Orbiter, zarzucać komuś czyny, których nie popełnił, to wg Ciebie honorowe i uczciwe?orbiter pisze: ↑23 wrz 2019, o 22:08Panie Wela. Piszesz pan tu te swoje wizje, a Ja sie zastanawiam czy panu nie jest WSTYD?! Piszesz o ludziach co nie mają wynagrodzenia miesiąc, dwa lub nawet sześć, spokojnie podajesz im rękę, a za plecami bez skrupułów przytulasz 5K , które spłyną z UMiasta lub bogobojnej pożyczki. Nie ma Ci najzwyczajniej wstyd? Jak możesz im patrzeć w oczy? Nigdy byś nie wpadł, aby swoją wypłatę oddać tym co od 6 miesięcy żyjà na pożyczkach od rodzin lub pseudobanków. Mam propozycje. Zawieś swoją wojskową emeryturę i zrezygnuj z wypłaty z klubu. Może poczujesz przez pół roku jak żyja Ci ludzie bez kasy, poniżani przez własny klub tzn. Zarząd, właścicieli. Przetrwaj 6 miesięcy. Daje wete, że nie przetrwasz.
Dla Twojej wiadomości, ja mam prawie 3 zaległe pensje i nie wypłacę sobie pensji, dopóki teraz nie wypłacę trenerom. Zatem żadnych 5k nie przytuliłem! I to jest brutto, więc netto 3,5 k, czyli wielokrotnie mniej, niż poprzednie zarządy...
I jeśli oceniasz moje życie i moje doświadczenia życiowe, bo poczytałeś trochę dyskusji na forum, to wybacz Stary, ale jeszcze musisz poznać trochę życia.
Kasa nie jest moim celem w życiu. Mam wiele innych, rzeczywistych wartości!
A jeśli tak oceniasz ludzi, to tylko świadczy o Tobie.
Przyjdzie taki czas, kiedy trzeba będzie pokazać przysłowiowe "jaja" i wtedy życie zweryfikuje kto walczy, a kto dupi tylko zza klawiatury...
Bez urazy - bo w przeciwieństwie do Ciebie, nie oceniam Cię, bo po prostu Cię nie znam...
pyRsk Panie "wróżę z fusów"