Byli gracze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Darkaras

Re: Byli gracze

#4336 Post autor: Darkaras » 30 lip 2017, o 21:09

halusko pisze:
Darkaras pisze:
Mazy R pisze:
Jak do mie to zero szacunku jak tam zostanie... bardzo go lubiolch,ale to przypieczetuje jego frajerstwo. Pozorant i widac ze kasa musi jeszcze kajs wyciagnac..

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Czuje sie na silach, chce grac. Ruch go nie chcial. A tutaj teksty o 0 szacunku. Rozumiem gdyby sam odszedl z klubu ale ku*** bedziecie pilkarzom konczyli teraz kariery bo Ruch ich nie chcial?

Surma mial ograniczone pole co do wyboru klubu, jest w takim wieku, ze chcial grac jak najblizej Krakowa. Rozumiem jakby poszedl do gejow mozna sie wk***ic ale Sosnowiec? Przeciez on wczesniej gral w Legii i jakos nikomu to nie przeszkadzalo.

I jak zwykle szanowny pan Darkaras najmadrzejszy pod kazdym postem..
Myslisz ze w takiej Puszczy by go nie przegarneli? I mialby chyba nawet blizej!! Mogl wybrac sto klubow w obrebie krakowa. A nie akurat Sosnowiec. Wydaje mi sie ze w jego wieku i z jego karierą o kasa sie nie musi martwic wiec z szacunku do Ruchu i ich kibiców wybrac inny klub.

A czy Surma jest wychowankiem Ruchu, że nie może zagrać w żadnym innym klubie z tego województwa? Koleś ma 500 meczy w ekstraklasie,grał tam w 3 klubach. Był kapitanem Legii a tu robi mu się problemy o to, że chce grać w Sosnowcu bo w Ruchu go nie chcieli. Zobaczcie sobie kulisy z Łęcznej i jego rozmowę z Panią Renią.

Taki Malinowski to dopiero musi być gnój on spieprzył do Odry Wodzisław. Perdijic też bez honoru grał w Sosnowcu i Bytomiu. Janoszka przeciep jak jego ojciec był przecież wypożyczony do Gejów. Śrutwa? Spieprzył do Legii. Piech, świnia też Legia.

Leczcie się ludzie bo wam już odpierdala z tą nienawiścią. Myślę, że jak Surma ma mieć taki szacunek to ma go centralnie w du***. Najgorsze jest to, że wy naprawdę myślicie, że taki Libor czy Urbańczyk zostali w klubie z miłości a nie dlatego, że nie mieli za bardzo wyjścia.

pedro-sbl
Kontakt:

#4337 Post autor: pedro-sbl » 30 lip 2017, o 21:17

Ta Rijeka mo 6 chopa w srodku pola wszyscy mlodzi. Patusia sam bydzie batki prac.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

disorder
Kontakt:

#4338 Post autor: disorder » 30 lip 2017, o 21:23

Darkaras pisze:
halusko pisze:
Darkaras pisze:
Mazy R pisze:
Jak do mie to zero szacunku jak tam zostanie... bardzo go lubiolch,ale to przypieczetuje jego frajerstwo. Pozorant i widac ze kasa musi jeszcze kajs wyciagnac..

Czuje sie na silach, chce grac. Ruch go nie chcial. A tutaj teksty o 0 szacunku. Rozumiem gdyby sam odszedl z klubu ale ku*** bedziecie pilkarzom konczyli teraz kariery bo Ruch ich nie chcial?

Surma mial ograniczone pole co do wyboru klubu, jest w takim wieku, ze chcial grac jak najblizej Krakowa. Rozumiem jakby poszedl do gejow mozna sie wk***ic ale Sosnowiec? Przeciez on wczesniej gral w Legii i jakos nikomu to nie przeszkadzalo.

Myslisz ze w takiej Puszczy by go nie przegarneli? I mialby chyba nawet blizej!! Mogl wybrac sto klubow w obrebie krakowa. A nie akurat Sosnowiec. Wydaje mi sie ze w jego wieku i z jego karierą o kasa sie nie musi martwic wiec z szacunku do Ruchu i ich kibiców wybrac inny klub.

A czy Surma jest wychowankiem Ruchu, że nie może zagrać w żadnym innym klubie z tego województwa? Koleś ma 500 meczy w ekstraklasie,grał tam w 3 klubach. Był kapitanem Legii a tu robi mu się problemy o to, że chce grać w Sosnowcu bo w Ruchu go nie chcieli. Zobaczcie sobie kulisy z Łęcznej i jego rozmowę z Panią Renią.

Taki Malinowski to dopiero musi być gnój on spieprzył do Odry Wodzisław. Perdijic też bez honoru grał w Sosnowcu i Bytomiu. Janoszka przeciep jak jego ojciec był przecież wypożyczony do Gejów. Śrutwa? Spieprzył do Legii. Piech, świnia też Legia.

Leczcie się ludzie bo wam już odpierdala z tą nienawiścią. Myślę, że jak Surma ma mieć taki szacunek to ma go centralnie w du***. Najgorsze jest to, że wy naprawdę myślicie, że taki Libor czy Urbańczyk zostali w klubie z miłości a nie dlatego, że nie mieli za bardzo wyjścia.
czytam te teksty i często myślę sobie, że fala hejtu na Twoją osobę jest zbyt wysoka.... ale żeby porównywać Śrutwę z Surmą (i kulisy odejść obydwu) to już przesada. Zrozumiałbym gdybyś miał 15 lat, ale chyba masz trochę więcej...

Darkaras

#4339 Post autor: Darkaras » 30 lip 2017, o 21:26

Wiem, że Śrutwa został sprzedany a właściwie wypchany z klubu bo była bieda, ale według tego forum mógł odejść (zostać sprzedany) do innego klubu bo Śrutwie do Legii nie wypada.

Awatar użytkownika
CHS

#4340 Post autor: CHS » 30 lip 2017, o 21:27

No akurat Hrdlicka i Urbańczyk spokojnie znaleźliby klub w ex gdyby rozwiązali kontrakty...

Złoty klub, KS Ruch!

Darkaras

#4341 Post autor: Darkaras » 30 lip 2017, o 21:30

CHS pisze:No akurat Hrdlicka i Urbańczyk spokojnie znaleźliby klub w ex gdyby rozwiązali kontrakty...

No akurat Hrdlicka nigdzie nie dostałby oferty takiej jak ma w Ruchu a Urbańczyk i Arak nie mogli rozwiązać kontraktu bo zostały im szybko zaległości uregulwoane do poniżej 2 miesięcy jak Paterman widział, że wszyscy hurtowo składają wnioski z winy klubu.

disorder
Kontakt:

#4342 Post autor: disorder » 30 lip 2017, o 21:38

Darkaras pisze:Wiem, że Śrutwa został sprzedany a właściwie wypchany z klubu bo była bieda, ale według tego forum mógł odejść (zostać sprzedany) do innego klubu bo Śrutwie do Legii nie wypada.
mam w d.... gdzie zagra Surma i za bardzo nie ma on miejsca w pamięci mojej po tym jak nasz Klub zrzucił do I ligi (na szczęście tylko I ligi). Mam tez w d.... to czy go ktoś jeszcze bardziej z błotem miesza, ale jak czytam jakiekolwiek próby jego obrony to nóż otwiera się kieszeni. Powinien być wymieniany w historii Ruchu na równi z DS. i AK. bo tylko na tyle zasługuje. Niezależnie czy całokształt jego pracy w naszym Klubie z perspektywy "średniej arytmetycznej" jest dobry lub lepszy. Jest jednym z tych, którzy doprowadzili ten klub na dno. I tylko szczęściu (a może determinacji niektórych) zawdzięczamy, że dno to I liga a nie np. IV.
Tym bardziej stawianie go (niezależnie od kontekstu) na równi ze Śrutwą to w moich oczach obraza jednego z nielicznych niebieskich, z którymi mieliśmy do czynienia w ostatnich 30 latach.

Awatar użytkownika
CHS

#4343 Post autor: CHS » 30 lip 2017, o 21:45

Ja go nie zapamiętam jako klasowego grajka na którego można było liczyć, tylko właśnie z tych ostatnich meczów w których pozorował grę i podawał do przeciwnika. W Gdyni przeszedł samego siebie. A szkoda, bo mógł fajnie się pożegnać, spiąć taką pozytywną klamrą swoją karierę...

Złoty klub, KS Ruch!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4344 Post autor: Ozor » 30 lip 2017, o 23:04

o k.... Pepe tor w tym upale :szok:

Mazy R
Kontakt:

#4345 Post autor: Mazy R » 31 lip 2017, o 03:18

Darkaras pisze:
halusko pisze:
Darkaras pisze:
Mazy R pisze:
LEMON-CHORZOW pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... c-lukasz-s
urma-negocjuje-z-klubem,nId,2423044

Wszechwiedzacy nie wbijom Ci ale piszesz tez bezposrednio do mie.. mi odpierdala? Napisolech cos o Tobie? Ze jak tam pojdzie to u mie nie mo szacunku! I tyla! I Ty sie lecz bo na kazdy post odpowiadasz bez potrzeby czasami. Wiec czasami zluzuj majty bo spinosz tez sie niepotrzebnie o wszystko i do wszystkich.

Awatar użytkownika
MLeko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4346 Post autor: MLeko » 31 lip 2017, o 07:13

Darkaras pisze:
CHS pisze:No akurat Hrdlicka i Urbańczyk spokojnie znaleźliby klub w ex gdyby rozwiązali kontrakty...

No akurat Hrdlicka nigdzie nie dostałby oferty takiej jak ma w Ruchu a Urbańczyk i Arak nie mogli rozwiązać kontraktu bo zostały im szybko zaległości uregulwoane do poniżej 2 miesięcy jak Paterman widział, że wszyscy hurtowo składają wnioski z winy klubu.
Co takiego ma Hrdlicka w kontrakcie, czego nie dostałby gdzie indziej, bo chyba nie są to pieniądze...?
I nieprawdą jest, że spinasz się o wszystko do wszystkich, mnie np ostatnio nie odpowiedziałeś ;)

georg
Kontakt:

#4347 Post autor: georg » 31 lip 2017, o 09:16

Ozor pisze:o k.... Pepe tor w tym upale :szok:
To do niego nie podobne,niedziela,ładna pododa....

Awatar użytkownika
WolnyLogin
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4348 Post autor: WolnyLogin » 31 lip 2017, o 09:58

Jeszcze odnośnie Patysia... Przeglądałem strony chorwackie i oni naiwni twierdzą, że to jest gwiazda :O Ma zastąpić jakiegoś Chorwata, który odszedł teraz do Gent. Ogólnie kierunek dość egzotyczny, a Rijeka niespodziewanie zdobyła tytuł mistrzowski (walczą o LM w tej samej rundzie co Legia) i raczej organizacyjnie oraz finansowo jest za Dinamem czy Hajdukiem. Dziś rzekomo ma się rozstrzygnąć czy trafi do Rijeki.

Vaxer
Kontakt:

#4349 Post autor: Vaxer » 31 lip 2017, o 18:11

Obrazek

viperR
Kontakt:

#4350 Post autor: viperR » 31 lip 2017, o 18:46

Helik złapał forme chyba z meczu ze Śląskiem..

ODPOWIEDZ