Drodzy kibice Ruchu. Mam pare spraw dotyczacych slynnego juz 1 czerwca na naszym stadionie. Jak kazdy z nas wie, klub ma w glebokim powazaniu nasze wypociny i starania. To nic nowego. Dlatego w moim i paru innych chlopakow imieniu mam do nas wszystkich niebieskich goraca prosbe. Duzo osob z forum ma dobre kontakty w roznych firmach itd. Chcielibysmy, zeby to bylo jak najbardziej naglosnione medialnie. To dla nas kibicow Ruchu jest jedna z nielicznych szan, zeby stanac na nogi. Jezeli ktos ma znajomych w lokalnej prasie - niech poprosi o jakas wzmianke o benefisie, porozmawia z piszacymi tam. W szkolach sa wydawane gazetki, porposcie o maly artykul - dajcie materialy o Guciu, ze zapraszaja wszyscy na festyn itd. Duzo osob prowadzi stronki, blogi itd. Wrzuccie w najbardziej widocznym miejscu ( jak potraficie zrobic pop-up, to byloby super ) informacje na temat tej imprezy. Sa rozne gabloty z plakatmi np. o meczach AKS Wyzwolenie i mniejszych klubach. Pogadac z dzialaczami, moze zgodza sie na wywieszenie plakatu o benefisie. Wiele forumowiczow udziela sie na innych grupach dyskusyjnych, forach. Dajcie sobie w podpisach jakies info. W samym Chorzowie postarajcie sie o plakaty na osiedlach, blokach itd. Spamujcie ( hehe ) na maila do znajomych z informacja o tym i jakims zaproszeniem. W rodzinie namawiajcie kuzynow, szwagrow itd. W pracy informujcie kogos, kto sie interesuje pilka. Naprawde bardzo nam zalezy na tym, zeby jak najwiecej osob uslyszalo o Benefisie. Mysle, ze takie cos moze zaprocentowac. Jezeli macie jakies pomysly to mozecie pisac, tylko prosze bez zbednych glupot ( moderatorzy niech od razu kasuja jakies durne wpisy ). Prosilbym o potraktowanie tego naprawde serio. Bo jak nie my, to kto postawi ten klub na nogi? PozdRawiam 8)
EDIT
Niech ktos wykona projekt plakatu, ktory nadaje sie do druku. Zeby kazdy mogl u siebie rozwiesic i zrobcie upload na jakis serwer. 8) Oprocz plakatu, mam prosbe jeszcze goraca - projekt ultoki na temat meczu i festynu, w formacie ktory zmiesci sie np. na wydrukowanej kartce A4 8 razy. W kolorze i czarno - bialy. W taki sposob, ze kazdy moze sobie wydrukowac np. 3 kartki, poprzecinac i taki plik zostawic w szkole na lawce, parapecie, na przystanku, w sklepie, w przymierzalni - ma to byc wszedzie!! Pelna Niebieska mobilizacja - chociaz raz...

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...