Ruch Chorzów - Arka Gdynia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kolend

#61 Post autor: kolend » 8 cze 2005, o 20:18

nie jestem zwolennikiem silowych rozwiazan, ale coraz bardziej sie przekonuje do tego, ze jedyne, co ich moze zmusic do wkladania wszystkich sil w gre jest STRACH ! Powinni sr** po gaciach ze strachu!!! CHyba dobra opcja jest przejscie sie na trening i wykrzyczenie im kilku rzeczy prosto w twarz... tylko czy to cos da... oni sa ku*** niesamowicie slabi i do tego zle przygotowani do sezonu - jak to naprawic w tydzien?? nie wiem ku***... nie wiem czy cos sie da z nimi zrobic jeszcze - straszne to jest

modelius1

#62 Post autor: modelius1 » 8 cze 2005, o 20:23

ogladajcie wiadomosci na 3 mario udzielil nawet ostrego w stosunku do kolegow wywiadu.dlamnie jedyny wartosciowy zawodnik ruchu.ktoremu jeszcze sie przynajmniej chce

Esiu.

#63 Post autor: Esiu. » 8 cze 2005, o 20:26

Tego sie nie da wytrzymać. Dzisiaj to już bylo piłkarskie dno.
Krótko mówiąc niech wszyscy wypierdalają stąd. Najlepiej 1,5 metra pod ziemie, przynajmniej będzie nawoz do niczego innego się nie nadają, no chyba żena mydło !!!!!!!!

Ruch to MY a nie wy !!!!!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: HKSADIK » 8 cze 2005, o 20:36

Mario to niech sie lepiej zajmie grą a nie pi***oleniem do telewizji..wszyscy co dziś grali to zwykłe frajery i ch** w nich wbijam!!!ku*** jo już widza ta 3 liga-i nie pierdolcie że mom w nich wierzyć!!Bo tu nie ma w kogo wierzyć-je*** sk***ysyństwo!! :twisted: :twisted: ch** WAM W RYJE PSEUDO-PIŁKARZE,PSEUDO-DZIAŁACZE !!!Życze wom najgorszego wy ku***!!! RUCH TO MY a nie wy!!!

f@n

#65 Post autor: f@n » 8 cze 2005, o 20:38

nie wiem czy mam płakać czy sie śmiać.nasza drużyna była i jest nieprzygotowana do sezonu.lipa straszna.
jedyne lekarstwo to zainwestować w dobrego trenera z perspektywą i zgadzam sie z Anmael.
czuje sie oszukany i jestem wkur.....................ny!

pozdRo dla noRmalnych

Gość

#66 Post autor: Gość » 8 cze 2005, o 20:42

Szkoda mi słów, mi tylko żal jednego jak taki zasłużony i znany klub z ogromna historia jak Ruch Chorzów może zejść tak nisko :cry: . Przecież to sie w pale nie mieści. I hu* baraże, znajac ich pewnie je przedupia, ale jak zleca do 3 to ro***erdolić to w hu*!! wy***ać te ścierwa i robić wszystko od nowa na normlanych zdrowych warunkach ( o ile sie da) a niech już czuwaja na tym odpowiednie osoby (bojówka) i niech wiedzą !!! poswiecenie, gra do upadłego, oddanie albo wp***dol i sp***dalać !. ku*** ja tego nie rozumia, przeca ja bym tam latał do upadłego ,starało bych sie, robił co sie tylko da, nie brał za to kasy a nawet dopłacoł żeby grać w takim klubie !! i każdy kibic by tak zrobił, a łoni dostaja kasa i leja na to wszystko !.

Bachol

#67 Post autor: Bachol » 8 cze 2005, o 20:42

ku***.. :cry: jeszcze nigdy nie wiedziałem tak słabego Ruchu,brak mi słow:(..Wszystko wskazuje na to że spadniemy do 3 ligi i z tamtąd nie wygrzebiemy sie tak szybko i bedzie koniec Ruchu,wsumei juz jest koniec..Arka 23 lata czekała na powrót do Ekstraklasy to samo moze czekać Ruch.Poraz kolejny mowie:BRAK SŁÓW!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: gerhat » 8 cze 2005, o 20:50

atomic pisze:No ale conajmniej nie sprzedali meczu...

!
:lol: u buka był kurs 3:1 na Arka, oni nie sprzedali, oni kupili zakład u buka bo III ligi się nie będzie obstawiać
to była jedna z ostatnich szans na kasa dla hołoty co biegała dzisiaj na Cichej, to było widać na bosiku

a teraz na poważnie, jak Klimek mo trocha oleju w głowie to powinien zrobić tak:
- do Kielc jedzie 11 Molków, i mogom im tam nawet nogi połomać, bo dzisiaj poraz kolejny było widać co oznacza mieć podciepa na boisku
- nie kombinujemy z barażami na kogo trafić, bo kombinowania w Ruchu już było za dużo, na kogo trafi na tego bęc
- wstęp na baraż jest za friko. Skoro nie ma druzyny, nie ma taktyki, nie ma pomysłu i ambicji a trener jest ciulaty to jedyno szansa aby publika pomogła i może zdarzy się cud. Na te 20 kzł na ochrona chyba stać Klimka, żeby je pokryć.
- po barażach niezależnie czy w II lidze czy w III totalna czystka kadrowa zawodników i sztabu szkoleniowego, łacznie z masażystami i noszowymi, mo prawo zostać ino spiker
- w barażach jak trafimy na Polonia Bytom, a po dzisiejszych wynikach jest to wielce prawdopodobne, a przy szczęściu Ruchu do wszystkich plag egipskich jest to prawie pewne - Jeden Warunek - Śrutwa musi się zrzec członkowstwa w zarządzie Polonii. Inaczej nie mo prawa być nawet na ławce rezerwowych, choćby se nawet doł R-ka i CHWDP na klacie żelazem wypolić. Najpierw minimum formalne, a potem może grać (i niech nikt zaroz nie dupcy że się go czepiom, nie zabroniom mu grać ino wymagom minimum formalnego. Abo My abo bytomskie psy). I bez kombinacji że potem nie będzie czasu bo zarząd Poloni musi zatwierdzić rezygnacja. Mioł tyla czasu żeby to zrobić że potem nie będzie tłumaczenia. Niech pisze ta rezygnacjo choćby dziś w nocy.

To tela, zastanawiom się ino czy na baraż wziąść świeczka czy bejsbola

Panewniki
Kontakt:

#69 Post autor: Panewniki » 8 cze 2005, o 20:50

BEZ KOMENTARZA :(
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

bolo23
Kontakt:

#70 Post autor: bolo23 » 8 cze 2005, o 20:53

To Srutwa jest w Zarzadzie Poloni B>???

mill

Fenix

#71 Post autor: mill » 8 cze 2005, o 20:54

Ruch to dziś ruina.
czy Ruch ma jakiś stadion?
trochę kszesełek na rozsypujących się wałach ziemnych z czym do ludzi .
Do 1 Ligi ? gdzie na Stadionie Śląskim ?.
Wydaje mi się, że Ruch przechodzi ten etap, który przechodziła Lechia Gdańsk czy Piast z mojego miasta Gliwice.
Totalny upadek i powstawanie z popiołów.
Nowi ludzi nie żadne działacze dziadki z lasu i zasłużeni.
Podział na hanysów i goroli też jest głupawy bo tu i tu są ludzie z jajmi i bez.
jeśli piłkarz ma charakter to i może być z nad morza i będzie grał jak należy.
szkoda Ruchu, ale mam nadzieję iż to będzie etap do pozbycia się tej całej czerady Rogalów Blidów i innych nieudaczników.

Morris
Kontakt:

#72 Post autor: Morris » 8 cze 2005, o 20:57

nie istniejemy pilkarsko... nie istniejemy kibicowsko... dno...

COBRA

#73 Post autor: COBRA » 8 cze 2005, o 21:03

Wypowiedz Srutwy-
Myślę, że zaczęliśmy nienajgorzej, prowadziliśmy grę. Straciliśmy kolejną bzdurną bramkę. Ja już nie wiem jak mam to nazwać, nie można tak bramek tracić. Później było coraz gorzej - widzieliśmy jaki był efekt. Problem polega na tym, że jeżeli kilka osób wypisuje się przed meczem to. Widać kto wychodzi na boisko, a kto nie. Wszystko ma swoje granice - cierpliwość też niestety. Ja współczuję trenerowi. Nie wiem czy on będzie miał jedenastu zawodników do gry, bo jeśli dwóch się wypisuje w dniu meczu to nie wiadomo czy przed następnym nie wypisze się kolejnych dwóch i się okaże, że wyjdziemy w dziewięciu. Nie wiem, może tak ma być. Trudno mi jest coś powiedzieć na ten temat. Jestem zdenerwowany tym co się dzieje, bo tak być nie może, że gramy tak jak gramy. W zasadzie niech inni oceniają ilu osobom zależy, a ilu nie.

KILKA OSOB WYPISUJE SIE PRZED MECZEM-CO TO ku*** ZNACZY BO NIEKUMAM?za***ac DZIADOW!!!

Luke

Re: Fenix

#74 Post autor: Luke » 8 cze 2005, o 21:06

mill pisze:Ruch to dziś ruina.
czy Ruch ma jakiś stadion?
trochę kszesełek na rozsypujących się wałach ziemnych z czym do ludzi .
Do 1 Ligi ? gdzie na Stadionie Śląskim ?.
Wydaje mi się, że Ruch przechodzi ten etap, który przechodziła Lechia Gdańsk czy Piast z mojego miasta Gliwice.
Totalny upadek i powstawanie z popiołów.
Nowi ludzi nie żadne działacze dziadki z lasu i zasłużeni.
Podział na hanysów i goroli też jest głupawy bo tu i tu są ludzie z jajmi i bez.
jeśli piłkarz ma charakter to i może być z nad morza i będzie grał jak należy.
szkoda Ruchu, ale mam nadzieję iż to będzie etap do pozbycia się tej całej czerady Rogalów Blidów i innych nieudaczników.
Bardzo dobrze powiedziane jeśli chodzi o te odrodzenia klubów i zaczynanie od zera więc mogę się z tym zgodzić(ale nie jeśli chodzi o nasz stadion) :!: A co do Mariusza to jest on w Poloni Bytom w zarządzie(nie wiem jaką funkcje tam ale piastuje)i nawet raz w gazecie była fotka kalendarza klubowego Polonii na którym stał Mariusz z drużyną.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2005, o 21:26 przez Luke, łącznie zmieniany 2 razy.

maciek73

#75 Post autor: maciek73 » 8 cze 2005, o 21:09

Do goscia z Gleiwitz:
Co ty dupisz lwowski gorolu, nosz stadion przy waszym to jak NouCamp wyglądo!!!

ODPOWIEDZ