Rozumiem bojkot, ale to jest cały czas nasz Ruch. Całą parę emocji teraz najlepiej przerzucić w kwestię budowy stadionu. Nie możemy dać sobie wmówić tych bzdur.
Dokładnie tak Panowie. Ozor mo racje. W końcu trzeba pokazać, że nie pogodziliśmy się z tym, że stadionu nie będzię. Pokażmy, że nam zależy. Manifestacja jak najbardziej a dodatkowo żmudna praca typu, ulotki, spotkania informacyjne, plakaty itpOzor pisze: ↑10 sie 2019, o 12:20Odnośnie nas kibiców to trzeba zacząć się organizować i to na o wiele większym poziomie jak dotychczas , zbiórki na materiały propagandowe ,spotkania informacyjne czy akcje protestacyjne wszystko to czas ,ludzie, koszty.
Dosyć mówienia nie będzie , nie uda się , nie wybudują, a nie mówiłem że tak będzie od tego defetyzmu można depresji dostać pora na realne działania najlepiej oparte już o gotowe struktury.
Info o bojkocie powinno byc duzymi literami przy wlaczaniu sie strony niebiescy.pl cos takiego jak ba forum
Mosz Recht.Ozor pisze: ↑10 sie 2019, o 12:20Odnośnie nas kibiców to trzeba zacząć się organizować i to na o wiele większym poziomie jak dotychczas , zbiórki na materiały propagandowe ,spotkania informacyjne czy akcje protestacyjne wszystko to czas ,ludzie, koszty.
Dosyć mówienia nie będzie , nie uda się , nie wybudują, a nie mówiłem że tak będzie od tego defetyzmu można depresji dostać pora na realne działania najlepiej oparte już o gotowe struktury.
Większość zainteresowanych tutaj słuchała na żywoLEMON-CHORZOW pisze: ↑10 sie 2019, o 20:07http://weszlo.com/2019/08/10/jola-zasep ... ternika-2/ ,,,2 godzinny radiowy wywiad ,,o problemach RUCHU
Po Twitterze krążą foty i Weszło już nie potrafi wyjść z podziwu działań "kumatych szczew" którzy niszczą swoje "sociosz"DaReQ93 pisze: ↑10 sie 2019, o 21:02Większość zainteresowanych tutaj słuchała na żywoLEMON-CHORZOW pisze: ↑10 sie 2019, o 20:07http://weszlo.com/2019/08/10/jola-zasep ... ternika-2/ ,,,2 godzinny radiowy wywiad ,,o problemach RUCHU
A co do samego Weszło, dwa dni później wrzucili na yt filmik o socios żaboli, jak to kibice są zjednoczeni, pomagają i wspierają klub, zbierają kasę na sprzęt dla akademii itd. Naprawdę "ciekawy" materiał![]()
![]()
Niszczyli Ruch? My sie sami zniszczyli i skończcie szukać wszędzie drugiego dna, jak baby!adamo_R pisze: ↑12 sie 2019, o 02:13Tak sobie przypadkiem zoboczyłem lige + extra chyba ze 2012 roku. Tam w ftoś pedzioł do Bonka, ze jest pan pamietliwy odnośnie jakiejś sytuacji. On jak to sie wyraził : Jak ftoś mi na odcisk nadepnie, to odpłacam 6X gorzej . Od razu mi sIe Ruch złodzieja Smagora przypomnioł.
Zresztom, to było widać jak niszczyli Ruch Stanowskie i inne lebry medialnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości