Jego nawet nie uratuje jakby mioł nom w miesiąc Wanda Metropolitano na Cichej postawić.
Genau poszoł na rewir...
Je żeś w Stowarzyszeniu?Mona pisze: ↑31 lip 2019, o 20:42Mam takie pytanie. Czytam jak to wszystko pierdyknie to piszecie, zrobimy, odbudujemy itd. Kto? Kto to będzie wszystko robił, nadzorował? Tu potrzeba łebskich ludzi a na razie na spotkaniu to nikt nie potrafił powiedzieć kto i jak i żadnych konkretów, fajnie się pierdzieli. Kto dziś ma pewność ze to wypali i kto ma pewnosć i zaufanie do tych ludzi. Ja nie chcę nikogo obrażać ani podejrzewac, ale jak znam zycie to zaczna się zwady i znajdą się tacy którzy też się bedą chcieli nachapać, bo pieniądz i władza psuje.Ja się tam za bardzo nie znam ale nie przeczytałam tu jeszcze ani jednego posta gdzie by był jakiś konkretny plan odbudowy, punkt po punkcie co i jak i kto. Bo tak pisać i gdybać to jo moga też,że wleza na Mount Everest.
w sumie mogę mówić tutaj za siebie ja je mamKto dziś ma pewność ze to wypali i kto ma pewnosć i zaufanie do tych ludzi.
Jak mosz na mysli aplikacyjka/komunikator to juz nie piszsiemion77 pisze: ↑31 lip 2019, o 18:32możesz pisać do każdego na privBuncolRzeszów pisze: ↑31 lip 2019, o 18:30Ja mam pomysł dla dobra Was wszystkich. Plan który mógłby się powieść, ale nie chcę go podawać na forum. Wolałbym skonsultować z kimś poza forum.
ej to już było robisz kopiuj wklej?byq1920 pisze: ↑31 lip 2019, o 21:08"Gdy upadniesz wstań , nie poddawaj się " to są słowa które kibice powinni sobie wziąść do serca . Zamiast sie obrazac na kazdym kroku to moze zrobmy wszystko zeby ten Ruch dalej istnial. Chcecie nowego Ruchu bez długów , chcecie wszystko zacząć od nowa ok . Ale nie porownujcie teraz Chorzowa do Gdańska czy Łodzi bo to jest śmieszne . Ciągle czytam " im się udało to nam też się uda " tylko nie zapominajmy że budżet Gdańska czy Łodzi to ok 3 mld zł a Chorzowa 750 mln. To jest ta różnica . My się możemy porównać do Bytomia czy Wodzisławia bo niestety ale jeśli chodzi o pieniądze to jesteśmy na tej samej półce . I gdzie są teraz te kluby ? I nie porównuje teraz Ruchu z Odrą czy tam Polonia bo wiadomo to jest przepaść jeśli chodzi o historię ale porównuje miasta z tymi budzetami. Też nie podoba mi się to że naszym klubem żądzą złodzieje ale może warto dac szanse Panu Waszczukowi , bo jak narazie to przez te 3 tygodnie zrobił więcej niż poprzednicy przez wszystkie lata. Przynajmniej widać że chopowi zależy . Czemu kibice nie bojkotowali jak prezesem był Smaragowicz ? Czemu nikt nie ryczał na stadionie " zmiana prezesa " jak każdy widział co się wokół dzieje . A jak już ktoś się odważył to zaraz dostal liścia. Odpowiedź chyba każdy zna...
Dlatego moim zdaniem powinniśmy odbudować Ruch ten co jest , ten prawdziwy Ruch w którym Grał Ś.P Pan Gerard Cieślik a nie jakiś UKS bo to już nie będzie to samo. Dzisiaj się śmiejemy z Lecha że to jest Amica a jutro będzie lacha z nas że jesteśmy UKS-em . Ratujmy tradycję !!
" W moim sercu jest Ruch , na dobre i na zle "
byq1920 pisze: ↑31 lip 2019, o 21:08"Gdy upadniesz wstań , nie poddawaj się " to są słowa które kibice powinni sobie wziąść do serca . Zamiast sie obrazac na kazdym kroku to moze zrobmy wszystko zeby ten Ruch dalej istnial. Chcecie nowego Ruchu bez długów , chcecie wszystko zacząć od nowa ok . Ale nie porownujcie teraz Chorzowa do Gdańska czy Łodzi bo to jest śmieszne . Ciągle czytam " im się udało to nam też się uda " tylko nie zapominajmy że budżet Gdańska czy Łodzi to ok 3 mld zł a Chorzowa 750 mln. To jest ta różnica . My się możemy porównać do Bytomia czy Wodzisławia bo niestety ale jeśli chodzi o pieniądze to jesteśmy na tej samej półce . I gdzie są teraz te kluby ? I nie porównuje teraz Ruchu z Odrą czy tam Polonia bo wiadomo to jest przepaść jeśli chodzi o historię ale porównuje miasta z tymi budzetami. Też nie podoba mi się to że naszym klubem żądzą złodzieje ale może warto dac szanse Panu Waszczukowi , bo jak narazie to przez te 3 tygodnie zrobił więcej niż poprzednicy przez wszystkie lata. Przynajmniej widać że chopowi zależy . Czemu kibice nie bojkotowali jak prezesem był Smaragowicz ? Czemu nikt nie ryczał na stadionie " zmiana prezesa " jak każdy widział co się wokół dzieje . A jak już ktoś się odważył to zaraz dostal liścia. Odpowiedź chyba każdy zna...
Dlatego moim zdaniem powinniśmy odbudować Ruch ten co jest , ten prawdziwy Ruch w którym Grał Ś.P Pan Gerard Cieślik a nie jakiś UKS bo to już nie będzie to samo. Dzisiaj się śmiejemy z Lecha że to jest Amica a jutro będzie lacha z nas że jesteśmy UKS-em . Ratujmy tradycję !!
" W moim sercu jest Ruch , na dobre i na zle "
Tutaj masz wszystkoSiwy82 pisze: ↑31 lip 2019, o 22:20DZ
W środę w południe w siedzibie Śląskiego ZPN doszło do spotkania w sprawie Ruchu. Uczestniczyli w nim: Michał Dubiel (firma Carbonex, udziałowiec Ruchu), Marcin Michalik (wiceprezydent Chorzowa), Henryk Kula (prezes Śląskiego ZPN), Jan Chrapek (były prezes Ruchu, obecnie członek rady nadzorczej), Marcin Waszczuk (wiceprezes Ruchu) oraz przedstawiciele grup kibicowskich.
Kto tam byl i po co, chyba ze to fejk?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości