Ruch Chorzów - Arka Gdynia
-
nie jestem zwolennikiem silowych rozwiazan, ale coraz bardziej sie przekonuje do tego, ze jedyne, co ich moze zmusic do wkladania wszystkich sil w gre jest STRACH ! Powinni sr** po gaciach ze strachu!!! CHyba dobra opcja jest przejscie sie na trening i wykrzyczenie im kilku rzeczy prosto w twarz... tylko czy to cos da... oni sa ku*** niesamowicie slabi i do tego zle przygotowani do sezonu - jak to naprawic w tydzien?? nie wiem ku***... nie wiem czy cos sie da z nimi zrobic jeszcze - straszne to jest
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mario to niech sie lepiej zajmie grą a nie pi***oleniem do telewizji..wszyscy co dziś grali to zwykłe frajery i ch** w nich wbijam!!!ku*** jo już widza ta 3 liga-i nie pierdolcie że mom w nich wierzyć!!Bo tu nie ma w kogo wierzyć-je*** sk***ysyństwo!! :twisted: :twisted: ch** WAM W RYJE PSEUDO-PIŁKARZE,PSEUDO-DZIAŁACZE !!!Życze wom najgorszego wy ku***!!! RUCH TO MY a nie wy!!!
Szkoda mi słów, mi tylko żal jednego jak taki zasłużony i znany klub z ogromna historia jak Ruch Chorzów może zejść tak nisko
. Przecież to sie w pale nie mieści. I hu* baraże, znajac ich pewnie je przedupia, ale jak zleca do 3 to ro***erdolić to w hu*!! wy***ać te ścierwa i robić wszystko od nowa na normlanych zdrowych warunkach ( o ile sie da) a niech już czuwaja na tym odpowiednie osoby (bojówka) i niech wiedzą !!! poswiecenie, gra do upadłego, oddanie albo wp***dol i sp***dalać !. ku*** ja tego nie rozumia, przeca ja bym tam latał do upadłego ,starało bych sie, robił co sie tylko da, nie brał za to kasy a nawet dopłacoł żeby grać w takim klubie !! i każdy kibic by tak zrobił, a łoni dostaja kasa i leja na to wszystko !.

ku***..
jeszcze nigdy nie wiedziałem tak słabego Ruchu,brak mi słow:(..Wszystko wskazuje na to że spadniemy do 3 ligi i z tamtąd nie wygrzebiemy sie tak szybko i bedzie koniec Ruchu,wsumei juz jest koniec..Arka 23 lata czekała na powrót do Ekstraklasy to samo moze czekać Ruch.Poraz kolejny mowie:BRAK SŁÓW!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: u buka był kurs 3:1 na Arka, oni nie sprzedali, oni kupili zakład u buka bo III ligi się nie będzie obstawiaćatomic pisze:No ale conajmniej nie sprzedali meczu...
!
to była jedna z ostatnich szans na kasa dla hołoty co biegała dzisiaj na Cichej, to było widać na bosiku
a teraz na poważnie, jak Klimek mo trocha oleju w głowie to powinien zrobić tak:
- do Kielc jedzie 11 Molków, i mogom im tam nawet nogi połomać, bo dzisiaj poraz kolejny było widać co oznacza mieć podciepa na boisku
- nie kombinujemy z barażami na kogo trafić, bo kombinowania w Ruchu już było za dużo, na kogo trafi na tego bęc
- wstęp na baraż jest za friko. Skoro nie ma druzyny, nie ma taktyki, nie ma pomysłu i ambicji a trener jest ciulaty to jedyno szansa aby publika pomogła i może zdarzy się cud. Na te 20 kzł na ochrona chyba stać Klimka, żeby je pokryć.
- po barażach niezależnie czy w II lidze czy w III totalna czystka kadrowa zawodników i sztabu szkoleniowego, łacznie z masażystami i noszowymi, mo prawo zostać ino spiker
- w barażach jak trafimy na Polonia Bytom, a po dzisiejszych wynikach jest to wielce prawdopodobne, a przy szczęściu Ruchu do wszystkich plag egipskich jest to prawie pewne - Jeden Warunek - Śrutwa musi się zrzec członkowstwa w zarządzie Polonii. Inaczej nie mo prawa być nawet na ławce rezerwowych, choćby se nawet doł R-ka i CHWDP na klacie żelazem wypolić. Najpierw minimum formalne, a potem może grać (i niech nikt zaroz nie dupcy że się go czepiom, nie zabroniom mu grać ino wymagom minimum formalnego. Abo My abo bytomskie psy). I bez kombinacji że potem nie będzie czasu bo zarząd Poloni musi zatwierdzić rezygnacja. Mioł tyla czasu żeby to zrobić że potem nie będzie tłumaczenia. Niech pisze ta rezygnacjo choćby dziś w nocy.
To tela, zastanawiom się ino czy na baraż wziąść świeczka czy bejsbola
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fenix
Ruch to dziś ruina.
czy Ruch ma jakiś stadion?
trochę kszesełek na rozsypujących się wałach ziemnych z czym do ludzi .
Do 1 Ligi ? gdzie na Stadionie Śląskim ?.
Wydaje mi się, że Ruch przechodzi ten etap, który przechodziła Lechia Gdańsk czy Piast z mojego miasta Gliwice.
Totalny upadek i powstawanie z popiołów.
Nowi ludzi nie żadne działacze dziadki z lasu i zasłużeni.
Podział na hanysów i goroli też jest głupawy bo tu i tu są ludzie z jajmi i bez.
jeśli piłkarz ma charakter to i może być z nad morza i będzie grał jak należy.
szkoda Ruchu, ale mam nadzieję iż to będzie etap do pozbycia się tej całej czerady Rogalów Blidów i innych nieudaczników.
Wydaje mi się, że Ruch przechodzi ten etap, który przechodziła Lechia Gdańsk czy Piast z mojego miasta Gliwice.
Podział na hanysów i goroli też jest głupawy bo tu i tu są ludzie z jajmi i bez.
szkoda Ruchu, ale mam nadzieję iż to będzie etap do pozbycia się tej całej czerady Rogalów Blidów i innych nieudaczników.
-
- Kontakt:
-
Wypowiedz Srutwy-
Myślę, że zaczęliśmy nienajgorzej, prowadziliśmy grę. Straciliśmy kolejną bzdurną bramkę. Ja już nie wiem jak mam to nazwać, nie można tak bramek tracić. Później było coraz gorzej - widzieliśmy jaki był efekt. Problem polega na tym, że jeżeli kilka osób wypisuje się przed meczem to. Widać kto wychodzi na boisko, a kto nie. Wszystko ma swoje granice - cierpliwość też niestety. Ja współczuję trenerowi. Nie wiem czy on będzie miał jedenastu zawodników do gry, bo jeśli dwóch się wypisuje w dniu meczu to nie wiadomo czy przed następnym nie wypisze się kolejnych dwóch i się okaże, że wyjdziemy w dziewięciu. Nie wiem, może tak ma być. Trudno mi jest coś powiedzieć na ten temat. Jestem zdenerwowany tym co się dzieje, bo tak być nie może, że gramy tak jak gramy. W zasadzie niech inni oceniają ilu osobom zależy, a ilu nie.
KILKA OSOB WYPISUJE SIE PRZED MECZEM-CO TO ku*** ZNACZY BO NIEKUMAM?za***ac DZIADOW!!!
Myślę, że zaczęliśmy nienajgorzej, prowadziliśmy grę. Straciliśmy kolejną bzdurną bramkę. Ja już nie wiem jak mam to nazwać, nie można tak bramek tracić. Później było coraz gorzej - widzieliśmy jaki był efekt. Problem polega na tym, że jeżeli kilka osób wypisuje się przed meczem to. Widać kto wychodzi na boisko, a kto nie. Wszystko ma swoje granice - cierpliwość też niestety. Ja współczuję trenerowi. Nie wiem czy on będzie miał jedenastu zawodników do gry, bo jeśli dwóch się wypisuje w dniu meczu to nie wiadomo czy przed następnym nie wypisze się kolejnych dwóch i się okaże, że wyjdziemy w dziewięciu. Nie wiem, może tak ma być. Trudno mi jest coś powiedzieć na ten temat. Jestem zdenerwowany tym co się dzieje, bo tak być nie może, że gramy tak jak gramy. W zasadzie niech inni oceniają ilu osobom zależy, a ilu nie.
KILKA OSOB WYPISUJE SIE PRZED MECZEM-CO TO ku*** ZNACZY BO NIEKUMAM?za***ac DZIADOW!!!
Re: Fenix
Bardzo dobrze powiedziane jeśli chodzi o te odrodzenia klubów i zaczynanie od zera więc mogę się z tym zgodzić(ale nie jeśli chodzi o nasz stadion)mill pisze:Ruch to dziś ruina.

Ostatnio zmieniony 8 cze 2005, o 21:26 przez Luke, łącznie zmieniany 2 razy.