Rafał19R20 pisze: ↑26 lip 2019, o 09:09Jezeli Stalowa Twarz nie planuje wylozyc kilku milionow a wiemy ze nie planuje to tylko statystyczna informacja....

On kiedykolwiek coś bezinteresownie "włożył"?
Rafał19R20 pisze: ↑26 lip 2019, o 09:09Jezeli Stalowa Twarz nie planuje wylozyc kilku milionow a wiemy ze nie planuje to tylko statystyczna informacja....
To już teraz prawdopodobnie nie ma żadnego znaczenia. Teraz właściciel akcji jest frajerem ... bo na niego spadnie odium upadku. Przypuszczam, że wszyscy chętnie by te akcje sprzedali za 1 grosz, aby umyć ręce.Niebieskie PNIOKI pisze: ↑26 lip 2019, o 07:44A co Wy na to
Z twittera
Może to ciekawostka, ale może mieć też znaczenie. Dzisiaj największym akcjonariuszem Ruchu nie jest już miasto, ale p. Aleksander Kurczyk i jego ADO-MED (26.66). Zyskał akcji AK,pewnie kosztem małych akcjonariuszy.
Gdy wczoraj pytałem o ten fakt w klubie nikt o tym nie wiedział
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Prawdopodobnie liczył na kopalnię, a to co decyduje o tym interesie, to te dane:Elmer pisze: ↑26 lip 2019, o 09:48Rafał19R20 pisze: ↑26 lip 2019, o 09:09Jezeli Stalowa Twarz nie planuje wylozyc kilku milionow a wiemy ze nie planuje to tylko statystyczna informacja....![]()
właśnie michalika upatruje jako najbardziej winnego sytuacji, gnoj najlepiej że strony urzędu znał sytuację w klubie. oczywiście kotala ma nad nim nadzór i swoje tez ma za uszami Ale jednak w radzie zasiada swinią michalik. jaki z niego jest gość wystarczy przyłożyć ucho w Chorzowie, najskuteczniejszy tam gdzie można się napić I nażreć za friko. mam nadzieję że sama upadłość to dopiero początek, tych ludzi trzeba rozliczyćAsembleR pisze: ↑26 lip 2019, o 09:24Największy żal mam do miasta. Mieli wgląd do tego co się dzieje w klubie i nie zrobili NIC, by zmienić sytuację. Za kasę podatników kupowali sobie spokój, nie kontrolując tego co się dzieje z kasą.
Co robiła w tym czasie ta spasiona ku*** michalik? Niech sk***ysyna prześwietlą wreszcie jakieś służby, zresztą cały ten spierdolony i skorumpowany urząd miasta.
Ja, swojej starejElmer pisze: ↑26 lip 2019, o 09:48Rafał19R20 pisze: ↑26 lip 2019, o 09:09Jezeli Stalowa Twarz nie planuje wylozyc kilku milionow a wiemy ze nie planuje to tylko statystyczna informacja....![]()
Nie mówili o której dokładnie. Powiedzieli, że więcej informacji w wiadomościach popołudniowych.
Koniec S.A., nie klubu ale i tego końca spółki nie jestem pewien. Zbyt wielu decydentom zależy, żeby ten trup nadal był sztucznie podtrzymywany przy życiu
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], piotrhalak i 13 gości