Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Buger

Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

#496 Post autor: Buger » 27 wrz 2019, o 23:20

Wela pisze:Buger, może i cuchnie, ale to zależy kto i w czym się w życiu obraca... Ja nie mam zwyczaju nikomu włazić do przysłowiowej d..., a wręcz przeciwnie walę prawdę prosto w oczy, a i nie oczerniam ludzi, jeśli nie mam wiedzy na temat ich pracy.
Nie chodzi o to by być efektownym w swoich działaniach, a efektywnym. To, ze ktoś jest wszędzie i wykonuje x działań, nie znaczy ze te działania przynoszą rezultaty. Sam mówiłeś ze po owocach Twojej pracy Cię poznamy, cały czas czekamy na te owoce.

Wela

Piastujesz takie, a nie inne stanowisko, w takim, a nie innym momencie, wiec nie oczekuj ze będziesz głaskany i pobłażliwie traktowany.

W kwestii budowania stadionu mam jednak odmiennie zdanie w sprawie konieczności podejmowania właściwych działań, te o których wspominasz miałyby racje bytu w momencie w którym zastanawialibyśmy się czy budować. Tutaj decyzja prezydenta odnośnie budowy została już dawno temu zadeklarowana. Wszyscy w zasadzie się z tym zgodzili. Problem stanowi punkt zwrotny w którym się znaleźliśmy gdzie kwestie polityczne zadecydowały o wstrzymaniu tej decyzji.

Tutaj obawiam się ale do sprawy trzeba podejść w inny sposób, jednak Ruch nie może pozwalać sobie na fochy ze strony miasta co przy Kotali jest wielce prawdopodobne ze mogłoby tak się stać.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#497 Post autor: gerhat » 28 wrz 2019, o 05:52

14182888 pisze:
27 wrz 2019, o 22:05
Pkt 9. Bardzo dobry, popieram. Pomoże przekonać część takich typowych mądrali brylokow, najczęściej są to mężczyźni w wieku 25-50. Sam chętnie się włączę jako autor pracy mgr o groundhoppingu ...
Brylok! Jaka piękna samokrytyka ;) :D

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#498 Post autor: Ozor » 28 wrz 2019, o 07:56

[I planowane:
7. Publiczna debata w temacie konieczności budowania nowego stadionu /strony debaty do ustalenia, bo czekam na Was - Kibiców/,
8. Wystosować listy do wszystkich Chorzowian, do każdego mieszkania, z uzasadnieniem dlaczego ma powstać nowy stadion i z WYRAŹNYM przekazem do ludzi, że nowy stadion ma służyć nam wszystkim, a nie yno piłkarzom i Kibicom. To także chcę zrealizować wspólnie z Kibicami.
9. Konferencje naukowe pokazujące od strony marketingowej, sportowej, kultury - jakim dodadnią i dobrą zmianą jest nowy stadion. Także z Kibicami.
10. Jestem gotowy na wszystkie koncepcje Kibiców, z włączeniem się w nie całym Klubem, a także sam osobiście./quote]
:ok: chyba pierwszy raz się z tobą zgadzam w 100% :P

Wela

#499 Post autor: Wela » 28 wrz 2019, o 12:52

Ozor pisze:
28 wrz 2019, o 07:56
[I planowane:
7. Publiczna debata w temacie konieczności budowania nowego stadionu /strony debaty do ustalenia, bo czekam na Was - Kibiców/,
8. Wystosować listy do wszystkich Chorzowian, do każdego mieszkania, z uzasadnieniem dlaczego ma powstać nowy stadion i z WYRAŹNYM przekazem do ludzi, że nowy stadion ma służyć nam wszystkim, a nie yno piłkarzom i Kibicom. To także chcę zrealizować wspólnie z Kibicami.
9. Konferencje naukowe pokazujące od strony marketingowej, sportowej, kultury - jakim dodadnią i dobrą zmianą jest nowy stadion. Także z Kibicami.
10. Jestem gotowy na wszystkie koncepcje Kibiców, z włączeniem się w nie całym Klubem, a także sam osobiście./quote]
:ok: chyba pierwszy raz się z tobą zgadzam w 100% :P
Ozor, kredą w kominie zapisać ;) Wydrukuję to i wrzucę na ścianie w Klubie, bo nikt mi w to nie uwierzy :super:

pozdRo!

marek79
Kontakt:

#500 Post autor: marek79 » 28 wrz 2019, o 16:54

Odnośnie Bogusza.

Jesteście pewni, że Leeds nie zaplaciło?

Wela

#501 Post autor: Wela » 28 wrz 2019, o 18:35

marek79 pisze:
28 wrz 2019, o 16:54
Odnośnie Bogusza.

Upewnię się i odpowiem w poniedziałek.

pyRsk!

sivy35
Kontakt:

#502 Post autor: sivy35 » 28 wrz 2019, o 20:50

pan kurczyk chytaszmal
jup

marek79
Kontakt:

#503 Post autor: marek79 » 28 wrz 2019, o 23:48

Wela pisze:
28 wrz 2019, o 18:35
marek79 pisze:
Odnośnie Bogusza.

pyRsk!
Jedno pytanie i pewność co do braku zaplaty zniknęła. Mniej gadki więcej czynów.

Wela

#504 Post autor: Wela » 29 wrz 2019, o 11:48

marek79 pisze:
28 wrz 2019, o 23:48
Wela pisze:
28 wrz 2019, o 18:35
marek79 pisze:
Odnośnie Bogusza.

pyRsk!
Jedno pytanie i pewność co do braku zaplaty zniknęła. Mniej gadki więcej czynów.
Marek79, dziwi mnie to, że facet i taki marudny...
Naprawdę nie przychodzi Ci do głowy, że może być prosty powód braku mojej pewności?

To Ci to wyjaśnię...
W piątek do południa dyr. finansowy sprawdzał i nie było wpływu.
Później wyjechał na wolne, a księgowa też ma wolne. Ja nie mam zwyczaju zawracać ludziom głowy na urlopie. Urlop jest po to, żeby odpocząć od pracy. Tylko w ostateczności przeszkadzam ludziom na urlopie... Ty lubisz jak w czasie urlopu ktoś Ci dupi o robocie? Chyba nie...
A czy to jest sprawa wyższej konieczności? Też zdecydowanie NIE!
To pozwól Stary, że ja dam ludziom odpocząć, a w poniedziałek spokojnie upewnię się i odpowiem.

A Twoje teksty w stylu "mniej gadki a więcej czynów" przy tej robocie od rana do nocy, bez wolnych weekendów, są po prostu złośliwe, bezpodstawne, świadczące o totalnej nieznajomości tego Klubu.
Zapraszam Cię tylko na jeden tydzień od rana do nocy i szybko nabierzesz pokory do wszystkich, którzy tu pracują...

Podobnie jak słyszę indolentne teksty, że trzeba zwalniać pracowników, bo to tylko III liga, a nie ekstraklasa, a w rzeczywistości każdy z tych pracowników wykonuje robotę za trzech!
Bezpieczeństwo ma na głowie TYLKO jeden pracownik. Wyjazdy tylko jeden!
Sekretariat jeden, księgowość jeden, za dyrektora sportowego, którego nie ma ZA DARMO tyra kierownik drużyny, w grzybku jest troje i o dwoje za mało! Oni też biorą zadania innych na siebie!
W promocji jest troje i tu to jest dramat, bo ta trójka oprócz roboty w Klubie sami robią te 220 iwentów dla Miasta.
W Akademii zastępują się wzajemnie, bo jest za mało trenerów!
Fizjoterapeuta SAM obsługuje 25 ludzi /SIC!!!/

Aaaa.. i komentarze typu: "trzech trenerów, to niektóre zespoły w Ekstraklasie nie mają" - są także z sufitu...
To że zespół gra coraz lepiej, to wzięło się z sufitu?
I i II trener dobrze dzielą zadania i treningi są bardzo dobrze przygotowane...
Mają bardzo dużo meczów a mimo to wytrzymują dobrze to zmęczenie...
Ta cała reszta komentarza jest ogólnie do tych, którzy chcą zwalniać pracowników i jednocześnie cudów, żeby zespół wygrywał i Klub stawał na nogi...
Tak się nie da - jak to Grzej mawia - zjeść ciastko i mieć ciastko...
Chcecie dobrych wyników, to dajcie nam pracować, bo ten zespół pracowników jest wyjątkowy!

pyRsk!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#505 Post autor: Mirek » 29 wrz 2019, o 12:22

Tu nie chodzi czy był wpływ, tylko czy go już "Ktoś" nie przejął.

Rafal1920
Kontakt:

#506 Post autor: Rafal1920 » 29 wrz 2019, o 15:09

Jeśli Leeds przeloło pieniądze za Bogusza to chcieliby my poprostu wiedzieć czy wpłynęła ta kasa na konto klubu czy na konto jednego z akcjonariuszy kery pojawio się ino wtedy jak wyczuwo.... w tym przypadku akurat zapach funta.

marek79
Kontakt:

#507 Post autor: marek79 » 29 wrz 2019, o 18:24

Mirek pisze:
29 wrz 2019, o 12:22
Mirek Ty wiesz o co chodzi :) Wela jeszcze nie. Spokojnie Panie Wela niech Pan zajrzy do umowy. O ile jest dostępna.

Czy ten dyrektor na urlopie to nie czasem ten sam, którego przepraszałeś, bo focha walnął przy przelewach. To teraz co trzeba zrobić aby pokazał, że przelew doszedł?

Awatar użytkownika
MLeko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#508 Post autor: MLeko » 29 wrz 2019, o 19:44

marek79 pisze:
29 wrz 2019, o 18:24
Mirek pisze:
29 wrz 2019, o 12:22
Mirek Ty wiesz o co chodzi :) Wela jeszcze nie. Spokojnie Panie Wela niech Pan zajrzy do umowy. O ile jest dostępna.

Czy ten dyrektor na urlopie to nie czasem ten sam, którego przepraszałeś, bo focha walnął przy przelewach. To teraz co trzeba zrobić aby pokazał, że przelew doszedł?
Mogę się mylić, ale takich umowach nie można chyba podać innego rachunku jak "firmowy" strony sprzedającej (za wyjątkiem indywidualnych działalności gospodarczych i niepłacących podatku VAT).

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#509 Post autor: robbo2k » 30 wrz 2019, o 07:04

Od pewnego czasu FIFA zabroniła mieć prawa majątkowe do zawodnikow stronom trzecim oraz przenoszenia tych praw poza klub np jako zastawy pożyczek. Co nie znaczy że nie istnieje pożyczka Kurczyka do spłaty.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#510 Post autor: Scypion » 30 wrz 2019, o 09:26

Wela takie wielkie chopisko było zwiadowcą? :D

Zablokowany