Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#21316 Post autor: robbo2k » 24 wrz 2019, o 10:02

Jakiś link do tych "wydarzeń" z dzisiejszej prasy?
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21317 Post autor: KOSTA » 24 wrz 2019, o 10:26

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21318 Post autor: robbo2k » 24 wrz 2019, o 10:34

KOSTA pisze:
24 wrz 2019, o 10:26
dzisiejszy Sport : https://sportdziennik.com/ruch-chorzow- ... BNW1nMJjeg
Widziałem to, nic tam nie ma co miałby zwiastować zmianę podejścia
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#21319 Post autor: Scypion » 24 wrz 2019, o 10:55

Warzysze to sie nalezy specjalny dyplom najgorszego trenera 99 lecia, a nie zaległe pieniądze. Ten chop nie mo wstydu. Za to mje jest teraz ganba bo to bol moj idol za bajtla.

scaneRboy
Kontakt:

#21320 Post autor: scaneRboy » 24 wrz 2019, o 11:13

Scypion pisze:
24 wrz 2019, o 10:55
Za to mje jest teraz ganba bo to bol moj idol za bajtla.
Mnie nie jest gańba, bo jeden z najlepszych trenerów moich rówieśników w Ruchu mówił, że "dobry piłkarz nie może być zbyt inteligentny, bo to mu przeszkadza".

Szczegółowo Wam nie napisze, bo się kapniecie o którego piłkarza chodzi.

przykład:

u nas też był taki, co zamiast koszulki "9" brał "6" i nie dał se wytłumaczyć, że to nie ta.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

fRoś

#21321 Post autor: fRoś » 24 wrz 2019, o 13:11

Zawieszenie bojkotu??? = porażka, tyle w temacie. Dopóki takich dwóch nie opuści statku o nazwie Ruch Chorzów, bojkot nie powinien zostać przerwany, czy będzie trwał 3 miesiące, rok czy 5 lat. Jeżeli "zbliżyły sie stanowiska", czyli pozorowane ruchy i kolejne puste słowa, wobec plucia w twarz nam kibicom ogólnie ale i przedstawicielom, upokorzenia, oszukiwania i ciągle rosnącego długu, to jesteście tak samo ch** warci, jak tych dwóch, których tu nie ma prawa być.

Pisałem już to kiedyś, ale się powtórzę, żadne oświadczenia grup kibicowskich ani pieniądze mnie(i nie tylko, bo gada się z tym i tamtym) nie przekonają do powrotu na C6, dopóki takich 2 z klubu nie odejdzie, a wy róbta co chceta, pozdRo!

bik + kurczyk = won.

Vince1974
Kontakt:

#21322 Post autor: Vince1974 » 24 wrz 2019, o 14:10

Jestem bardzo ciekawy w jaki sposób mogły się "zbliżyć stanowiska" z dwoma akcjonariuszami, których rozwój i pomyślność naszego Klubu mieli dotąd głęboko gdzieś i którzy zarządzają nim przez takiego kosmitę jak pan wojskowy.
Nie wszystko wiem i może mnie jeszcze coś w życiu zaskoczy ale przydałaby się daleko idąca ostrożność w podejmowaniu decyzji o zawieszaniu bojkotu...

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21323 Post autor: viRo_BJJ » 24 wrz 2019, o 14:27

Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.

ps. fRoś - moje pytanie jest proste - bojkot ok -Twoje zdanie jest takie, że 3ba pozbyć się wszystkich akcjonariuszy ? Tylko co dalej podaj plan i konkretne rozwiązania. Bo pisanie nie bo nie jest bez sensu. Czekam z niecierpliwością na Twoja wizje i to bez uszczypliwości bo ja też wolałbym zacząć od 4 ligi bez długów jako kontynuator tradycji, ze sponsorem itp.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

JEDI_V
Kontakt:

#21324 Post autor: JEDI_V » 24 wrz 2019, o 14:30

viRo_BJJ pisze:
24 wrz 2019, o 14:27
Panowie , w środe tj. jutro o godzinie 18:45, zapraszamy na spotkanie w kawiarence klubowej, dotyczące sytuacji w klubie.

ps. fRoś - moje pytanie jest proste - bojkot ok -Twoje zdanie jest takie, że 3ba pozbyć się wszystkich akcjonariuszy ? Tylko co dalej podaj plan i konkretne rozwiązania. Bo pisanie nie bo nie jest bez sensu. Czekam z niecierpliwością na Twoja wizje i to bez uszczypliwości bo ja też wolałbym zacząć od 4 ligi bez długów jako kontynuator tradycji, ze sponsorem itp.
Przeciez tego typu wizja przedstwiona byla juz nie jednokrotnie przez osoby z WR, ktorzy maja leb na karku, to ty sie teraz dopiero obudziles?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21325 Post autor: MkF » 24 wrz 2019, o 14:39

viRo_BJJ pisze:
spotkanie otwarte dla wszystkich?

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21326 Post autor: viRo_BJJ » 24 wrz 2019, o 14:41

tak, otwarte

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21327 Post autor: viRo_BJJ » 24 wrz 2019, o 14:43

JEDI_V pisze:
24 wrz 2019, o 14:30
viRo_BJJ pisze:

Przeciez tego typu wizja przedstwiona byla juz nie jednokrotnie przez osoby z WR, ktorzy maja leb na karku, to ty sie teraz dopiero obudziles?
zaprezentuj mi tą wizje tutaj - bo mieć wizje, a móc ją zrealizować to 2 różne sprawy. Poza tym osoby z WR są na każdym spotkaniu.

JEDI_V
Kontakt:

#21328 Post autor: JEDI_V » 24 wrz 2019, o 14:49

viRo_BJJ pisze:
24 wrz 2019, o 14:43
JEDI_V pisze:
24 wrz 2019, o 14:30
viRo_BJJ pisze:

zaprezentuj mi tą wizje tutaj - bo mieć wizje, a móc ją zrealizować to 2 różne sprawy. Poza tym osoby z WR są na każdym spotkaniu.
Moze ty zaprezentujesz swoja w 100% do realizacji?, bo ci co ja mieli przedstawic to zrobili to i nie musza sie powtarzac, przekop sie przez watek a znajdziesz.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21329 Post autor: jajo » 24 wrz 2019, o 14:52

JEDI_V - myslisz chyba, ze rozmawiasz z osoba niedoinformowana w sprawie bojkotu, a to jedna z 2 osob (jak sie nie myle), ktora uczestniczy w tych wszystkich rozmowach tak tych wewnatrzkibicowskich jak i tych na linii kibice - miasto, kibice - klub, kibice - akcjonariusze. jego posty swiadcza raczej o tym, ze doszlo do jakiegos przelomu w rozmowach, a nie o tym, ze sie urwal z choinki i nie zna oficjalnego stanowiska grup kibicowskich.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

JEDI_V
Kontakt:

#21330 Post autor: JEDI_V » 24 wrz 2019, o 14:54

jajo pisze:
24 wrz 2019, o 14:52
JEDI_V - myslisz chyba, ze rozmawiasz z osoba niedoinformowana w sprawie bojkotu, a to jedna z 2 osob (jak sie nie myle), ktora uczestniczy w tych wszystkich rozmowach tak tych wewnatrzkibicowskich jak i tych na linii kibice - miasto, kibice - klub, kibice - akcjonariusze.
To po grzyba wyjezdza z tekstem do kogos, ze ma zaprezentowac swoja wizje, dobrze wie jakie jest stanowisko ludzi zorientowanych i kumajacych temat.

ODPOWIEDZ