Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Jakiś link do tych "wydarzeń" z dzisiejszej prasy?
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dzisiejszy Sport : https://sportdziennik.com/ruch-chorzow- ... BNW1nMJjeg
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widziałem to, nic tam nie ma co miałby zwiastować zmianę podejściaKOSTA pisze: ↑24 wrz 2019, o 10:26dzisiejszy Sport : https://sportdziennik.com/ruch-chorzow- ... BNW1nMJjeg
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Warzysze to sie nalezy specjalny dyplom najgorszego trenera 99 lecia, a nie zaległe pieniądze. Ten chop nie mo wstydu. Za to mje jest teraz ganba bo to bol moj idol za bajtla.
-
- Kontakt:
Mnie nie jest gańba, bo jeden z najlepszych trenerów moich rówieśników w Ruchu mówił, że "dobry piłkarz nie może być zbyt inteligentny, bo to mu przeszkadza".
Szczegółowo Wam nie napisze, bo się kapniecie o którego piłkarza chodzi.
przykład:
u nas też był taki, co zamiast koszulki "9" brał "6" i nie dał se wytłumaczyć, że to nie ta.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Zawieszenie bojkotu??? = porażka, tyle w temacie. Dopóki takich dwóch nie opuści statku o nazwie Ruch Chorzów, bojkot nie powinien zostać przerwany, czy będzie trwał 3 miesiące, rok czy 5 lat. Jeżeli "zbliżyły sie stanowiska", czyli pozorowane ruchy i kolejne puste słowa, wobec plucia w twarz nam kibicom ogólnie ale i przedstawicielom, upokorzenia, oszukiwania i ciągle rosnącego długu, to jesteście tak samo ch** warci, jak tych dwóch, których tu nie ma prawa być.
Pisałem już to kiedyś, ale się powtórzę, żadne oświadczenia grup kibicowskich ani pieniądze mnie(i nie tylko, bo gada się z tym i tamtym) nie przekonają do powrotu na C6, dopóki takich 2 z klubu nie odejdzie, a wy róbta co chceta, pozdRo!
bik + kurczyk = won.
Pisałem już to kiedyś, ale się powtórzę, żadne oświadczenia grup kibicowskich ani pieniądze mnie(i nie tylko, bo gada się z tym i tamtym) nie przekonają do powrotu na C6, dopóki takich 2 z klubu nie odejdzie, a wy róbta co chceta, pozdRo!
bik + kurczyk = won.
-
- Kontakt:
Jestem bardzo ciekawy w jaki sposób mogły się "zbliżyć stanowiska" z dwoma akcjonariuszami, których rozwój i pomyślność naszego Klubu mieli dotąd głęboko gdzieś i którzy zarządzają nim przez takiego kosmitę jak pan wojskowy.
Nie wszystko wiem i może mnie jeszcze coś w życiu zaskoczy ale przydałaby się daleko idąca ostrożność w podejmowaniu decyzji o zawieszaniu bojkotu...
Nie wszystko wiem i może mnie jeszcze coś w życiu zaskoczy ale przydałaby się daleko idąca ostrożność w podejmowaniu decyzji o zawieszaniu bojkotu...
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.
ps. fRoś - moje pytanie jest proste - bojkot ok -Twoje zdanie jest takie, że 3ba pozbyć się wszystkich akcjonariuszy ? Tylko co dalej podaj plan i konkretne rozwiązania. Bo pisanie nie bo nie jest bez sensu. Czekam z niecierpliwością na Twoja wizje i to bez uszczypliwości bo ja też wolałbym zacząć od 4 ligi bez długów jako kontynuator tradycji, ze sponsorem itp.
ps. fRoś - moje pytanie jest proste - bojkot ok -Twoje zdanie jest takie, że 3ba pozbyć się wszystkich akcjonariuszy ? Tylko co dalej podaj plan i konkretne rozwiązania. Bo pisanie nie bo nie jest bez sensu. Czekam z niecierpliwością na Twoja wizje i to bez uszczypliwości bo ja też wolałbym zacząć od 4 ligi bez długów jako kontynuator tradycji, ze sponsorem itp.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Przeciez tego typu wizja przedstwiona byla juz nie jednokrotnie przez osoby z WR, ktorzy maja leb na karku, to ty sie teraz dopiero obudziles?viRo_BJJ pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:27Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak, otwarte
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zaprezentuj mi tą wizje tutaj - bo mieć wizje, a móc ją zrealizować to 2 różne sprawy. Poza tym osoby z WR są na każdym spotkaniu.JEDI_V pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:30Przeciez tego typu wizja przedstwiona byla juz nie jednokrotnie przez osoby z WR, ktorzy maja leb na karku, to ty sie teraz dopiero obudziles?viRo_BJJ pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:27Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.
-
- Kontakt:
Moze ty zaprezentujesz swoja w 100% do realizacji?, bo ci co ja mieli przedstawic to zrobili to i nie musza sie powtarzac, przekop sie przez watek a znajdziesz.viRo_BJJ pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:43zaprezentuj mi tą wizje tutaj - bo mieć wizje, a móc ją zrealizować to 2 różne sprawy. Poza tym osoby z WR są na każdym spotkaniu.JEDI_V pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:30Przeciez tego typu wizja przedstwiona byla juz nie jednokrotnie przez osoby z WR, ktorzy maja leb na karku, to ty sie teraz dopiero obudziles?viRo_BJJ pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:27Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
JEDI_V - myslisz chyba, ze rozmawiasz z osoba niedoinformowana w sprawie bojkotu, a to jedna z 2 osob (jak sie nie myle), ktora uczestniczy w tych wszystkich rozmowach tak tych wewnatrzkibicowskich jak i tych na linii kibice - miasto, kibice - klub, kibice - akcjonariusze. jego posty swiadcza raczej o tym, ze doszlo do jakiegos przelomu w rozmowach, a nie o tym, ze sie urwal z choinki i nie zna oficjalnego stanowiska grup kibicowskich.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
To po grzyba wyjezdza z tekstem do kogos, ze ma zaprezentowac swoja wizje, dobrze wie jakie jest stanowisko ludzi zorientowanych i kumajacych temat.jajo pisze: ↑24 wrz 2019, o 14:52JEDI_V - myslisz chyba, ze rozmawiasz z osoba niedoinformowana w sprawie bojkotu, a to jedna z 2 osob (jak sie nie myle), ktora uczestniczy w tych wszystkich rozmowach tak tych wewnatrzkibicowskich jak i tych na linii kibice - miasto, kibice - klub, kibice - akcjonariusze.