Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lateralus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#19216 Post autor: Lateralus » 29 lip 2019, o 15:59

O dupcenie złodziei o tym ze jesteśmy winni upadku klubu-nie mogę, normalnie totalna hipokryzja na maksa

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19218 Post autor: KOSTA » 29 lip 2019, o 16:55

jakies smiechy? ludzie ruszcie dupy..
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19219 Post autor: Roch1920 » 29 lip 2019, o 17:02

Harpo z całym szacunkiem ale wypisujesz utopijne bzdury. Mówisz, że spółkę można uratować? To Ci odpowiem, że tak, da się. Tylko, że droga do ratowania spółki nie prowadzi przez brak działań akcjonariuszy.
Aby S. A. uratować główni akcjonariusze powinni w pierwszej kolejności zapewnić środki na działalność klubu jako dofinansowanie spółki gotówką, która nie może być zwrotną pożyczką. Drugi warunek to przekonwertowanie długu wobec akcjonariuszy na akcje.
Takie postulaty zgłosili przedstawiciele kibiców, a w zamian otrzymali oświadczenie. W tym oświadczeniu można było przeczytać, że kondycja Ruchu jest jedną z najlepszych w kraju.
To odpowiedz mi na pytanie kto kłamie? Kibice czy akcjonariusze?

Ze swojej strony dodam, że jestem w stanie przeznaczyć moje zarobione pieniądze na Ruch. Jest tylko jeden warunek nie mogą być to pieniądze, które rozpłyną się nie wiadomo gdzie.

Rozumiesz czy nie?

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19220 Post autor: KOSTA » 29 lip 2019, o 17:38

nima ekipy nima Ruchu!ale to nie koniec...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19221 Post autor: chropaczow » 29 lip 2019, o 17:50

Roch1920 pisze:
29 lip 2019, o 17:02
Harpo z całym szacunkiem ale wypisujesz utopijne bzdury. Mówisz, że spółkę można uratować? To Ci odpowiem, że tak, da się. Tylko, że droga do ratowania spółki nie prowadzi przez brak działań akcjonariuszy.
Aby S. A. uratować główni akcjonariusze powinni w pierwszej kolejności zapewnić środki na działalność klubu jako dofinansowanie spółki gotówką, która nie może być zwrotną pożyczką. Drugi warunek to przekonwertowanie długu wobec akcjonariuszy na akcje.
Takie postulaty zgłosili przedstawiciele kibiców, a w zamian otrzymali oświadczenie. W tym oświadczeniu można było przeczytać, że kondycja Ruchu jest jedną z najlepszych w kraju.
To odpowiedz mi na pytanie kto kłamie? Kibice czy akcjonariusze?

Ze swojej strony dodam, że jestem w stanie przeznaczyć moje zarobione pieniądze na Ruch. Jest tylko jeden warunek nie mogą być to pieniądze, które rozpłyną się nie wiadomo gdzie.

Rozumiesz czy nie?
Jak juz powstanie ZDROWY RUCH tez sie chetnie doloze. Moze jakies cegielki ? Chetnych nie zabraknie.

Awatar użytkownika
Aveni1920
Kontakt:

#19222 Post autor: Aveni1920 » 29 lip 2019, o 18:06

Można by nawet chodzić z puchami po mieście, gadżety itd .
Łowcy cy9anów

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19223 Post autor: Thoth » 29 lip 2019, o 18:07

Szansa na Ruch w 3 lidze...
z twittera Grygierczyka :|
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Aveni1920
Kontakt:

#19224 Post autor: Aveni1920 » 29 lip 2019, o 18:11

Thoth pisze:
29 lip 2019, o 18:07
Szansa na Ruch w 3 lidze...
z twittera Grygierczyka :|
Nie chcę Ruchu w 3 lidze a już na pewno nie z tymi chujami
Łowcy cy9anów

NiebieskieSerce7

#19225 Post autor: NiebieskieSerce7 » 29 lip 2019, o 18:11

robbo2k pisze:
29 lip 2019, o 14:23
NiebieskieSerce7 pisze:
29 lip 2019, o 13:51
robbo2k pisze:
27 lip 2019, o 19:20
Wela Ty ciągle nie rozumiesz iż ty nie masz nic do powiedzenia w Ruchu co już ci akcjonariusze udowodnili. Dlatego nie jesteś partnerem dla kibiców. To twoi akcjonariusze okradli dzieciaki z AP to twoi akcjonariusze doprowadzili klub na czwarty poziom. To twoi akcjonariusze odmówili finansowania. Współpraca z tobą nie ma żadnego sensu jedno posiedzenie RN i cię nie ma ani twoich obietnic ani deklaracji. Od dwóch tygodni nie załatwiłeś nawet 1zl. Pożyczyłeś i dalej zamierzasz ciągnąć pożyczkami pod przyszłe dochody.

Tymczasem ciągle do końca sezonu trzeba oddać 7mln których ani nie zdobyłeś ani nie dali ci akcjonariusze. Przeciagasz Pan agonię oszukując pracowników piłkarzy i kibiców a do tego ŚlZPN.....

Jak to łatwo ukrywać się pod pseudonimem i anonimowo sypać na ludzi niesprawiedliwymi oskarżeniami...

Przyjdź i prosto w oczy powiedz vice prezesowi Waszczukowi, Piłkarzom, Trenerom, Pracownikom i wszystkim, którzy teraz ofiarnie i szczerze chcą pomagać, że ich ciężka praca, szczere intencje i serce oddane Ruchowi nic w tym świecie nie znaczą...

Każdy tam daje z siebie ile może, żeby ratować ukochany Klub. Każdy.
I każdy sposób jest dziś na wagę złota!
Oceni to historia.

Wskaż konstruktywne i realne(!) rozwiązania, żeby ratować Ruch...
Do krytyki jesteś pierwszy.
Przyjdź, popracuj dla Ruchu!
Ja swoje powiedziałem. Moja noga na Cichej nie postanie do czasu aż jest tam Waszczuk. To karierowicz i bajkopisarz. Gdybyś nie był trolem wiedziałbyś iż byłem na przesluchaniu kandydata Waszczuka które odbyło się w gabinecie prezesa Chrapka. Nie wydam na te spółkę w takim formacie złotówki.

Masz takie prawo, sam sobie jednak wystawiasz świadectwo zacietrzewienia i interesowności.

Komu szczerze zależy na Ruchu, to teraz ciężko pracuje, a nie publicznie obraża ludzi i wprost pisze, że odwraca się plecami od Klubu........

Każdy sposób i każda droga jest właściwa i potrzebna jeżeli jest jakakolwiek szansa ratować Niebieską Legendę. Kto szczerze kocha Ruch, komu zależy na sportowej chlubie miasta i mieszkańcach, to wyniesie się ponad pychę i własną dumę.

Takich, którzy wietrzą tylko(!) biznes na działalności Ruchu "DZIĘKUJEMY" i Panu też.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19226 Post autor: spyru » 29 lip 2019, o 18:14

Zdaje się, że w regulaminie forum jest ban za 2 konta
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

NiebieskieSeRce1986
Kontakt:

#19227 Post autor: NiebieskieSeRce1986 » 29 lip 2019, o 18:16

Od razu piszę, nie mam nic wspólnego z kontem NiebieskieSerce7.
INO RUCH! Zakochany w tym Klubie od małego, a pierwszy oficjalny mecz 13 września 2003 roku (Ruch - Aluminium 2-2)

#wspieramWR

Dejvid

fRoś

#19228 Post autor: fRoś » 29 lip 2019, o 18:18

NiebieskieSerce7 pisze:
29 lip 2019, o 18:11

Masz takie prawo, sam sobie jednak wystawiasz świadectwo zacietrzewienia i interesowności.

Komu szczerze zależy na Ruchu, to teraz ciężko pracuje, a nie publicznie obraża ludzi i wprost pisze, że odwraca się plecami od Klubu........

Każdy sposób i każda droga jest właściwa i potrzebna jeżeli jest jakakolwiek szansa ratować Niebieską Legendę. Kto szczerze kocha Ruch, komu zależy na sportowej chlubie miasta i mieszkańcach, to wyniesie się ponad pychę i własną dumę.

Takich, którzy wietrzą tylko(!) biznes na działalności Ruchu "DZIĘKUJEMY" i Panu też.
żebyś zdech, złodzieju pi***olony, razem z tą ku*** krawcem i cwelem bikiem! :)

19Adik20
Kontakt:

#19229 Post autor: 19Adik20 » 29 lip 2019, o 18:19

Ludzie weźcie się do roboty co wy chcecie legenda pochować bez Ruchu cała pilka nie ma sensu obudzcie się nie tylko kieszeń jest ważna zróbcie coś "gdy upadniesz wstań nie poddawaj się my kochamy Cię " k...wa DO ROBOTY!!!

Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#19230 Post autor: RNK95 » 29 lip 2019, o 18:22

Lato, lipiec, zielenią wysypało na forum :)

ODPOWIEDZ