Ruch Chorzów - GKS Bełchatów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
DjMaciar
Kontakt:

#16 Post autor: DjMaciar » 2 maja 2005, o 14:18

Szkoda ale w tym meczu mamy kolejna klepe :evil: :evil: :evil: :evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

SODA

#17 Post autor: SODA » 2 maja 2005, o 14:27

a moim zdaniem cza wlyz normalnie i je*** od razu wy***rdalac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

volek
Kontakt:

#18 Post autor: volek » 2 maja 2005, o 16:32

Gierczak-pamiętamy :!: :!: :!:
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

pio17

#19 Post autor: pio17 » 2 maja 2005, o 17:10

napisze krótko .....
znowu w dupe
0-3
ale mam nadzieje zeich oswieci
moze JPII pomoze :/
pozdRo

ruby z kaliny

#20 Post autor: ruby z kaliny » 2 maja 2005, o 18:06

normalnie wlazymy a jak bydom w ch*** grac i stracom brama to seblykomy galoty i pokazujymy im gole dupy spiewajac -MOMY WOS W du*** GWIAZDORY MOMY WOS W du***-
-RUCH TO MY A NIE WY-
i dali jadymy na nich
tak wjync wszyscy z czystymi zyciami na szpil :lol:

Pavlique
Kontakt:

#21 Post autor: Pavlique » 2 maja 2005, o 20:38

Lysy ło Piaście ani mi niy spominej jo juz je chory jak pomysla ło wtopie c piastolami i jeszcze byda to łoglondoł... :oops: :? :shock:
I'm a man who walks alone

Elmer
Kontakt:

#22 Post autor: Elmer » 2 maja 2005, o 22:33

Po pierwszym gwizdku wszyscy powinni na 2 minuty (przynajmniej) obrócić się dupami w strone stadionu i gwizdać przez ten czas. :dupa:
Ciekawe jak Ruch w pierwszej akcji strzeli gola :ruch_gool: (w cuda nie wierzę). Z nie wchodzeniem na stadion to nie przejdzie, zawsze ktoś wlezie. Prędzej już wszyscy się obrócą.
A po meczu :shoot2: do tych co ch... grali

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#23 Post autor: Patton » 2 maja 2005, o 22:53

No i jeszcze w ramach protestu niech kazdy buczy i gwizdze ciagle :lol: Kogo Wy oszukujecie?? Ile razy chcielismy taka akcje zrobic, to polowa forum pi***olila, ze zabraniamy mecze ogladac, ze oni przychodza na szpil, a nie jakies rozgrywki z zarzadem. Opamietajcie sie - MY kibice Ruchu robimy z siebie debili, z ktorych przez ponad 10 lat smial sie Rogala, teraz reszta sie smieje i bedzie sie smiala. Dlaczego? Ano dlatego, ze grajac w 2 lidze niektorzy po remisach ( o zgrozo ) ze slabymi druzynami, pisza jak to pilkarze dobrze zagrali. Dlatego, ze na forum wszyscy gadaja o protestach, a pozniej beda klaskac i dziekowac za gre. Dlatego, ze NIGDY nie udala nam sie jakakolwiek inicjatywa z wami, dot. jakiegos protestu czy to na stadionie, czy jakiegos marszu. Przypomne wam cos - jak Pon Boczek pozwoli, to lostanymy w tyj 2 lidze... A jak ktos nie byl, to chetnie po meczu zaprowadze do kafejki klubowej - tam widac co to jest za klub, "TYLKO 14 krotny mistrz, jakies tam puchary itd.", ale co tam w koncu mamy remis po dobrej grze. Noty dla pilkarzykow po 8, 7 za wystep... To jak - odwracamy sie wszyscy na 2 min. przed rozpoczeciem meczu i nie spiewamy co?? 8) Milego wieczoru zycze 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

TOMEK-K

Re: Ruch Chorzów - GKS Bełchatów

#24 Post autor: TOMEK-K » 2 maja 2005, o 23:23

brykol-chorzow pisze:W środe o godzinie 18:30 Ruch rozegro kolejny mecz z liderem 2 ligi - GKS-em Bełchatów. Rozmowe jaki zrobić strajk z tematu "Spotkanie z piłkarzami Ruch-u"powinniśmy dokańczać tutaj. ALE NIE MOŻEMY TEGO POPUŚCIĆ JAKAŚ KARA DLA NASZYCH PSEUDOGRAJKÓW MUSI BYĆ. Ja osobiście jestem za tym żeby wejść na stadion po 15 minutach (da się to zrobić jak na każdej bramce będzie stało takich 3-4 z PF i będą zakazywać wejścia na Stadion :wink: ) i na całym meczu kompletna cisza, aha i jeszcze jakiś odpowiedni transparent.

PozdRo
Coś mi sie zdaje ze pomału niektórym PF już zaczyna brakować.
A co do Wyrobka to na pewno jest trenerem dobym, bo widać to po wynikach kilka ładnych lat do tyłu, a teraz to albo nie ma z czego zrobić drużyny, albo sie wmieszał w jakieś brudne interesy (ja bym jednak stawiał na to pierwsze)
Mariusz Śrutwa - on zrobił dla naszego klubu i dla nas kibiców (zawsze nas popierał, szanował) bardzo dużo, można mu nawet wybaczyć epizod w Legi, choć to był najwiekszy jego błąd, i też długo nie mogłem sie do niego przekonać po jego powrocie z Warszawy. Kilku z was pisze ze czeka On w Ruchu na emeryture. Ja go popieram, bo on nie jest od ustalania składu, ino od grania, i jak dają go do pierwszej drużyny, to znaczy ze nie ma akurat lepszego od niego. Piłkarz jest od grania, i jakby mi ktoś na jego miejscu kazał grać to bym grał, a że ostatnio powiedział ze przegraliśmy bo byliśmy słabi to też ma racje.
W klubie (w tak trudnej sytuacji jak nasz) najważniejszy jest prezes i zaząd, którzy będą umieli trzymać wszystko w kupie i krutko, a dalej dopiero trener i sponsor (chyba ze jest strategiczny jak np telefonika, to niech trzyma od razu wszystko)
Do piłkarzy typu Śrutwa i kilku innych nie powinniśmy mieć pretensji, bo oni chcą grać, i ich trner wystawia, ale do całej reszty możemy mieć ale, i powtarzam najlepszy efekt da kilka bencek

Dam jeszcze przykład Piast Gliwice, gdzie od kilku sezonów kibice je*** na kazdym kroku piłkarzy niezaleznie od wyników,a ci se z tego nic nie robią.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#25 Post autor: wolfik » 2 maja 2005, o 23:29

W zeszlym sezonia na Radomsku mielismy wejsc 5 minut później i jak to wygladało? Taka akcja bylaby dobra jak wszyscy nie weszli albo wyszli w czasie meczu a jakos tego nie widze...

salas
Kontakt:

Salas

#26 Post autor: salas » 3 maja 2005, o 08:04

My momy najlepszy układ meczy chyba z wszystkich druzyn przewaznie gromy 1 mecz na wyjezdzie a potym 2 u siebie podrzad a tu hu* k.... nawet jakby grali wszystkie mecze u siebie to i tak jakby zdobyli z 10 pkt to by bylo dobrze!!!!!! A jutro na Bełchatów idemy :D
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: Goscioo » 3 maja 2005, o 08:50

Tomek-K:
Mario poszedl do legi za co Ruch chyba dostal 1mln, po czym po sezonie wrocil za freeko.
Jakby wszyscy byli tacy jak Mario to Ruch by na pewno nie byl w dolku finansowym, no chyba ze by se prezesiki pokradli bo tak to jest w tym kraju

koksikfryna

#28 Post autor: koksikfryna » 3 maja 2005, o 09:21

jo wom powiem ze 7 zl to jest za duzo dowac na takie granie!

marc2

#29 Post autor: marc2 » 3 maja 2005, o 09:45

ta tylko, że ciekawe, jak ktoś narzekoł, jak ryczeli z trybuny badź z prostej na piłkarzy, to większość była przez was wyzywana od pikników, że ino sie według nich liczy dobro gra, że to ino stare dziodki, większość z wos pisała co to za kibice, że trzeba być na dobre i na złe, a teraz sie nie kierym oczy otwierają jak jest już trocha późno. Jo jest ciekawy jak to bedzie jakby wygrali jakiś mecz to jak się od razu zmieni zdanie połowy tu kibiców i jak łatwo im wybaczom. A to są po prostu do dupy grajki i tyle. I mnie nikt nie przekono, że jest inaczej.

Darek

#30 Post autor: Darek » 3 maja 2005, o 10:31

Patton masz racje sam byłem wtedy przeciwny aby nie przychodzic na szpil, ale to nie znaczy,ze zgadzam sie z tym co sie z naszym klubem dzieje. Poniewaz siedze na trybunie i jak widziałem,że zaczynaja im klaskac to na pytanie za co im klaszczecie usłyszałem bo oni chca ale nie umia :!: :!: . Zreszta sam młyn ryczy zagrajcie dla nas niebiescy zagrajcie dla nas. To jest ich zesrany obowiazek aby grac dla nas a nie,ze robia nam łaske,ze dla nas graja. problem jest w tym,ze grajki maja nas w du*** i graja tylko dla kasy ale to nie oznacza,że musimy sie z tym zgadzac. Kolejne pytanie moje co na to wszystko zarzad. Nie ma z jego strony zadnej reakcji czy rozumie,ze jest zadowolony z wynikow i gry. Jestem za tym aby nie wchodzic przez 10 minut lub aby wszyscy :!: wyszli w przerwie. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ