Wyrobek podał się do dymisji !
- brykol-chorzow
- Kontakt:
Wyrobek podał się do dymisji !
http://sport.onet.pl/1091975,wiadomosci.html i wszytsko w temacie... ciekawe kto go zastąpi... oby nie było blamażu z radomskiem 

[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brawo Panie Wyrobek-rozsądna decyzja tylko,że troche późno podjęta...Dla pana widze miejsce jako dyrektora sportowego!! Aaa i żeby Fornalak nie był trenerem...
Lorens trenerem i Chorzów bedzie liderem!!
Lorens trenerem i Chorzów bedzie liderem!!
Ostatnio zmieniony 5 maja 2005, o 13:22 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Fami
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wychodzi na to że to my kibice som winni; zaś całe zło RUCHU to jego kibice, tak sie myśla; jak se spomna to co niyftorzy grajkowie wygadujom i teroski jeszcze jorg toż nic yno siednonc i plakać, nic to ida sie golnonc seta i telaGdy trenerzy podsumowali spotkanie, o głos ponownie poprosił Wyrobek. - To był mój ostatni mecz na ławce trenerskiej Ruchu. Spełniam życzenie kibiców (wczoraj w ogóle nie dopingowali zespołu) i odchodzę. Rzucam rękawicę. Nie zostawiam po sobie spalonej ziemi. Przyszedłem do klubu rozbitego. Zostawiam dużo utalentowanej młodzieży. Kibice są jednak kibicami, odchodzę, bo taka jest potrzeba chwili. Decyzja jest nieodwołalna, nigdy już nie będę trenerem Ruchu. Nie chcę drugi raz przeżyć stresów, jakie towarzyszyły mi ostatnio - mówił.
Trener Wyrobek podkreślił, że wynik meczu z Bełchatowem nie zaważył na jego decyzji. - To spotkanie nie miało na to wpływu. Na moją decyzję złożył się całokształt, który jest niewesoły.
Media donosiły, że klub szuka już dla mnie zastępcy, a to nie sprzyja pracy. Nie wiem, czy nadal będę pracował w klubie, ale już w innym charakterze. Nie myślałem o tym, jestem rozbity.
Decyzję trenera musi teraz zatwierdzić klubowy zarząd. Jeśli działacze nie zatrudnią nowego szkoleniowca (najczęściej mówi się o zatrudnieniu Edwarda Lorensa), to w najbliższym, sobotnim spotkaniu z RKS-em Radomsko drużynę poprowadzi najprawdopodobniej Dariusz Fornalak, dotychczas asystent trenera Wyrobka.

coroski blizyj do derby z lwowiokami
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gorszego momentu nie mógł sobie wybrać...
Przed poprzednią rundą zimową (sezon 2003/2004) pisałem zeby zmienic trenera, bo moim zdaniem było mu brak dalszej koncepecji prowadzenia tego zespołu, wtedy zostałem zrugany. Teraz kiedy większość chce aby go wyrzucic - piszę Wam - TO NIE MA teraz sensu, nikt nie jest w stanie przygotowac ich w trakcie sezonu. Dajmy mu spokojnie pracowac, bedzie lepiej, w sobote bedzie pierwsze zwyciestwo...teraz też będe zrugany
A tak a propo gdyby to Zarząd podejmował decycje...już dawno trenerem byłby Lorens
Za sznurki pociąga ten co daje kase/
Przed poprzednią rundą zimową (sezon 2003/2004) pisałem zeby zmienic trenera, bo moim zdaniem było mu brak dalszej koncepecji prowadzenia tego zespołu, wtedy zostałem zrugany. Teraz kiedy większość chce aby go wyrzucic - piszę Wam - TO NIE MA teraz sensu, nikt nie jest w stanie przygotowac ich w trakcie sezonu. Dajmy mu spokojnie pracowac, bedzie lepiej, w sobote bedzie pierwsze zwyciestwo...teraz też będe zrugany
A tak a propo gdyby to Zarząd podejmował decycje...już dawno trenerem byłby Lorens
Za sznurki pociąga ten co daje kase/