brykol-chorzow pisze:W środe o godzinie 18:30 Ruch rozegro kolejny mecz z liderem 2 ligi - GKS-em Bełchatów. Rozmowe jaki zrobić strajk z tematu "Spotkanie z piłkarzami Ruch-u"powinniśmy dokańczać tutaj. ALE NIE MOŻEMY TEGO POPUŚCIĆ JAKAŚ KARA DLA NASZYCH PSEUDOGRAJKÓW MUSI BYĆ. Ja osobiście jestem za tym żeby wejść na stadion po 15 minutach (da się to zrobić jak na każdej bramce będzie stało takich 3-4 z PF i będą zakazywać wejścia na Stadion

) i na całym meczu kompletna cisza, aha i jeszcze jakiś odpowiedni transparent.
PozdRo
Coś mi sie zdaje ze pomału niektórym PF już zaczyna brakować.
A co do Wyrobka to na pewno jest trenerem dobym, bo widać to po wynikach kilka ładnych lat do tyłu, a teraz to albo nie ma z czego zrobić drużyny, albo sie wmieszał w jakieś brudne interesy (ja bym jednak stawiał na to pierwsze)
Mariusz Śrutwa - on zrobił dla naszego klubu i dla nas kibiców (zawsze nas popierał, szanował) bardzo dużo, można mu nawet wybaczyć epizod w Legi, choć to był najwiekszy jego błąd, i też długo nie mogłem sie do niego przekonać po jego powrocie z Warszawy. Kilku z was pisze ze czeka On w Ruchu na emeryture. Ja go popieram, bo on nie jest od ustalania składu, ino od grania, i jak dają go do pierwszej drużyny, to znaczy ze nie ma akurat lepszego od niego. Piłkarz jest od grania, i jakby mi ktoś na jego miejscu kazał grać to bym grał, a że ostatnio powiedział ze przegraliśmy bo byliśmy słabi to też ma racje.
W klubie (w tak trudnej sytuacji jak nasz) najważniejszy jest prezes i zaząd, którzy będą umieli trzymać wszystko w kupie i krutko, a dalej dopiero trener i sponsor (chyba ze jest strategiczny jak np telefonika, to niech trzyma od razu wszystko)
Do piłkarzy typu Śrutwa i kilku innych nie powinniśmy mieć pretensji, bo oni chcą grać, i ich trner wystawia, ale do całej reszty możemy mieć ale, i powtarzam najlepszy efekt da kilka bencek
Dam jeszcze przykład Piast Gliwice, gdzie od kilku sezonów kibice je*** na kazdym kroku piłkarzy niezaleznie od wyników,a ci se z tego nic nie robią.