:twisted:stan01 pisze:Panowie! Przestańcie juz pi***olić na temat naszych grajków. Każdy kto chodzi na szpile z udziałem Niebieskich widzi, że te "CHOPY" nie wiedzą o co w fusbalu chodzi, po prostu nie mają pomysła na grę. Ale czy to tylko Ich wina?.
Taktykę gry ustala trener i Jego ludzie i Oni powinni być równiez odpowiedzialni za wyniki i grę zespołu.
Jak ktos coś sp***doli w robocie to za to płaci, albo wylatuje z roboty.
A to wozenie się po Mariuszu, Bizaku i innych (gerhat, Łysy i inni), jest po prostu, wg mnie, bezsensowne i nudne.
stan
Pokoż mi kaj jo się po nich woża za wyniki, przy okazji może znajdziesz wpisów kaj obwiniom trenerów
a tak wogóle to poczytej se wpisy na głównej i na forum i policz sobie posty kaj jadą na bizy, srytwy, bartosa.
Weź se kalkulator bo ostatnie pięć szpili poleciało na nich tyla łaciny że gowa boli.
I co może jo to tam wypisuja z Lysym na spóła

To pisz do adminów niech ci potwioerdzą że te wpisy nie sa moje.
Jak ktoś pisze śrutwa ciul to jest ok. ale jak jo napisza że tak się nie powinien wypowiadać kapitan i podaja tego uzasadnienie, to juz boli fan clubik, nie. Argumenty bolą, jo wiem. Zamiast się czepiać mnie, napisz może że to bardzo fajnie jest jak kapitan się mazgaji przed kamerą. Takim jak ty wystarczy rzucić nazwisko na pożarcie (Błażej) i juz są zadowoleni, bo zaś jakieś ploteczki są, a kapucha urasto do roli bohatera.
Błażej chyba zrobił więcej wczoraj siedząc z prezesem, aniżeli twój idol na boisku.