marek79 pisze: ↑28 wrz 2019, o 23:48
Wela pisze: ↑28 wrz 2019, o 18:35
marek79 pisze: ↑28 wrz 2019, o 16:54
Odnośnie Bogusza.
Jesteście pewni, że Leeds nie zaplaciło?
Upewnię się i odpowiem w poniedziałek.
pyRsk!
Jedno pytanie i pewność co do braku zaplaty zniknęła. Mniej gadki więcej czynów.
Marek79, dziwi mnie to, że facet i taki marudny...
Naprawdę nie przychodzi Ci do głowy, że może być prosty powód braku mojej pewności?
To Ci to wyjaśnię...
W piątek do południa dyr. finansowy sprawdzał i nie było wpływu.
Później wyjechał na wolne, a księgowa też ma wolne. Ja nie mam zwyczaju zawracać ludziom głowy na urlopie. Urlop jest po to, żeby odpocząć od pracy. Tylko w ostateczności przeszkadzam ludziom na urlopie... Ty lubisz jak w czasie urlopu ktoś Ci dupi o robocie? Chyba nie...
A czy to jest sprawa wyższej konieczności? Też zdecydowanie NIE!
To pozwól Stary, że ja dam ludziom odpocząć, a w poniedziałek spokojnie upewnię się i odpowiem.
A Twoje teksty w stylu "mniej gadki a więcej czynów" przy tej robocie od rana do nocy, bez wolnych weekendów, są po prostu złośliwe, bezpodstawne, świadczące o totalnej nieznajomości tego Klubu.
Zapraszam Cię tylko na jeden tydzień od rana do nocy i szybko nabierzesz pokory do wszystkich, którzy tu pracują...
Podobnie jak słyszę indolentne teksty, że trzeba zwalniać pracowników, bo to tylko III liga, a nie ekstraklasa, a w rzeczywistości każdy z tych pracowników wykonuje robotę za trzech!
Bezpieczeństwo ma na głowie TYLKO jeden pracownik. Wyjazdy tylko jeden!
Sekretariat jeden, księgowość jeden, za dyrektora sportowego, którego nie ma ZA DARMO tyra kierownik drużyny, w grzybku jest troje i o dwoje za mało! Oni też biorą zadania innych na siebie!
W promocji jest troje i tu to jest dramat, bo ta trójka oprócz roboty w Klubie sami robią te 220 iwentów dla Miasta.
W Akademii zastępują się wzajemnie, bo jest za mało trenerów!
Fizjoterapeuta SAM obsługuje 25 ludzi /SIC!!!/
Aaaa.. i komentarze typu: "trzech trenerów, to niektóre zespoły w Ekstraklasie nie mają" - są także z sufitu...
To że zespół gra coraz lepiej, to wzięło się z sufitu?
I i II trener dobrze dzielą zadania i treningi są bardzo dobrze przygotowane...
Mają bardzo dużo meczów a mimo to wytrzymują dobrze to zmęczenie...
Ta cała reszta komentarza jest ogólnie do tych, którzy chcą zwalniać pracowników i jednocześnie cudów, żeby zespół wygrywał i Klub stawał na nogi...
Tak się nie da - jak to Grzej mawia - zjeść ciastko i mieć ciastko...
Chcecie dobrych wyników, to dajcie nam pracować, bo ten zespół pracowników jest wyjątkowy!
pyRsk!