Wyrobek podał się do dymisji !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
brykol-chorzow
Kontakt:

Wyrobek podał się do dymisji !

#1 Post autor: brykol-chorzow » 4 maja 2005, o 21:54

http://sport.onet.pl/1091975,wiadomosci.html i wszytsko w temacie... ciekawe kto go zastąpi... oby nie było blamażu z radomskiem :cry:
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: HKSADIK » 4 maja 2005, o 21:57

brawo Panie Wyrobek-rozsądna decyzja tylko,że troche późno podjęta...Dla pana widze miejsce jako dyrektora sportowego!! Aaa i żeby Fornalak nie był trenerem...
Lorens trenerem i Chorzów bedzie liderem!!
Ostatnio zmieniony 5 maja 2005, o 13:22 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Eagle

#3 Post autor: Eagle » 4 maja 2005, o 21:59

Podac to On sie mozno i podol, ale czy zarzond przyjmie ta decyzja to juz inno sprawa, cza poczekac do jutra, nie ma sie co napolac.

Gl0bal
Kontakt:

#4 Post autor: Gl0bal » 4 maja 2005, o 22:03

Panie Wyrobek chociaz wczesniej zech na pana najezdzol to teraz gratuluja decyzji ! I ma pan u mnie duzy plus za taka decyzje :) Wybral pan dobro klubu ponad kase :] A to sie liczy....

Teraaz nam trzeba trenera ktory bydzie umiol ryknac "ku*** graj szybciej" wiec czekomy do jutra ;]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#5 Post autor: radzion » 4 maja 2005, o 22:05

nie tak szybko!to ze Jurek podol sie do dymisji nie znaczy ze juz nie ejst trenrem Ruchu!oficjalnie dalej nim jest!a co zrobi zarzad wraz Klimkiem?ktoz to wie

arcio
Kontakt:

#6 Post autor: arcio » 4 maja 2005, o 22:06

Wyjaśnił, że rezultat środowego spotkania nie miał wpływu na tę decyzję, którą podjął już wcześniej.
hehe
wiedział od dawna ale sie wachał chyba :D :D :D :D

jedno wielkie posmiewisko
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#7 Post autor: Fami » 4 maja 2005, o 22:07

Lepiej późno niż wcale...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: spyru » 4 maja 2005, o 22:38

Poczekajmy. Tak jak pisze Radzion, zarząd może nie przyjąć dymisji.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#9 Post autor: vahanara » 4 maja 2005, o 22:47

Gl0bal pisze:Teraaz nam trzeba trenera ktory bydzie umiol ryknac "ku*** graj szybciej" wiec czekomy do jutra ;]
Mietek Szewczyk :)
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#10 Post autor: wolfik » 4 maja 2005, o 22:49

O ile pamietam to w zeszlym sezonie tez sie podal raz do dymisji, a nie zostala przyjeta.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: Raul22 » 4 maja 2005, o 22:52

a ja bym go mimo wszystko jak to ktos napisal nie widzial za dyrektora sportowego, bo za co on niby mialby odpowiadac chyba nie za transfery, bo to by byla tragedia a co innego moze robic taki dyrektor bo placic za darmo to chyba szkoda kasy chyba ze czym innym by sie zajmowal

figaro

#12 Post autor: figaro » 4 maja 2005, o 22:54

Dziękujemy p.Wyrobek płynie w tobie niebieska krew szkoda!!! niewyszło !!!mysle ze znajdzie sie dla pana miejsce w niebieskiej rodzinie jesteśmy z tobom
WYROBEK KS RUCH!!! :flaga:

Pavlique
Kontakt:

#13 Post autor: Pavlique » 4 maja 2005, o 23:00

Gdy trenerzy podsumowali spotkanie, o głos ponownie poprosił Wyrobek. - To był mój ostatni mecz na ławce trenerskiej Ruchu. Spełniam życzenie kibiców (wczoraj w ogóle nie dopingowali zespołu) i odchodzę. Rzucam rękawicę. Nie zostawiam po sobie spalonej ziemi. Przyszedłem do klubu rozbitego. Zostawiam dużo utalentowanej młodzieży. Kibice są jednak kibicami, odchodzę, bo taka jest potrzeba chwili. Decyzja jest nieodwołalna, nigdy już nie będę trenerem Ruchu. Nie chcę drugi raz przeżyć stresów, jakie towarzyszyły mi ostatnio - mówił.

Trener Wyrobek podkreślił, że wynik meczu z Bełchatowem nie zaważył na jego decyzji. - To spotkanie nie miało na to wpływu. Na moją decyzję złożył się całokształt, który jest niewesoły.

Media donosiły, że klub szuka już dla mnie zastępcy, a to nie sprzyja pracy. Nie wiem, czy nadal będę pracował w klubie, ale już w innym charakterze. Nie myślałem o tym, jestem rozbity.

Decyzję trenera musi teraz zatwierdzić klubowy zarząd. Jeśli działacze nie zatrudnią nowego szkoleniowca (najczęściej mówi się o zatrudnieniu Edwarda Lorensa), to w najbliższym, sobotnim spotkaniu z RKS-em Radomsko drużynę poprowadzi najprawdopodobniej Dariusz Fornalak, dotychczas asystent trenera Wyrobka.
Wychodzi na to że to my kibice som winni; zaś całe zło RUCHU to jego kibice, tak sie myśla; jak se spomna to co niyftorzy grajkowie wygadujom i teroski jeszcze jorg toż nic yno siednonc i plakać, nic to ida sie golnonc seta i tela :wink:
coroski blizyj do derby z lwowiokami
I'm a man who walks alone

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: grzej » 4 maja 2005, o 23:06

Gorszego momentu nie mógł sobie wybrać...
Przed poprzednią rundą zimową (sezon 2003/2004) pisałem zeby zmienic trenera, bo moim zdaniem było mu brak dalszej koncepecji prowadzenia tego zespołu, wtedy zostałem zrugany. Teraz kiedy większość chce aby go wyrzucic - piszę Wam - TO NIE MA teraz sensu, nikt nie jest w stanie przygotowac ich w trakcie sezonu. Dajmy mu spokojnie pracowac, bedzie lepiej, w sobote bedzie pierwsze zwyciestwo...teraz też będe zrugany

A tak a propo gdyby to Zarząd podejmował decycje...już dawno trenerem byłby Lorens
Za sznurki pociąga ten co daje kase/

figaro

#15 Post autor: figaro » 4 maja 2005, o 23:10

jest zle ale mysle że należy sie WYROBKOWI szacunek!! jakiś transparent by sie pszidoł na nastepnym szpilu bedziemy pamietac o tobie !!!

ODPOWIEDZ