Benefis Gucia.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

Benefis Gucia.

#1 Post autor: Patton » 11 maja 2005, o 17:53

Drodzy kibice Ruchu. Mam pare spraw dotyczacych slynnego juz 1 czerwca na naszym stadionie. Jak kazdy z nas wie, klub ma w glebokim powazaniu nasze wypociny i starania. To nic nowego. Dlatego w moim i paru innych chlopakow imieniu mam do nas wszystkich niebieskich goraca prosbe. Duzo osob z forum ma dobre kontakty w roznych firmach itd. Chcielibysmy, zeby to bylo jak najbardziej naglosnione medialnie. To dla nas kibicow Ruchu jest jedna z nielicznych szan, zeby stanac na nogi. Jezeli ktos ma znajomych w lokalnej prasie - niech poprosi o jakas wzmianke o benefisie, porozmawia z piszacymi tam. W szkolach sa wydawane gazetki, porposcie o maly artykul - dajcie materialy o Guciu, ze zapraszaja wszyscy na festyn itd. Duzo osob prowadzi stronki, blogi itd. Wrzuccie w najbardziej widocznym miejscu ( jak potraficie zrobic pop-up, to byloby super ) informacje na temat tej imprezy. Sa rozne gabloty z plakatmi np. o meczach AKS Wyzwolenie i mniejszych klubach. Pogadac z dzialaczami, moze zgodza sie na wywieszenie plakatu o benefisie. Wiele forumowiczow udziela sie na innych grupach dyskusyjnych, forach. Dajcie sobie w podpisach jakies info. W samym Chorzowie postarajcie sie o plakaty na osiedlach, blokach itd. Spamujcie ( hehe ) na maila do znajomych z informacja o tym i jakims zaproszeniem. W rodzinie namawiajcie kuzynow, szwagrow itd. W pracy informujcie kogos, kto sie interesuje pilka. Naprawde bardzo nam zalezy na tym, zeby jak najwiecej osob uslyszalo o Benefisie. Mysle, ze takie cos moze zaprocentowac. Jezeli macie jakies pomysly to mozecie pisac, tylko prosze bez zbednych glupot ( moderatorzy niech od razu kasuja jakies durne wpisy ). Prosilbym o potraktowanie tego naprawde serio. Bo jak nie my, to kto postawi ten klub na nogi? PozdRawiam 8)

EDIT

Niech ktos wykona projekt plakatu, ktory nadaje sie do druku. Zeby kazdy mogl u siebie rozwiesic i zrobcie upload na jakis serwer. 8) Oprocz plakatu, mam prosbe jeszcze goraca - projekt ultoki na temat meczu i festynu, w formacie ktory zmiesci sie np. na wydrukowanej kartce A4 8 razy. W kolorze i czarno - bialy. W taki sposob, ze kazdy moze sobie wydrukowac np. 3 kartki, poprzecinac i taki plik zostawic w szkole na lawce, parapecie, na przystanku, w sklepie, w przymierzalni - ma to byc wszedzie!! Pelna Niebieska mobilizacja - chociaz raz... :P
Ostatnio zmieniony 11 maja 2005, o 21:57 przez Patton, łącznie zmieniany 2 razy.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#2 Post autor: wolfik » 11 maja 2005, o 18:34

Mysle, ze dobrym pomyslem bylo stworzenie estetycznej mini stronki o benefisie, gdzie bylyby najwazniejsze informacje o meczu po ile bilety, gdzie kupic, program dnia itp. I zrobic jakies fajne banery do tej stronki, a grafików mamy zdolnych :P
i wciepywac je gdzie sie da.

Ale martwi mnie inna sprawa 7500 biletów, to jest ostateczna ilosc, klub nie ma zamiaru ich dodrukowac?

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#3 Post autor: fRyta » 11 maja 2005, o 20:48

A gdzie mozna dostac plakaty, chetnie je porozwieszm, w szkole i innych miejscach publicznych typu: sklepy knajpy itp. (oczywiscie za zgoda wlasciciela) Kumpel byl ponoc na MORiS'ie i nie chcieli mu dac plakatu. Prosze o odpowiedz.

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#4 Post autor: THOMY » 11 maja 2005, o 20:59

Obrazek

jo sie taki wydrukowol i przed szpilym rozdowol, moze jakis chyntny sie znojdzie
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Ryszard Sadłoń

#5 Post autor: Ryszard Sadłoń » 11 maja 2005, o 21:01

plakaty można odbierać i rozklejać po pubach, sklepach itp w Starochorzowskim Domu Kultury. Jednak proszę, żeby to rozklejać tylko w miejscach prywatnych, za zgodą właściciela bo zamiast promocji klubu, mogą pojawić się procesy.

Marik
Kontakt:

#6 Post autor: Marik » 12 maja 2005, o 10:40

Z tego co widziałem w kilku chorzowskich szkołach i kilku sklepach na Wolności już wiszą plakaty. Uważam, że termin tej imprezy jest idealny (Dzień Dziecka) aby Ci, którzy pamietają jeszcze Gucia z czasów gry w Ruchu zabrali na Cichą swoje pociechy. Ja zabieram swojego 8 letniego syna z kilkoma jego kolegami z klasy i dla wielu z nich będzie to pierwsza wizyta na meczu.

ishateR

#7 Post autor: ishateR » 12 maja 2005, o 14:41

mozna tez sie dac opis na gg :
1 CzeRwca - Chorzów ul.Cicha6 - Benefis KRzysztofa WaRzychy 8) lub jakis inny : )

Mash

#8 Post autor: Mash » 12 maja 2005, o 22:50

Mam pytanie.
Do kogo trzeba się zgłosić po plakat. Mam juz kilka miejsc gdzie się zgodzili powiesić plakat, tlyko nie moge go dostać?

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#9 Post autor: fRyta » 13 maja 2005, o 13:02

ZADALEM TO SAMO PYTANIE I ODP. NA NIE ZNAJDUJE SIE PARE POSTOW WYZEJ!!!!

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#10 Post autor: THOMY » 14 maja 2005, o 21:34

a jo by bol zatym zeby stare tyz do mlyna na tyn szpil prziszli, wkoncu to byli nasze czasy abo niy :wink: , co wy nato Soda, Lysy i inksze ? :wink:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#11 Post autor: esiu1920 » 15 maja 2005, o 07:42

http://forum.arachnea.pl/viewtopic.php?t=1625

Ja tak zapraszam na pożegnalny mecz Gucia, jest to forum pajęczarzy i mam nadzieję że ktoś się zainteresuje i odwiedzi Chorzów 1 czerwca.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

SODA

#12 Post autor: SODA » 15 maja 2005, o 11:15

VFLTHOMYBOCHUM pisze:a jo by bol zatym zeby stare tyz do mlyna na tyn szpil prziszli, wkoncu to byli nasze czasy abo niy :wink: , co wy nato Soda, Lysy i inksze ? :wink:

niy ma sprawy jak godosz tak mosz pozdro.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#13 Post autor: Patton » 15 maja 2005, o 12:11

Dzieki za te plakaty i ulotki do drukowania. Mozna na was polegac... :? :roll:

P.S. Ale vlepki, antyvlepki, blogi i inne pierdoly to polowa forum poradzi robic. Jak trzeba cos pozytecznego, to nikogo nie ma. Normalka... Som sie tyn plakat zaprojektuja.

PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ruby z kaliny

#14 Post autor: ruby z kaliny » 15 maja 2005, o 12:12

SODA pisze:
VFLTHOMYBOCHUM pisze:a jo by bol zatym zeby stare tyz do mlyna na tyn szpil prziszli, wkoncu to byli nasze czasy abo niy :wink: , co wy nato Soda, Lysy i inksze ? :wink:

niy ma sprawy jak godosz tak mosz pozdro.
byda tyz w starym mlynie i zapraszom innych

Ryszard Sadłoń

#15 Post autor: Ryszard Sadłoń » 15 maja 2005, o 13:41

Patton, odnośnie plakatów pisałem już wyżej. Takie jak wkleił tu VFLTHOMYBOCHUM można odbierać w Starochorzowskim Domu Kultury i rozklejać w miejscach prywatnych za zgodą właściciela. Plakaty większego formatu pojawią się na chorzowskich słupach w tym tygodniu.

ODPOWIEDZ