Kto Nowym Trenerem???
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak, teraz będzie fajnie. Jeszcze fajniej.
Wrzeszczec to Fornalak umie, ale co z tego skoro lepiej robi to P.Mosór, M.Śrutwa, K.Bizacki i na boisku i w szatni. A teraz będzie poprostu tylko głośniej...
A D. Fornalak, jako pierwszy trener - uważam, że to nie jest dobry wybór. Myślałem, że wybiorą Lorensa, choć szczerze wolałbym kogoś spoza układu. Choć trudno byłoby takiego znaleźć.
Wrzeszczec to Fornalak umie, ale co z tego skoro lepiej robi to P.Mosór, M.Śrutwa, K.Bizacki i na boisku i w szatni. A teraz będzie poprostu tylko głośniej...
A D. Fornalak, jako pierwszy trener - uważam, że to nie jest dobry wybór. Myślałem, że wybiorą Lorensa, choć szczerze wolałbym kogoś spoza układu. Choć trudno byłoby takiego znaleźć.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobra no stalo sie w sumie trudno
ale jest nowy trener wiec cza mu tez dac szanse
Moze Fornalak tez ma jakies inne pomysly ino przy Worbku niechcial (Bal sie?
) ich wyjawniac ... Tera zobaczymy na co go stac i jo na niego licza ! Bo jak nie na niego to juz nie mom nikogo, bo w tm sezonie zmiany trenera juz niebedzie

-
- Kontakt:
pierwsze brava dla zarządu - super posunięcie - myśl szkoleniowa była i jest SUPERPrezes Śliwiński podkreślił, że na wyborze nie zaważyły pieniądze. - Stać nas było na trenera z zewnątrz. Chcieliśmy jednak, żeby myśl szkoleniowa była kontynuowana.
no to bedziemy mieć teraz wysyp super udanych transferówJerzy Wyrobek pozostaje w klubie. Doświadczony szkoleniowiec będzie teraz pełnił funkcję menedżera odpowiedzialnego za wyszukiwanie zawodników do I kadry drużyny, zajmie też miejsce w klubowym zarządzie.
i na koniec prognozy na przyszły sezon
czyli Maciej będzie od nowego sezonu samodzielnym dyretorem jak odejdzie Klimek i ZiętekMaciej Mizia, który był do wczoraj menedżerem Ruchu, ma teraz pomagać w pracy Krzysztofowi Ziętkowi, dyrektorowi klubu.
a trenerami dalej bedzie para F-M
na koniec bardzo optymistyczny komentarz naszej suprgwiazdy Mariusza Ś.Działacze podkreślali, że duet Fornalak - Mosór to nie jest rozwiązanie tymczasowe. - Chcielibyśmy, żeby broniły ich wyniki i pracowali z drużyną dłużej niż do czerwca - mówił Śliwiński.
i wszyscy są szczęsliwiMariusz Śrutwa, kapitan Ruchu
Bardzo dobry wybór. Nikt jednak nie powinien oczekiwać od Darka cudu; w parę dni można tego dokonać tylko zachowując się nieuczciwie. Darek to mój przyjaciel. Znamy się od wielu lat. Zawsze dawał popalić młodym - to była prawdziwa szkoła życia. Ma charakter, to na pewno nie będzie się wszystkim podobało. Dobrze, że na miejsce jednego "człowieka Ruchu" przychodzi drugi "niebieski". Mam nadzieję, że popracuje z drużyną dłużej niż do końca rozgrywek.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Śrutwa by mógł mniej godać a więcej robić na boisku jak i po za nim, bo akurat za obecną grę najbardiej odpowiedzialni są młodzi, ja licze w poprawe gry i utrzymanie bez baraży, ale mam również nadzieje, że jeśli sie utrzymamy to nie zapomni się o początku rundy i po zakończeniu sezonu z częśći graczy się zrezygnuje. Bo znając życie to jak teraz się utrzymamy bez baraży czy nawet z barażami to nasz zarząd i wielu ludzi będzie super zadowoleni w końcu dzięki nim uda nam się uniknąć spadku do III ligi. czyż nie??Mariusz Śrutwa, kapitan Ruchu
Bardzo dobry wybór. Nikt jednak nie powinien oczekiwać od Darka cudu; w parę dni można tego dokonać tylko zachowując się nieuczciwie. Darek to mój przyjaciel. Znamy się od wielu lat. Zawsze dawał popalić młodym - to była prawdziwa szkoła życia. Ma charakter, to na pewno nie będzie się wszystkim podobało. Dobrze, że na miejsce jednego "człowieka Ruchu" przychodzi drugi "niebieski". Mam nadzieję, że popracuje z drużyną dłużej niż do końca rozgrywek.
A co do Śrutwy zasługi zasługami, szacunek szacunkiem, ale jednak obecna forma i zachowanie, a przynajmniej te prezentowane w pierwszych meczach są poniżej oczekiwań i jego możliwości.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak fornal nie będzie mioł wyników, to mizia zostanie trenerem, wyrobek kierownikiem, a fornal bedzie menadżerem, a po mizi trenerem bedzie gawenda, mizia kierownikiem a wyrobek II trenerem.
I przy każdej zmianie Srutwa nie musi się już wypowiadać bo to co teraz powiedział będzie zawsze aktualne, cieszę się, to mój przyjaciel, niebieski, bedzie opierdalał młodych ... i wszystko zostanie po staremu.
Z punktu widzenia psychologii lepiej jakby na trenera wybrali amrę, kibice by siedzieli cicho, a sportowo wyszłoby chyba na to samo
I przy każdej zmianie Srutwa nie musi się już wypowiadać bo to co teraz powiedział będzie zawsze aktualne, cieszę się, to mój przyjaciel, niebieski, bedzie opierdalał młodych ... i wszystko zostanie po staremu.
Z punktu widzenia psychologii lepiej jakby na trenera wybrali amrę, kibice by siedzieli cicho, a sportowo wyszłoby chyba na to samo

- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"