na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
blumen

na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!

#1 Post autor: blumen » 27 maja 2005, o 19:16

wszystko pod kontrolą LINIA WYROBKA UTRZYMANA !!!
WYPIERD...Ć WSZYSCY BEZ WYJĄTKU !!!!!!!!!!!!!!!
RUCH TO MY A NIE wy żałosne dupki !!!!!!!!!!!!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: gerhat » 27 maja 2005, o 19:52

blumen przeca Wyrobka cza szanować i złego słowa nie wolno na niego powiedzieć, nawet cza mu pomnik wybudować za krzewienie cieniarskiej postawy
:wink:
zmiana trenera Wyrobka na Fornalaka - to bardzo dobra decyzja, bo to nasz kolega i on szanuje starych zawodników a młodym do popalić, zgodnij kto to pedzioł :?:
dokonania naszego Fornalakuinho:
- Radomsko - 3 pkt bo nasz torman zagroł prawie jak torman FCL w sroda
- Piast - 0 pkt blamaż
- Sosnowiec - 0 pkt
- Mlawa - 0 pkt blamaż jak h....

Czy oni wyglądają jak ku***?
TAK - bo dają dupy komu popadnie, a my za te ku*** musimy się wstydzić.

juan21

#3 Post autor: juan21 » 27 maja 2005, o 20:06

Gerhat dobrze godo. Nic dodać nic ująć!

AndRe
Kontakt:

#4 Post autor: AndRe » 27 maja 2005, o 20:06

prosze Was od Wyrobka prosze sie odstosunkowac....

widze ze nikt nie pamieta co dla Nas zrobil...

co on moze za to ze nasi pilkarze maja na***ane we lbach???
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Marek Nowak
Kontakt:

#5 Post autor: Marek Nowak » 27 maja 2005, o 20:57

AndRe pisze:prosze Was od Wyrobka prosze sie odstosunkowac....

widze ze nikt nie pamieta co dla Nas zrobil...

To mogli mu za to pomnik postawic , a nie czekac w nieskonczonosc z jego zwolnieniem - dokladnie tak samo jak przy 3 spadkach z ligi .

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#6 Post autor: Lutz » 27 maja 2005, o 21:03

wy***rdalac ch*** CO DO JEDNEGO - RAUS Z RUCHU :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
To tela co na temat tych nieudaczników idzie pedzieć . I nie przepraszom za przeklyństwa , bo na to co te sk***ysyny z Ruchem zrobili niy ma określenia.

ruby z kaliny

#7 Post autor: ruby z kaliny » 27 maja 2005, o 21:13

tak jak ftos juz dzisioj zapisol powtarzom IDYMY WE WTOREK NA SZPIL I JAK TE ch*** BYDOM WLAZIC OD RAZU NA NICH JADYMY NIE SIEDZYMY NA STOLKACH YNO STOJYMY PRZY OGRODZYNIACH STARYCH KIBICOW PROSI SIE O PRZYJSCIE NA -10- PANOWIE JADYMY Z NIMI SZYKOWAC ZICIE

blumen

#8 Post autor: blumen » 27 maja 2005, o 21:27

Panowie ja proponuję ABY SIĘ ZASTANOWIĆ W JAKI SPOSÓB na meczu z łks-m IM PODZIĘKOWAĆ !!! Ja będę na 100%.
A jeżeli ktoś myśli że tym wszystkim przejęli się to mam nieodparte wrażenie że NIE. Nie wiem czy to przypadek
ale o godz. 19.40 pod budynek klubowy podjechał samochód dostawczy z firmy ABD z napisem wódki , wina aklohole
przywieziono towar do klubowej kawiarenki na weekend. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

SODA

#9 Post autor: SODA » 27 maja 2005, o 21:31

hu***a I TYLA RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ruby z kaliny

#10 Post autor: ruby z kaliny » 27 maja 2005, o 21:34

Nie wiem czy to przypadek
ale o godz. 19.40 pod budynek klubowy podjechał samochód dostawczy z firmy ABD z napisem wódki , wina aklohole
przywieziono towar do klubowej kawiarenki na weekend.

oblewajom wygrane zaklady

kuba fans

kibice ruchu zawiescie swoja działalnosc

#11 Post autor: kuba fans » 27 maja 2005, o 21:59

te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .

SODA

Re: kibice ruchu zawiescie swoja działalnosc

#12 Post autor: SODA » 27 maja 2005, o 22:01

kuba fans pisze:te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .
te a ciebie popierdolylo RUCH TO MY A NIY TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#13 Post autor: Gość » 27 maja 2005, o 22:15

kuba fans pisze:te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .
Ciebie chyba całkiem powaliło :shock: , ja beda łaził na Ruch choby grał w A Klasie abo niżej, chodzimy tam dla naszego klubu, dla świetnej atmosfery wśród kibiców, po to żeby sie spotkać z kumplami i świtnie sie z nimi bawić, a nie dla naszych grajków. Przynajmniej ja tak to oceniam.

Luke

#14 Post autor: Luke » 27 maja 2005, o 22:18

Peryn pisze:Ciebie chyba całkiem powaliło :shock: , ja beda łaził na Ruch choby grał w A Klasie abo niżej, chodzimy tam dla naszego klubu, dla świetnej atmosfery wśród kibiców, po to żeby sie spotkać z kumplami i świtnie sie z nimi bawić, a nie dla naszych grajków. Przynajmniej ja tak to oceniam.
Nie Ty jeden,bo ja myśla dokładnie tak samo jak Ty :!: W A klasie albo i niżej bo bywa też i B klasa... :roll: :roll:

figaro

#15 Post autor: figaro » 27 maja 2005, o 22:32

i co dali?? hmmm?? :roll: byłby rezerwy szłoby rezerwy wpuścić jak te pseudogwiazdki lokalne niy umiom grać ale tych rezerw tyż niymomy. jo już ku*** niy mo słów co szpil to jakos bluzga cza im ino pedzieć żeby zaczli w koncu pszinajmi rymisować bo nom sie juz repertuar kończy,albo nastepnym krokiem by mioł być solidny wpierd....tym antychorzowskim grajkom :lol: :lol:

ODPOWIEDZ