na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!
na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!
wszystko pod kontrolą LINIA WYROBKA UTRZYMANA !!!
WYPIERD...Ć WSZYSCY BEZ WYJĄTKU !!!!!!!!!!!!!!!
RUCH TO MY A NIE wy żałosne dupki !!!!!!!!!!!!!!
WYPIERD...Ć WSZYSCY BEZ WYJĄTKU !!!!!!!!!!!!!!!
RUCH TO MY A NIE wy żałosne dupki !!!!!!!!!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
blumen przeca Wyrobka cza szanować i złego słowa nie wolno na niego powiedzieć, nawet cza mu pomnik wybudować za krzewienie cieniarskiej postawy
zmiana trenera Wyrobka na Fornalaka - to bardzo dobra decyzja, bo to nasz kolega i on szanuje starych zawodników a młodym do popalić, zgodnij kto to pedzioł
dokonania naszego Fornalakuinho:
- Radomsko - 3 pkt bo nasz torman zagroł prawie jak torman FCL w sroda
- Piast - 0 pkt blamaż
- Sosnowiec - 0 pkt
- Mlawa - 0 pkt blamaż jak h....
Czy oni wyglądają jak ku***?
TAK - bo dają dupy komu popadnie, a my za te ku*** musimy się wstydzić.

zmiana trenera Wyrobka na Fornalaka - to bardzo dobra decyzja, bo to nasz kolega i on szanuje starych zawodników a młodym do popalić, zgodnij kto to pedzioł

dokonania naszego Fornalakuinho:
- Radomsko - 3 pkt bo nasz torman zagroł prawie jak torman FCL w sroda
- Piast - 0 pkt blamaż
- Sosnowiec - 0 pkt
- Mlawa - 0 pkt blamaż jak h....
Czy oni wyglądają jak ku***?
TAK - bo dają dupy komu popadnie, a my za te ku*** musimy się wstydzić.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Panowie ja proponuję ABY SIĘ ZASTANOWIĆ W JAKI SPOSÓB na meczu z łks-m IM PODZIĘKOWAĆ !!! Ja będę na 100%.
A jeżeli ktoś myśli że tym wszystkim przejęli się to mam nieodparte wrażenie że NIE. Nie wiem czy to przypadek
ale o godz. 19.40 pod budynek klubowy podjechał samochód dostawczy z firmy ABD z napisem wódki , wina aklohole
przywieziono towar do klubowej kawiarenki na weekend. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A jeżeli ktoś myśli że tym wszystkim przejęli się to mam nieodparte wrażenie że NIE. Nie wiem czy to przypadek
ale o godz. 19.40 pod budynek klubowy podjechał samochód dostawczy z firmy ABD z napisem wódki , wina aklohole
przywieziono towar do klubowej kawiarenki na weekend. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kibice ruchu zawiescie swoja działalnosc
te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .
Re: kibice ruchu zawiescie swoja działalnosc
te a ciebie popierdolylo RUCH TO MY A NIY TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kuba fans pisze:te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .
Ciebie chyba całkiem powaliło :shock: , ja beda łaził na Ruch choby grał w A Klasie abo niżej, chodzimy tam dla naszego klubu, dla świetnej atmosfery wśród kibiców, po to żeby sie spotkać z kumplami i świtnie sie z nimi bawić, a nie dla naszych grajków. Przynajmniej ja tak to oceniam.kuba fans pisze:te ruch to dno bagno dlatego błagam kibiców ruchu o to by dali sobie spokój ze wszystkim naprawde nie denerwujcie sie poprostu idzice sobie na spacer opalac sie do parku tylko nie na ruch ten klub to dno jak sie czyta ze rezerwy uratowane to mnie smieszy jak przegrywajac 1-7 u siebie zamknijcie ten klub to nie ma sensu .
Nie Ty jeden,bo ja myśla dokładnie tak samo jak TyPeryn pisze:Ciebie chyba całkiem powaliło :shock: , ja beda łaził na Ruch choby grał w A Klasie abo niżej, chodzimy tam dla naszego klubu, dla świetnej atmosfery wśród kibiców, po to żeby sie spotkać z kumplami i świtnie sie z nimi bawić, a nie dla naszych grajków. Przynajmniej ja tak to oceniam.

i co dali?? hmmm?? :roll: byłby rezerwy szłoby rezerwy wpuścić jak te pseudogwiazdki lokalne niy umiom grać ale tych rezerw tyż niymomy. jo już ku*** niy mo słów co szpil to jakos bluzga cza im ino pedzieć żeby zaczli w koncu pszinajmi rymisować bo nom sie juz repertuar kończy,albo nastepnym krokiem by mioł być solidny wpierd....tym antychorzowskim grajkom :lol: :lol: