Co z tym Ruchem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
JEDI_V chyba trochę pod zły adres uderzyłeś 

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Dobra odpuszczam, bo sie robi gownoburza.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo gosc napisal w stylu "bojkot i ch**". to zadal zasadne pytanie, zeby gosc przedstawil swoja wizje jak stawia sprawe w ten sposob.
mam wrazenie, ze czesc z nas nie rozumie, ze bojkot nie jest celem samym w sobie, tylko karta w negocjacjach. a te skladaja sie tez z ustepstw.
mam wrazenie, ze czesc z nas nie rozumie, ze bojkot nie jest celem samym w sobie, tylko karta w negocjacjach. a te skladaja sie tez z ustepstw.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Viro opisz tu co i jak i będzie wszystko jasne a tak znowu wiedzę będą mieć tylko ci co będą na spotkaniu
Jeśli ktoś będzie bardziej dociekliwy swoją ciekawość będąc na spotkaniu pewnie pogłębi ale chodzi o to by nie tworzyć kolejnego mistycznego kręgu wtajemniczonych.
Chyba ze z powodów mi nieznanych trzeba to trzymać w tajemnicy ale o to będzie trudno przy otwartym spotkaniu.
Jeśli ktoś będzie bardziej dociekliwy swoją ciekawość będąc na spotkaniu pewnie pogłębi ale chodzi o to by nie tworzyć kolejnego mistycznego kręgu wtajemniczonych.
Chyba ze z powodów mi nieznanych trzeba to trzymać w tajemnicy ale o to będzie trudno przy otwartym spotkaniu.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2019, o 15:05 przez Ozor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Co ma kolega fRoś odpisać viRo_BJJ? przeciez ameryki juz nie odkryje, bylo przedstawionych kilka scenariuszy przez ludzi, ktorzy do takich dzialan maja leb na karku i od nas i rozwijajacej sie sytuacji zalezy, ktora droga podazymy.jajo pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:59bo gosc napisal w stylu "bojkot i ch**". to zadal zasadne pytanie, zeby gosc przedstawil swoja wizje jak stawia sprawe w ten sposob.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Jak zawiesimy bojkot to trzeba to uszanowac mysle ze kibice ktorzy biora udzial w rozmiwach wiedza co robia. Fajnie by bylo poddac to pod glosowanie np jutro na zebraniu. Moze bedzie taka mozliwosc? Chyba ze to spotaknie tylko informacyjne ze zawieszamy bojkot. Zeby tylko nie bylo tak ze pomozemy im czerpac kase a za chwile problem wroci.. pewnie beda i tacy co beda bojkot dalej prowadzic kazdy ma do tego prawo. Ale to tylko gdybanie.. po tym co sie dzialo nie mam za grosz zaufania do tych ludzi na gorze z Wela na czele. pewnie na meczu sie wybiore bo ciagnie na Cicha...
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu się nie ma co obrażać. Jajo to dobrze wytłumaczył. Chodzi o to, że może ktoś będzie miał inny lepszy pomysł wyjścia z sytuacji niż osoby uczestniczące w spotkaniach - pomysłem nie jest bojkot i ch**..... trzeba mieć wizje co dalej - i dlatego jutro pewnie dowiesz się dlaczego pewne opcje nie są dobre lub są po prostu niemożliwe - ludzie reagują bardzo podobnie do Ciebie nie wiedząc tego co wiemy my w chwili obecnej, dlatego jest to otwarte spotkanie dla wszystkich. Pewnie wiele osób było na 1 spotkaniu i też po wytłumaczeniu sytuacji wszyscy opowiedzieli się za bojkotem, każdy mógł zabrać głos i zapytać . Jesteśmy kibicami jednego klubu, razem podjęliśmy decyzje o bojkocie i razem go odwołamy/zawiesimy lub nie. Nigdy nie będzie 100% zadowolonych ludzi, tj. są osoby, które nie popierają bojkotu, choć to mniejszość i to znaczna. Sytuacja patowa nie może trwać wiecznie. Jeżeli jutro po informacji jakie mamy, ktoś będzie miał inna wizję lepszą to super.JEDI_V pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:54To po grzyba wyjezdza z tekstem do kogos, ze ma zaprezentowac swoja wizje, dobrze wie jakie jest stanowisko ludzi zorientowanych i kumajacych temat.jajo pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:52JEDI_V - myslisz chyba, ze rozmawiasz z osoba niedoinformowana w sprawie bojkotu, a to jedna z 2 osob (jak sie nie myle), ktora uczestniczy w tych wszystkich rozmowach tak tych wewnatrzkibicowskich jak i tych na linii kibice - miasto, kibice - klub, kibice - akcjonariusze.
Sytuacja się zmieniła od czasu kiedy przedstawiliśmy nasze oczekiwania w pkt. Nie możesz stać w miejscu i nie reagować bo wtedy się cofasz.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Amen. I zamknąć temat oraz otworzyć po jutrzejszym spotkaniu jak fakty ujrzą światło dzienne bo będzie tysiąc niepotrzebnych wpisów i domysłów.
-
- Kontakt:
Wymień te osoby co mają łeb na karku? Wymień ten plan.JEDI_V pisze: ↑24 wrz 2019, o 15:02Co ma kolega fRoś odpisać viRo_BJJ? przeciez ameryki juz nie odkryje, bylo przedstawionych kilka scenariuszy przez ludzi, ktorzy do takich dzialan maja leb na karku i od nas i rozwijajacej sie sytuacji zalezy, ktora droga podazymy.jajo pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:59bo gosc napisal w stylu "bojkot i ch**". to zadal zasadne pytanie, zeby gosc przedstawil swoja wizje jak stawia sprawe w ten sposob.
Rozpoczęcie na bazie UKS było mrzonką na którą UKS nie miał ochoty.
Wymień osoby godne zaufania, które poświęcą się i za darmo będą prowadzić klub od zera przez najbliższe lata. Tu nie ma pomysłu na kontynuację protestu, na rozbicie betonu. Kotala się wypiął i manifestacja mu pokazała z kim walczy. Bik i Kurczyk wzięli na przetrzymanie i trwają w tym bagnie. A kibice? Kibice liczą, że przyjdzie ktoś i stworzy wielki klub, który powróci do ekstraklasy.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poczekajmy na jutro co viRo_BJJ powie na spotkaniu. Skoro są jakieś "nowe fakty" to po ich przedstawieniu możemy dyskutować, obrażać , strzelać fochy, rozrywać koszule, bić pianę itd. Nie ma tez przymusu każdy rozum ma i postąpi jak będzie uważał.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
No najlepiej zamknac ten temat do jutra. Jedno tylko ciekawi skamlanie na forum weli sprzeciw ludzi z WR a tu okazuje sie jednak ze jakies rozmowy byly badz ruchy w kierunku pojednania. Wela niedoinformowany czy WR?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak rozumiem decyzja o bojkocie lub jego zawieszeniu nie zależy od WR a od grupy rożnych organizacji. Członkowie WR wcale nie musza się zgadzać z decyzją zarządu WR więc spokojnie.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
info poszło w świat, zobaczymy ilu z Was płaczki internetowe będzie jutro na spotkaniu.
jest info, że jest światełko w tunelu, to nie siejcie aż takiego defetyzmu.
pozdRo
jest info, że jest światełko w tunelu, to nie siejcie aż takiego defetyzmu.
pozdRo
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tym światełkiem w tunelu .... to sprawdź czy nie pociąg z przeciwka.

- _BiADACZ_
- Kontakt:
wierzę w to co mówią osoby, które nie są anonimowe na Ruchu.
a czy mam dystans do obecnej sytuacji? uwierz mi, mam bardzo wielki.
a czy mam dystans do obecnej sytuacji? uwierz mi, mam bardzo wielki.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."