Kibice - Pilkarze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19maciek20

Kibice - Pilkarze

#1 Post autor: 19maciek20 » 13 maja 2005, o 17:00

Tylu kibicow tak zawsze mowilo teraz gdy w klubie jest lepiej bo i sa pieniadze i odzywki lecz pilkarze zawdzoa to wszyscy teraz tylko umiccie wyzywac pilkarzy a co zrobicie jak wygraja z sosnowcem? wybaczycie im? przeciez oni potrzebuja nas jak najbardziej wlasnie w tej sytuacji te okrzyki Ruch to my a nie wy napewno im niepomagaja i tym bardziej doluja i prosze was skonczcie juz tak pierdzielic gupoty ze ja nie ide na ten mecz czy na ten tak jak spiewali na jednym mecz h** nie kibice!!!!!!! jestescie tylko z Ruchem jak wygrywa!!!!!! zastanowcie sie tez troche nad tym i jak wam by nieszlo w czyms i reszta by sie od was odwrocila jak byscie sie czuli gdyby was wyzywano!!! teraz to oni wiedza ze niemaja nigdzie wsparcia i nikt im niemoze pomoc lub niechce pomoc. Napewno wielu z was zacznie pisac ze ja pier**** gupoty ale ja uwazam ze jak by nie bylo trzeba im pomagac jak tylko potrafimy.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#2 Post autor: Patton » 13 maja 2005, o 17:07

Niom tez tak uwazam, szczegolnie zgodze sie z Molkiem - jak nam sie nie podoba, to mamy nie jezdzic i nie przychodzic na mecze. Ty chyba nie wiesz, co Ci pilkarze ( nie wszyscy ) mysla o takich jak Ty, Ja i innych wariatach, co jeszcze chodza tam. Ja proponuje im podziekowac za wszystkie porazki, w koncu to "tylko" Ruch gra prawda?? Koles - nie masz wiekszych ambicji?? Bo ja tak - widziec mecz z Legia o mistrzostwo I ligii... Wiesz co to I liga? :roll: PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Panewniki
Kontakt:

#3 Post autor: Panewniki » 13 maja 2005, o 17:09

Maciek... to ty skończ pi***olić głupoty bo oni se z nas hu** robią :!: Oni myślą że i tak i tak przyjdziemy na mecz to oni to olewają...My prowadzimy doping a oni hu**...A jak Wygrają ze Sosnowcem to i tak ich wszyscy WYGWIŻDŻĄ tak jak to było z RKS-em :!: Więc nie zakładaj takich tematów :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: jajo » 13 maja 2005, o 17:14

nie wierzę w to ze ludzie ich wygwizdaja jak wygraja z Sosnowcem. Po prostu nie wierze. po pierwsze to mecz z Sosnowcem, co to znaczy i jak zwycięstwo byłoby prestiżowe, chyba nie muszę mowic. Po drugie, zeby pokanali Sosonowiec (wnioskujac po ich wynikach) musieli by zagrać naprawde w dobrym stylu...
Mam olbrzymią nadzieję, że po tym meczu będe mogl bic im brawo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#5 Post autor: m-p » 13 maja 2005, o 17:19

... Wiesz co to I liga? :roll: PozdRawiam[/quote]

Najbardziej sensowne pytanie zadane ostatnio na tym forum!
Patton :super:

Panewniki
Kontakt:

#6 Post autor: Panewniki » 13 maja 2005, o 17:20

jajo pisze:nie wierzę w to ze ludzie ich wygwizdaja jak wygraja z Sosnowcem...
Nie Wieżysz...To Sie Załóż :!: :!: :!: Za co My Mamy Im Bić Brawa :evil: :?: :shock: :?: Za To że Wygrali 2-gi Mecz :?: I Co To Da Jeżeli Wszystko Dupią Swoją Grą...Wszyscy Są Na Nich Wkur***** Na MAXA :evil: Więc Jeśli Wygrają To Braw Nie Będzie :!:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: jajo » 13 maja 2005, o 17:56

oby mielismy okazje sie przekonac :wink:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

figaro

#8 Post autor: figaro » 13 maja 2005, o 18:58

niy wygrajom a nawet myśla ze dostanom fest wdupione a te kalyki to niy som piłkarze niy zasługujom na barwy niebieskie i najważniyjsze niy majom tego czym zaskoczyli cało Polska nasze piłkarki AMBICJI !!!na meczu bydymy jak zawsze!!! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: jalboss » 13 maja 2005, o 19:11

Oddałbym wiele za to żeby pseudopiłkarzyki wygrali wszystkie inne mecze a akurat ten z zagłebiem mogliby zje*bać 0-10. I żeby w przyszłym sezopnie była I liga...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#10 Post autor: Anmael » 13 maja 2005, o 19:36

jalboss pisze:Oddałbym wiele za to żeby pseudopiłkarzyki wygrali wszystkie inne mecze a akurat ten z zagłebiem mogliby zje*bać 0-10. I żeby w przyszłym sezopnie była I liga...
:?: :?: :?: Moglbys wytlumaczyc czemu zyczysz gorolom I ligi :shock:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

figaro

#11 Post autor: figaro » 13 maja 2005, o 19:52

zeby naszym pseudograjkom pokozać jakie to łatwe!!!

ruchfans
Kontakt:

#12 Post autor: ruchfans » 13 maja 2005, o 19:53

Zgadzam się z tym, że z nas ciuli robią. Oni myślą odwrotnie niż my, że oni tworzą ten klub, ale prawda jest zupełnie inna i każdy z nas to wie. Ja pi***ole, od kilku lat zmagamy sie z tym samym. Rok temu była gadka, że nie ma kasy, że chopcy nie grają bo nie mają z czego żyć. Teraz są pieniądze, regularne wypłaty, spłacone zaległości - i co?? Wileki gówno znów mamy, i wierzyliśmy w to, że nagle awans bedzie. Z taką grą i takimi piłkarzami awansu nie będzie jeszcze długo i o utrzymanie bedzie cieżko
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Panewniki
Kontakt:

#13 Post autor: Panewniki » 13 maja 2005, o 20:13

MOIM ZDANIEM ZAŚ CZA BY BYŁO ICH PRZYCIŚ I PEDZIEĆ IM ŻE JAK NIE ZACZNĄ GRAĆ I WYGRYWAĆ TO NIE DOSTANOM KASY....BO OSTATNIO JAK NIE BYLO KASY TO JAKOS GRALI A TERAZ??NO COŻ JA BYM IM RADZIŁ JEDNO...ŚCIĄGAĆ TE BARWY :!: :!: :!:

SODA

#14 Post autor: SODA » 13 maja 2005, o 21:10

Panewniki pisze:MOIM ZDANIEM ZAŚ CZA BY BYŁO ICH PRZYCIŚ I PEDZIEĆ IM ŻE JAK NIE ZACZNĄ GRAĆ I WYGRYWAĆ TO NIE DOSTANOM KASY....BO OSTATNIO JAK NIE BYLO KASY TO JAKOS GRALI A TERAZ??NO COŻ JA BYM IM RADZIŁ JEDNO...ŚCIĄGAĆ TE BARWY :!: :!: :!:
miales okazje po piascie i kaj zes byl a jak cie niy bylo to ...

Darek

#15 Post autor: Darek » 13 maja 2005, o 21:10

OBYM SIE MYLIŁ A NIE WIERZE W TO ZE BEDZIEMY MOGLI SIE PRZEKONAC CZY ZOSTANA WYGWIZDANI PO WYGRANEJ Z SOSNOWCEM CZY NIE. BYŁEM NA WSZYSTKICH SZPILACH W TEJ RUNDZIE U SIEBIE I NIE WIDZIAŁEM SŁABSZEJDRUZYNY NIZ RUCH!!!. NAWET RADOMSKO BYŁO OD NAS O KLASE LEPSZE MIMO,ZE PRZEGRYWAJA SZPIL ZA SZPILEM. TAKIEJ PSEUDO DRUZYNY JESZCZE W HISTORII NIE MIELISMY I POTRZYMUJE SWOJE ZDANIE,ZE JESLI TRAFIMY W BARAZACH NA DRUZYNE KTORA BEDZIE CHCIAŁA AWANSOWAC TO PRZEZYJEMY NIESTETY KOLEJNY SPADEK O KLASE NIZEJ. CI GRAJKOWIE NIE ZASŁUGUJA NOSIC KOSZULKI RUCHU NIESTETY.

ODPOWIEDZ