Kibice - Pilkarze
Kibice - Pilkarze
Tylu kibicow tak zawsze mowilo teraz gdy w klubie jest lepiej bo i sa pieniadze i odzywki lecz pilkarze zawdzoa to wszyscy teraz tylko umiccie wyzywac pilkarzy a co zrobicie jak wygraja z sosnowcem? wybaczycie im? przeciez oni potrzebuja nas jak najbardziej wlasnie w tej sytuacji te okrzyki Ruch to my a nie wy napewno im niepomagaja i tym bardziej doluja i prosze was skonczcie juz tak pierdzielic gupoty ze ja nie ide na ten mecz czy na ten tak jak spiewali na jednym mecz h** nie kibice!!!!!!! jestescie tylko z Ruchem jak wygrywa!!!!!! zastanowcie sie tez troche nad tym i jak wam by nieszlo w czyms i reszta by sie od was odwrocila jak byscie sie czuli gdyby was wyzywano!!! teraz to oni wiedza ze niemaja nigdzie wsparcia i nikt im niemoze pomoc lub niechce pomoc. Napewno wielu z was zacznie pisac ze ja pier**** gupoty ale ja uwazam ze jak by nie bylo trzeba im pomagac jak tylko potrafimy.
- Patton
- Kontakt:
Niom tez tak uwazam, szczegolnie zgodze sie z Molkiem - jak nam sie nie podoba, to mamy nie jezdzic i nie przychodzic na mecze. Ty chyba nie wiesz, co Ci pilkarze ( nie wszyscy ) mysla o takich jak Ty, Ja i innych wariatach, co jeszcze chodza tam. Ja proponuje im podziekowac za wszystkie porazki, w koncu to "tylko" Ruch gra prawda?? Koles - nie masz wiekszych ambicji?? Bo ja tak - widziec mecz z Legia o mistrzostwo I ligii... Wiesz co to I liga? :roll: PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Maciek... to ty skończ pi***olić głupoty bo oni se z nas hu** robią
Oni myślą że i tak i tak przyjdziemy na mecz to oni to olewają...My prowadzimy doping a oni hu**...A jak Wygrają ze Sosnowcem to i tak ich wszyscy WYGWIŻDŻĄ tak jak to było z RKS-em
Więc nie zakładaj takich tematów 

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wierzę w to ze ludzie ich wygwizdaja jak wygraja z Sosnowcem. Po prostu nie wierze. po pierwsze to mecz z Sosnowcem, co to znaczy i jak zwycięstwo byłoby prestiżowe, chyba nie muszę mowic. Po drugie, zeby pokanali Sosonowiec (wnioskujac po ich wynikach) musieli by zagrać naprawde w dobrym stylu...
Mam olbrzymią nadzieję, że po tym meczu będe mogl bic im brawo.
Mam olbrzymią nadzieję, że po tym meczu będe mogl bic im brawo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie Wieżysz...To Sie Załóżjajo pisze:nie wierzę w to ze ludzie ich wygwizdaja jak wygraja z Sosnowcem...

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
jalboss pisze:Oddałbym wiele za to żeby pseudopiłkarzyki wygrali wszystkie inne mecze a akurat ten z zagłebiem mogliby zje*bać 0-10. I żeby w przyszłym sezopnie była I liga...

...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Zgadzam się z tym, że z nas ciuli robią. Oni myślą odwrotnie niż my, że oni tworzą ten klub, ale prawda jest zupełnie inna i każdy z nas to wie. Ja pi***ole, od kilku lat zmagamy sie z tym samym. Rok temu była gadka, że nie ma kasy, że chopcy nie grają bo nie mają z czego żyć. Teraz są pieniądze, regularne wypłaty, spłacone zaległości - i co?? Wileki gówno znów mamy, i wierzyliśmy w to, że nagle awans bedzie. Z taką grą i takimi piłkarzami awansu nie będzie jeszcze długo i o utrzymanie bedzie cieżko
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
OBYM SIE MYLIŁ A NIE WIERZE W TO ZE BEDZIEMY MOGLI SIE PRZEKONAC CZY ZOSTANA WYGWIZDANI PO WYGRANEJ Z SOSNOWCEM CZY NIE. BYŁEM NA WSZYSTKICH SZPILACH W TEJ RUNDZIE U SIEBIE I NIE WIDZIAŁEM SŁABSZEJDRUZYNY NIZ RUCH!!!. NAWET RADOMSKO BYŁO OD NAS O KLASE LEPSZE MIMO,ZE PRZEGRYWAJA SZPIL ZA SZPILEM. TAKIEJ PSEUDO DRUZYNY JESZCZE W HISTORII NIE MIELISMY I POTRZYMUJE SWOJE ZDANIE,ZE JESLI TRAFIMY W BARAZACH NA DRUZYNE KTORA BEDZIE CHCIAŁA AWANSOWAC TO PRZEZYJEMY NIESTETY KOLEJNY SPADEK O KLASE NIZEJ. CI GRAJKOWIE NIE ZASŁUGUJA NOSIC KOSZULKI RUCHU NIESTETY.