Kto Nowym Trenerem???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: grzej » 5 maja 2005, o 21:48

Tak, teraz będzie fajnie. Jeszcze fajniej.

Wrzeszczec to Fornalak umie, ale co z tego skoro lepiej robi to P.Mosór, M.Śrutwa, K.Bizacki i na boisku i w szatni. A teraz będzie poprostu tylko głośniej...

A D. Fornalak, jako pierwszy trener - uważam, że to nie jest dobry wybór. Myślałem, że wybiorą Lorensa, choć szczerze wolałbym kogoś spoza układu. Choć trudno byłoby takiego znaleźć.

figaro

#92 Post autor: figaro » 5 maja 2005, o 21:49

TEŻ tak to widze momy młodych ponoc utalentowanych grajków Lorens moze tu cos zrobić same efekty bydzie widać juz po samych treningach daje wycisk i zna nowoczesny styl ich prowadzenia takiego chopa nom własnie trzeba pełen profesijonalizm,tego niystety zabrakło

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: spyru » 5 maja 2005, o 23:55

Fornalak:
Moje pierwsze słowa skierowane do drużyny? "Przy mnie nie będziecie gadali o forsie. Forsa mnie nie interesuje, macie grać!"
To co znowu kasy brakuje?? :? :shock:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: MkF » 5 maja 2005, o 23:58

no i Fornalak trenerem.... :(

Gl0bal
Kontakt:

#95 Post autor: Gl0bal » 6 maja 2005, o 06:44

Dobra no stalo sie w sumie trudno :| ale jest nowy trener wiec cza mu tez dac szanse :) Moze Fornalak tez ma jakies inne pomysly ino przy Worbku niechcial (Bal sie? :D) ich wyjawniac ... Tera zobaczymy na co go stac i jo na niego licza ! Bo jak nie na niego to juz nie mom nikogo, bo w tm sezonie zmiany trenera juz niebedzie

arcio
Kontakt:

#96 Post autor: arcio » 6 maja 2005, o 07:24

Prezes Śliwiński podkreślił, że na wyborze nie zaważyły pieniądze. - Stać nas było na trenera z zewnątrz. Chcieliśmy jednak, żeby myśl szkoleniowa była kontynuowana.
pierwsze brava dla zarządu - super posunięcie - myśl szkoleniowa była i jest SUPER
Jerzy Wyrobek pozostaje w klubie. Doświadczony szkoleniowiec będzie teraz pełnił funkcję menedżera odpowiedzialnego za wyszukiwanie zawodników do I kadry drużyny, zajmie też miejsce w klubowym zarządzie.
no to bedziemy mieć teraz wysyp super udanych transferów

i na koniec prognozy na przyszły sezon
Maciej Mizia, który był do wczoraj menedżerem Ruchu, ma teraz pomagać w pracy Krzysztofowi Ziętkowi, dyrektorowi klubu.
czyli Maciej będzie od nowego sezonu samodzielnym dyretorem jak odejdzie Klimek i Ziętek
a trenerami dalej bedzie para F-M
Działacze podkreślali, że duet Fornalak - Mosór to nie jest rozwiązanie tymczasowe. - Chcielibyśmy, żeby broniły ich wyniki i pracowali z drużyną dłużej niż do czerwca - mówił Śliwiński.
na koniec bardzo optymistyczny komentarz naszej suprgwiazdy Mariusza Ś.
Mariusz Śrutwa, kapitan Ruchu

Bardzo dobry wybór. Nikt jednak nie powinien oczekiwać od Darka cudu; w parę dni można tego dokonać tylko zachowując się nieuczciwie. Darek to mój przyjaciel. Znamy się od wielu lat. Zawsze dawał popalić młodym - to była prawdziwa szkoła życia. Ma charakter, to na pewno nie będzie się wszystkim podobało. Dobrze, że na miejsce jednego "człowieka Ruchu" przychodzi drugi "niebieski". Mam nadzieję, że popracuje z drużyną dłużej niż do końca rozgrywek.
i wszyscy są szczęsliwi
nigdy nie jest za późno

marcyk
Kontakt:

#97 Post autor: marcyk » 6 maja 2005, o 07:33

niy podobo mi sie ta decyzja, ale dowom moj kredyt zaufanio.
A cymu mi sie niy podobo: bo cuja , ze nic sie niy zmiyni tj. sklad, taktyka, styl gry i atmosferka. Fornalak zodnymu pyska niy utrze ani niy lopierdoli ani niy przepierdoli na tryningu kolega poprostu. Ale pozyjymy lobejrzymy.

marc2

#98 Post autor: marc2 » 6 maja 2005, o 08:09

Mariusz Śrutwa, kapitan Ruchu

Bardzo dobry wybór. Nikt jednak nie powinien oczekiwać od Darka cudu; w parę dni można tego dokonać tylko zachowując się nieuczciwie. Darek to mój przyjaciel. Znamy się od wielu lat. Zawsze dawał popalić młodym - to była prawdziwa szkoła życia. Ma charakter, to na pewno nie będzie się wszystkim podobało. Dobrze, że na miejsce jednego "człowieka Ruchu" przychodzi drugi "niebieski". Mam nadzieję, że popracuje z drużyną dłużej niż do końca rozgrywek.
Śrutwa by mógł mniej godać a więcej robić na boisku jak i po za nim, bo akurat za obecną grę najbardiej odpowiedzialni są młodzi, ja licze w poprawe gry i utrzymanie bez baraży, ale mam również nadzieje, że jeśli sie utrzymamy to nie zapomni się o początku rundy i po zakończeniu sezonu z częśći graczy się zrezygnuje. Bo znając życie to jak teraz się utrzymamy bez baraży czy nawet z barażami to nasz zarząd i wielu ludzi będzie super zadowoleni w końcu dzięki nim uda nam się uniknąć spadku do III ligi. czyż nie??

A co do Śrutwy zasługi zasługami, szacunek szacunkiem, ale jednak obecna forma i zachowanie, a przynajmniej te prezentowane w pierwszych meczach są poniżej oczekiwań i jego możliwości.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: gerhat » 6 maja 2005, o 08:57

Jak fornal nie będzie mioł wyników, to mizia zostanie trenerem, wyrobek kierownikiem, a fornal bedzie menadżerem, a po mizi trenerem bedzie gawenda, mizia kierownikiem a wyrobek II trenerem.
I przy każdej zmianie Srutwa nie musi się już wypowiadać bo to co teraz powiedział będzie zawsze aktualne, cieszę się, to mój przyjaciel, niebieski, bedzie opierdalał młodych ... i wszystko zostanie po staremu.

Z punktu widzenia psychologii lepiej jakby na trenera wybrali amrę, kibice by siedzieli cicho, a sportowo wyszłoby chyba na to samo :wink:

aRt

#100 Post autor: aRt » 6 maja 2005, o 08:59

:? to jest smiechu warte, no jasne ŚRUTWA się cieszy bo dalej bedzie NAJWARZNIEJSZY bo FORNALIK mu nie podskoczy,uważam żeto jest załosne :!: i teraz bedzie wszystko po staremu, a o (jakiejkolwiek) wygranej bedzie tylko decydowalo WIELKIE szczescie...

Pozdrowienia Dla Kibiców

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#101 Post autor: 19r20 » 6 maja 2005, o 08:59

oj niestety jest tak jak mówisz Gerhat
"zaklęty krąg"
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

arcio
Kontakt:

#102 Post autor: arcio » 6 maja 2005, o 09:06

już to gdzieś pisałem
"Niebieska mafia"
nigdy nie jest za późno

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: piechol » 6 maja 2005, o 11:23

naprawdę szkoda słów...
od małego NIEBIESKI

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: gerhat » 6 maja 2005, o 11:40

momy przedstawiciela w zarzadzie, może nom wytłumaczy jakie jest jego zdanie, jakie były powody tej decyzji, bo po ilości i tresci wpisów w tym temacie i komentarzach na głównej zdanie kibiców jest jednoznacznie krytyczne wobec tej decyzji

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: piechol » 6 maja 2005, o 12:56

no bo to dalej bedzie to samo... jesli fornalak byl asystentem wyrobka to sila rzeczy musieli myslec podobnie...
od małego NIEBIESKI

ODPOWIEDZ