha, ale w porównaniu z Kotalą zrobienie czegokolwiek to dużo.
[/quote]
Czyny nie slowa. Wiem ze Simon zrobi wszystko zeby ten stadion powstal, ale jak narazie dla mnie konkrety sa na poziomie makiety od Kotali
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano.
A co do ćpuna to spodziewawszy się.
Rudy ciul wziął sobie słowa Simona ze spotkania chyba na poważnie...
PiS-PO, jedno zło!!!
A co do ćpuna to spodziewawszy się.
Rudy ciul wziął sobie słowa Simona ze spotkania chyba na poważnie...
PiS-PO, jedno zło!!!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie rozumiem co miało dać spotkanie w Warszawie, skoro do konkursu był zgłoszony nieaktualny już projekt, którego zresztą Michałek nie chce budować. A nowego projektu nie ma.
Co więcej nie ma nawet koncepcji nowego stadionu.
Minęło pół roku. Ja czekam na jakikolwiek konkret. Bo to, że "może byśmy w przyszłym roku zaczęli rozbiórkę", to brzmi jakby, za przeproszeniem, kotala powiedział.
Co więcej nie ma nawet koncepcji nowego stadionu.
Minęło pół roku. Ja czekam na jakikolwiek konkret. Bo to, że "może byśmy w przyszłym roku zaczęli rozbiórkę", to brzmi jakby, za przeproszeniem, kotala powiedział.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Konkret jest taki, ze nie ma pieniędzy na nowy stadion. Szymon dał sobie 5 lat jak powiedział i w tym okresie chce zacząc coś działać. Rozbiórkę można zacząć, ale nowego stadionu tam nie zobaczymy od razu.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No widac ze jest w Ruchu znowu chyba za dobrze . Druzyna zaczyna grac coraz lepiej i wyzej w tabeli, to trzeba sie do czegos przy...c . nie ma do czego to tezeba dopierd..ic Michalkowi ( sory p. Prezydencie ) kurna dajcie mu spokojnie pracowac. Pol roku minelo a wy oczekujecie cudow . Trzeba bylo skokac do kotali i kopla celowo z malej litery ,co 30 lot stadion budowali.
Wichrzyciele spokoj albo won.
Wichrzyciele spokoj albo won.
-
- Kontakt:
Powiem tak
Nawet jakby Szymon nic nie zrobil w sprawie stadionu i Ruchu ogolnie ( w co watpie) to i tak zrobi wiecej niz te ciuliki w stylu kotala czy kopel , ktorzy calkiem mozliwe ze teraz oczami swojej chorej wyobrazni sprzedawaliby pewnie ziemie na Cichej pod supermarket/stacje benzynowa/ osiedle , niepotrzebne skreslic
Co do Kohuta to nawet nie wiedzialem ze on za Ruchem
Spotkalem go na festynie na Nikiszu kilka lat temu jak jeszcze byl zagorzalem lewakiem i jakos nie bylo zadnych znakow ze jest za Ruchem
A na festynie bylo mnostwo ludu z koszulkami badz czapkami w niebieskich barwach, wlaczajac Mojego Vatra
No ale kazdy zasluguje na szanse wiec dzialaj Panie Kohut na chwale Ruchu, masz Pan moje poparcie mimo ze ideologicznie nam nie po drodze
Nawet jakby Szymon nic nie zrobil w sprawie stadionu i Ruchu ogolnie ( w co watpie) to i tak zrobi wiecej niz te ciuliki w stylu kotala czy kopel , ktorzy calkiem mozliwe ze teraz oczami swojej chorej wyobrazni sprzedawaliby pewnie ziemie na Cichej pod supermarket/stacje benzynowa/ osiedle , niepotrzebne skreslic
Co do Kohuta to nawet nie wiedzialem ze on za Ruchem
Spotkalem go na festynie na Nikiszu kilka lat temu jak jeszcze byl zagorzalem lewakiem i jakos nie bylo zadnych znakow ze jest za Ruchem
A na festynie bylo mnostwo ludu z koszulkami badz czapkami w niebieskich barwach, wlaczajac Mojego Vatra
No ale kazdy zasluguje na szanse wiec dzialaj Panie Kohut na chwale Ruchu, masz Pan moje poparcie mimo ze ideologicznie nam nie po drodze
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sprzedać tereny Cichej, zapewnić % z przyszłych inwrstycji i rewitalizować tereny po Kościuszce.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uderz w stół …. Pierwszy trol już zaczął działaćHullCityFC pisze: ↑5 lis 2024, o 10:15Ten stadion nie powstanie na Cichej. Bedzie albo w innym miejscu albo w ogole.
Osobiscie radze pogodzic sie z zyciem na Slaskim.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie no... pierwszym trolem byl nieszczesny kopel. Wyciagniety przez rezimowke dz jak krolik z kapelusza. I jego tekst wjezdza akurat w dniu kiedy nitras znow nas zlewa. Co za intuicja, co za dziennikarskie wyczucie...co za przypadek.
- Rickenn10
- Kontakt:
- OSH
- Kontakt:
Nic nowego, zawsze to godol, stadion bydzie na Cichej ale to kajs za 20 lot przewiduja.
- Radvan138
- Kontakt:
Wiadomo, dlatego czekam na wyniki a nie zapowiedzi