RUCH CHORZÓW---ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
PF&DHW

#136 Post autor: PF&DHW » 21 maja 2005, o 08:58

jest dzis przed sprzedaż bietów?

aRt

#137 Post autor: aRt » 21 maja 2005, o 09:12

PF&DHW pisze:jest dzis przed sprzedaż bietów?
...a po co Ci przedsprzedaż?? biletów napewno nie braknie :!:

Krzysiek_J

Do "redena" i "Esiu"

#138 Post autor: Krzysiek_J » 21 maja 2005, o 09:22

Do „redena”
To, że nazywasz moich przodków „agentami” Piłsudskiego”, to masz rację, bo byli i Strzelcami i Peowiakami (jeżeli wiesz o co chodzi).
Lecz jest to dla mnie powód do dumy i chwały !!!
To, że plujesz na Polskę i Polaków to Twój osobisty problem.
Twoją wypowiedzią OBRAŻASZ JEDNAK SWOICH WŁASNYCH
ZIOMALI, POTOMKÓW TYCH TYSIĘCY ŚLĄZAKÓW KTÓRZY
I W PLEBISCYCIE I W POWSTANIACH OPOWIEDZIELI SIĘ ZA POLSKĄ.
To już jednak Wasz wewnętrzny problem ....

Do „Esiu”
I w Plebiscycie i w Powstaniach nie było wyboru albo Śląsk, albo Polska, albo Niemcy. Był tylko wybór albo Niemcy, albo Polska. To fakt historyczny i dziwię się, że ktoś wymyśla nowe teorie.
Polecam muzeum w Chorzowie i Bytomiu, bo wydaje mi się, że akurat Ty
oglądasz nie tylko mecze.
To dobrze, że interesujesz się historią, musisz jednak wrócić do książek i bardziej precyzyjnie wiązać daty, fakty i zdarzenia ....

Zostawmy już jednak na boku te historyczne rozważania, bo dzisiaj
Wielki Mecz i tak jak pisałem wcześniej, niech wygra lepszy !!! Oby tylko po dobrym meczu....

Pozdrawiam wszystkich, nawet „redena” !!!

ruby z kaliny

#139 Post autor: ruby z kaliny » 21 maja 2005, o 09:24

do pana Dante chciolbych cie ty ch*** spotkac na szpilu abo ch** wjy kaj ale chciolbych w cztyry loczy i wierz mi ciulu za***any ze chobys wyglondol jak pudzian i bol dobry jak brus to bych z tobom wyloz na sparing ciulu pi***olony-nigdy nie uzywom wulgaryzmow ale zes wy mie tak krew moja niebiesko zawarzol ze jescze roz ci napisza nie dej Boze kieby my sie spotkali
dotarlo do ciebie zakichany gorolu je***y?

ruby z kaliny

#140 Post autor: ruby z kaliny » 21 maja 2005, o 09:27

jescze roz przepraszom za wulgaryzmy ale zech sie wk...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: spyru » 21 maja 2005, o 09:29

a tak żeby napisać coś na temat to wynik jest pewny. 1-0 dla RUCHU :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#142 Post autor: Patton » 21 maja 2005, o 09:36

Krzysiek J. - A co taki gorol, jak ty moze wiedziec o historii Gornego Slonska?? Zol mi ciebie pieronowo, bo zyjesz w przeswiadczeniu jaka ta Polska ach, och eh... Nie masz swojej malej ojczyzny, do warszawki daleko, twoja rodzina i znajomi jezdza do roboty do nas. A ty wracasz do domu, pfffuuu bloku, jedziesz przez 20 mostow i wiaduktow, wszedzie slyszysz cudna Polska mowe potomkow kargula i pawlaka. Skad ty mozesz wiedziec co my czujemy w srodku, co czuje hanys jak mu niszcza ukochana ziemie?? Ta ziemia gornoslaska to matka kazdego slonzaka - polskiego, niemieckiego, czeskiego, czy tylko slonskiego. Ale przynajmniej NASZA, nie twoja, nie warszawki i nie twoich przodkow ze strzelcow. Bo ja pojade na Chorzow, Siemce, Swiony - wejde do sklepu i powiem "po naszymu" i kazdy wie jaki ze mnie czlowiek. A Ty?? 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#143 Post autor: Lutz » 21 maja 2005, o 09:37

Te krzysiek gorolsko świnio - wroź sie swoje pozdrowiynio do życi - jo srom na ciebie , twoje zygłymbie i na twoja zapiździło gorolsko familio. Idź sie brudasie produkować na swoje zasrane polsko-gorolskie forum , a niy tukej na tym zacnym forum. Wy w stosunku do nos bydziedzie zawsze podludźmi , czyli jak niy wiysz co to je ty śmierdzoncy mamlasie ludźmi drugi kategori jak niy trzeci , zbiyraninom zawszonych szmaciorzy z cały Polski . Kto cie urodził czereśniaku ?? Powiydz- to cie pomszcza . a specjalnie do ciebie gnoju - SIEG HEIL !!!!!
Wqu........żech sie sorry , ale wiyncy do poziomu tych zwirząt sie niy zniża.

Redeniak

#144 Post autor: Redeniak » 21 maja 2005, o 09:41

Mam pytanie do Was Niebiescy - sektor najblizej klatki, to jaki ma numer? Ktora kasą na niego wejsc? Kumpel z pracy z Katowic tam siada i tam sie z nim umowilem na mecz, ale zapomnialem go zapytac ktora kasa sie tam dostac...

volek
Kontakt:

#145 Post autor: volek » 21 maja 2005, o 10:03

jak stoisz na parkingu przy wejsciu glownym-to pierwsze wejscie od prawej-sektor 4
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#146 Post autor: fRyta » 21 maja 2005, o 11:17

Redeniak pisze:Mam pytanie do Was Niebiescy - sektor najblizej klatki, to jaki ma numer? Ktora kasą na niego wejsc? Kumpel z pracy z Katowic tam siada i tam sie z nim umowilem na mecz, ale zapomnialem go zapytac ktora kasa sie tam dostac...

:shock: no co Ty kasa bedziesz wchodzic :?: :?: :shock: na 4 wejdziesz od parkingu ale nie tego przy trybunie glownej tylko na parkingu za trybunami ktore sa naprzeciwko glownej, a i polecam wejscie pierwsze od strony tej nowej drogi (blizej zegara "omegi"
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

fuhr
Kontakt:

#147 Post autor: fuhr » 21 maja 2005, o 11:28

Redeniak pisze:Mam pytanie do Was Niebiescy - sektor najblizej klatki, to jaki ma numer? Ktora kasą na niego wejsc? Kumpel z pracy z Katowic tam siada i tam sie z nim umowilem na mecz, ale zapomnialem go zapytac ktora kasa sie tam dostac...

[/quote]

wystarczy ze zapytasz kogos przed meczem:
  • Przepraszam bardzo, gdzie znajdę bramę aby wejsc na sektor dla Zagłębiaków

:lol:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

OLSZA
Kontakt:

#148 Post autor: OLSZA » 21 maja 2005, o 11:37

Wlasnie, POLAK -POLAKOWI NIERÓWNY :wink:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

Re: Do "redena" i "Esiu"

#149 Post autor: wolfik » 21 maja 2005, o 11:43

Krzysiek_J pisze: I w Plebiscycie i w Powstaniach nie było wyboru albo Śląsk, albo Polska, albo Niemcy. Był tylko wybór albo Niemcy, albo Polska. To fakt historyczny i dziwię się, że ktoś wymyśla nowe teorie.
Jak tak lubisz czytac to polecam np. to http://www.slonsk.com/pozycje/02A/Piotr ... iedzi1.pdf poczytaj jeszcze najnowsza Historie Śląska, Polloka, a potem sobie powiąż fakty i wydarzenia

el rafalos

#150 Post autor: el rafalos » 21 maja 2005, o 11:49

to jak bedzie.przygotowaliscie juz nam sektor. dla ekipy z sosnowca.heheh. wszyscy do chorzowa

ODPOWIEDZ