Benefis Gucia.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#166 Post autor: THOMY » 2 cze 2005, o 12:42

tera dopiyro
poleku dolaza do siebie wszysko lostalo napisane TO CZEBA BOLO PRZEZYC
super frekfyncja super sztimung i nokaut jak Patton juz pisol :D
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Gość

#167 Post autor: Gość » 2 cze 2005, o 13:49

benefis - cos wspaniałego :D szpil - super , atmosfera - super , tłumy ludzi - super
Wydzrzenie niy do opisania - tam trzeba bylo być ! mom nadzieja że sie jeszcze
doczekom takich tłumów na Ruchu i oby to nie była żodno msza .
KRZYSZTOF " GUCIO " WARZYCHA , KRZYSZTOF "GUCIO" WARZYCHA :D

pozdRo do tych co sie z nami bawili przed , po i w czasie szpilu ...

tommiraf

#168 Post autor: tommiraf » 2 cze 2005, o 15:23

wom sie jedna lezka zakrecila ?? mi wiele ...na pocztaku stolech na tym samym sektorze co w 89 i slysza te same nazwiska i ten tlum nie taki jak wtedy ale serce scisnelo a potem gucio schodzil i zajs i koniec zajs ....i jak pomysla moj stary ogladol gucia w akcji potem jo a na szpilu byl kumpel z rocznym synem i on tez go mogl widziec 3 niebieskie pokolenia a jeden GUCIO ....zaplacilech za bilet ino 15 zloty a moglbych 150 za takie cos warto .... i teraz zajs sie budzi ta duma ze moja krew jest niebieska i mom nadzieja ze nasi grajkowie to ogladali i czuli to samo i wstyd im za to co teraz robia.....

pamietacie tamten dzien ten sam stadion ci sami ludzie co wczoraj :):)
jak narazie jeden ale beda nastepne !!!!!!!!!!! ja wierze

http://i3.photobucket.com/albums/y95/sc ... 2b1549.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y95/sc ... 1cc7d6.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y95/sc ... 8e4e83.jpg

Panewniki
Kontakt:

#169 Post autor: Panewniki » 2 cze 2005, o 15:27

GUCIO DZIEKI ZA ZA TYN POMYSL Z TYM SZPILEM BO NA TAKIM SZPILU ZECH JESZCZE NIE BYL I CHYBA NIE BYDA :twisted: STO LAT DLA GUCIA :!: GUCIO WRÓĆ CZEKO RUCH :!: :)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: Ozor » 2 cze 2005, o 16:10

Pokazalismy że Ruch żyje w nas kibicach nie umarł i będzie wielki to tylko kwestia czasu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

AndRe
Kontakt:

#171 Post autor: AndRe » 2 cze 2005, o 16:27

aa dodam jeszcze ze bardzo fajno jest ta ksiazeczka Hurkowskiego

Dwa kluby dwa kraje jedna wielka kariera...

Dostalem od ojca na Dzien Dziecka choc stara dupa ze mnie , teraz nie moge ojca odciagnac od ksiazki :lol:

super miec niebieskiego starzika 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

blumen

BENEFIS GUCIA

#172 Post autor: blumen » 2 cze 2005, o 16:42

ZAJEBIOZA !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Młodzieży TERAZ WIECIE DLACZEGO STARZY KIBICE NARZEKAJĄ NA OBECNYCH KOPACZY I PRZY KAŻDEJ OKAZJI WSPOMINAJĄ "CZASY" GUCIA - słowo SUPER proponuję urzywać do osoby GUCIA ( ewentualnie może być GUCIO WIELKI I )

CIEKAWE W JAKIM SZOKU BYŁABY NASZA MŁODZIEŻ JAKBY ZOBACZYŁA W AKCJI KADRĘ RUCHU Z LAT 1970 - 1975 !!!
ŻYCZĘ WAM ABYŚCIE MOGLI CHODZIĆ I OGLĄDAĆ TAKIE SPEKTAKLE !!! pomijam że wielu ze starych zgredów
też chętnie by jeszcze coś takiego ale w nowym wydaniu PRZEŻYLI ?! :lol:

czoRny

#173 Post autor: czoRny » 2 cze 2005, o 17:47

Może wtoś powiy ,że marudza ale szłech na BENEFIS GUCIA z nastawiyniym ze na cołkim stadionie bydom chóralne śpiywy przez cołki szpil jak w 89r,byłech w 1 połowie na 10 i cisza,ino jo i poru gości śpiywało reszta sie dziwnie paczała,w 2 poszłech na 5 i to samo :shock: no cóż :!: i tak mi sie łezka w oku kręciła cołki czos.
Acha byłech z 9-cio letniom cerom kiero byla 1 roz na szilu i bardzo jej sie podobała fala :D i pytała czy na każdym szpilu tak jest?jak tak to zacznie zy mnom łazić :D pozdro
GUCIO WRÓĆ CZEKA R U C H :!: :!: :!:

Panewniki
Kontakt:

#174 Post autor: Panewniki » 2 cze 2005, o 18:21

JEŻELI CHODZI O FALA TO JEST ROBIONA NA SZPILACH NA KERYCH JEST OPRAWA...OSTATNIO POMIMO ZE NIE BYLO OPRAWY Z POWODU PROTESTU FALA BYLA :) MYSLA ZE Z ARKA BYDZIE FALA BO TO BYDZIE OSTATNI SZPIL :)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: gerhat » 2 cze 2005, o 18:37

Aż mi się płakać chcialo jak żech Gucia widzioł w akcji, ten som Gucio co przed laty, ta sama sylwetka, drybling, strzał, klepa, no słowem jakby czas się cofnoł o jakieś 20 lot, zwłaszcza że stadion był pełny jak wtedy.

Co do dopingu to piosenki byly też jak 20 lot temu, ale rzeczywiście było ciszej niż wtedy, ale doping nie był w tym meczu najważniejszy.
A ciszej było dlatego że większość tych tłumów wyszła z wprawy po tylu latach nieobecności na trybunach, a Ci ci teraz "rozprowadzają" doping nie znają tych piosenek i tej atmosfery skoro teraz najcząsciej z młyna słychać: Gorole!, Wasze matki to są ..., je*** ... je*** itp
Nie te czasy i nie ten repertuar.

GUCIO JEST WIELKI.
RUCH to GUCIO, GUCIO to RUCH

czoRny

#176 Post autor: czoRny » 2 cze 2005, o 18:52

jo wiym,ze doping nie byl nojwazniejszy ale jak miala wrocic atmosfera tamtych lot..................
acha i wiym kiedy byla fala bo jestech na kozdym szpilu,pozdro

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#177 Post autor: Patton » 2 cze 2005, o 19:41

gerhat - ja mam osobiste pytanie: czy Ty kiedykolwiek przestaniesz sie czepiac mlyna, flag, mariusza i innych?? :? Bo widze, ze to takie Twoje hobby sie zrobilo ostatnio. A i chcialem podziekowac panu Ryszardowi Sadloniowi - text w stylu "To co Ty tu robisz??" skierowany do mnie, jak mu tlumacze, ze nie zapanujemy nad ludzmi co bluzgaja PZPN... Niech pan sobie takie cos mowi wlasnym dzieciom, na szczescie to bylo nasze wielkie swieto i nie mialem zamiaru sie klocic. Moze dla was doping byl slaby, ale wlasnie ogladam powtorke i jest super. Pewnie bajtlom sie podobalo, to najwazniejsze. Jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich, a w szczegolnosci Gucia :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Panewniki
Kontakt:

#178 Post autor: Panewniki » 2 cze 2005, o 19:44

MOIM ZDANIEM DOPING BYŁ PRZYZWOITY I BRAWA ZA OPRAWE DLA KLUBU KIBICA :wink: TERA OGLADOM POWTORKA I DOPING JEST SUPER :!:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: gerhat » 2 cze 2005, o 19:45

osobiste pytania Patton na priv
to zdaje się Twoja maksyma

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#180 Post autor: Adi-Żory » 2 cze 2005, o 20:09

Bardzo mi sie podobalo,szkoda ze zech nie poznol nikogo z FC Deutchland. :///
Siedziolech na 10 i dla mnie doping z mlyna byl ok i czasami zech tesh cos pospiewol z chlopcami z 10. ;)
PozdRawiam.

ODPOWIEDZ