Robbo2k, może sprawdzimy, kto jest tym judaszem? Kto jest szczery i rzeczywisty, a kto jest "odważny" yno pod anonimowym nickiem ale?robbo2k pisze: ↑31 lip 2019, o 21:10Wysłałem do UM Chorzów prośbę:
W związku z realizacja umowy na promocje miasta przez sport zawarta w ramach postępowania NR Z1/7977 ze spółka Ruch Chorzów S.A proszę w ramach dostępu do informacji publicznej o przekazanie:
- zgłoszonego przez spółkę Ruch Chorzów S.A zakresu działań zrealizowanych za miesiąc lipiec za które spółka oczekiwała przyspieszonych należności.
- zasad wyliczenia należności dokonanej przez Urząd Miasta wraz z zaakceptowaną lista działań spółki z listy zgłoszonej przez Ruch Chorzów S.A oraz lista nie zaakceptowanych działań lub wykonanych według UM wadliwie (niezgodnie z umową).
Zgłoszenie uzasadniam dobrem finansów miasta oraz weryfikacją czy zgłoszone przez w/w spółke wykazy dokonanych działań promocyjnych są działaniami rzeczywistymi.
----------
Ten bełkot powyżej wskazuje iż "autor tego bełkotu" nie jaki jenerał Wela widzi tylko jeden sposób działania "DOJENIE BUDŻETU MIASTA". Przypominam iż większość z tych wymienionych klubów nie jest finansowana z budżetu miasta. Przypominam tez iz Ruch Chorzów miał NAJWYŻSZĄ frekwencje w I lidze i drugą po Widzewie w II lidze. A to oznacza ze ma potencjalnie rynek zbytu. Towarzysz Wela zbyt długo spedzal czasu w Muzeum jako ochroniarz by zrozumieć iz Muzea są przechowalnia starych trepów podczas gdy kluby piłkarskie tworzą widowiska sportowe. A ich celem jest zarówno efekt komercyjny jak i zapewnienie emocji i wrażeń dla grupy kibiców.
Tymczasem towarzysz Wela kolejny raz bruździ i jatrzy w społeczności kibiców nieprawdziwymi wizjami chorego na władze trepa.
Towarzyszu Waszczuk do odrodzenia klubu NIE POTRZEBA ANI JEDNEGO centa z budżetu miasta. Miasto ma tylko zrealizować swoje cele "USTAWOWE" jak np budowa infrastruktury sportowej. O resztę niech sie towarzysz Waszczuk i budżet nie martwi. Postawienie klubu do awansu do III ligi potrzeba 2mln złotych na 4 lata. Waszczuk wątpisz w kibiców a po cichu robisz wielka zbiórke na 2mln i rozpoczynasz pranie mózgu dezinformacja by kibice odwołali bojkot i wpłacili ci te 2mln.
Jesteś towarzyszu Judaszem...
Kozak jesteś na forum? Tu możesz pisać do woli bo Ci sie zdowo, że sie żodyn niy połapie, fto je fto...
Sprawdzymy fto je tym judaszym?
Powiesz mi te wszystkie kłamstwa w oczy?
Jo je szczery... Nazywam się Marcin Waszczuk, mom 46 lot. Stana Ci i powtórza to sam prosto w łocy! Stać Cie na to samo?
Możesz sie wzionć ekipa 500 Chopców, jo prziyda yno som. Abo mogymy sie pogodać wedle kamer? Poradzisz?
Umisz mi te wszystkie kłamstwa i łoszkliwości pedzieć w łocy? W realu ale! Niy jak kozak w necie za maskom anonima...
Scesz sprawdzić publicznie fto fandzoli, eli fto dobrze prawi?
Umisz mi stanońć? Nojlepi som na som, eli jo som a Ty ze ferajnom Kamratów?
Czy yno robisz za bohatyra na forum?
Jo Ci stana we kożdy możliwy formie...
Jo yno sca łoboczyć fto mo recht...
Abo zapraszom ku mie... mie je gance gal...
Jo ruby towarzysz sca wejrzeć Ci sam we ślypia i yno.sprawdzić fto godo szczyro prowda, a fto robi ludzi za ciula...
Jestech genau gotowy...
Prziydziesz?
Siła i honor!