[19 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 5.12.15 18:00
- SODA
Re: [19 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 5.12.15 18:00
a ja szanuję że podeszli i podziękowali ..była walka a co do ligi naszej tylko ku*** sie liczy
co za hu* to manewruje

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
2:2 ale szpil z ŁKSem zadecydował że 15* brak. 3 ostatnie szpile miały być wygrane. Ale równie mogły być 3 punkty u siebie ze szczewami itd itp.Scypion pisze:2:2 ktore kosztowało nos 15 * nie wspominom.
Coby nie napisać, wk***iają mie tak samo wsioki z Bielska. Dziś remis to porażka moim zdaniem.
- SODA
weszli twardzi intarnauci ........... a ja mówię remis jest dobry
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie mecz z Podbeskidziem czy ŁKSem nas pozbawil tytulu ale sedzia ktory nas przekrecil we Wrocławiu, gdzie z tego co pamiętam było coś nie tak z bramką dla Śląska (chyba nie odgwizdany faul albo spalony...?) Gdybysmy wtedy zdobyli te 3pkt a nie 1 to mecze z Pejsami czy Podbeskidziem nic by nie zmieniły.adamo_R pisze:2:2 ale szpil z ŁKSem zadecydował że 15* brak. 3 ostatnie szpile miały być wygrane. Ale równie mogły być 3 punkty u siebie ze szczewami itd itp.Scypion pisze:2:2 ktore kosztowało nos 15 * nie wspominom.
Coby nie napisać, wk***iają mie tak samo wsioki z Bielska. Dziś remis to porażka moim zdaniem.
Co do dzisiejszego szpilu... jak sie nie poradzi wygrać to trza zremisować.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Wiadomo, że 1 punkt jest lepszy niż 0 punktów. I tym odkrywczym stwierdzeniem skończę, bo w sumie nie wiem co tu mogę napisać o tym meczu...

- _BiADACZ_
- Kontakt:
Graliśmy jak downy i tyle...
Tylko czemu od początku grał Podgórski i Oleksy?
Czasem Waldka w ch** ciężko ogarnąć... Dwa ku*** asy co się kopią po czołach, a ten ich wystawia w podstawowej jedenastce...
Tylko czemu od początku grał Podgórski i Oleksy?
Czasem Waldka w ch** ciężko ogarnąć... Dwa ku*** asy co się kopią po czołach, a ten ich wystawia w podstawowej jedenastce...
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Wystawienie w pierwszym składzie Podgórskiego i Oleksego kosztowało nas dwa punkty. Oj nie udał się Fornalikowi ten eksperyment. Co prawda cały mecz mieliśmy przewagę, bo po prostu mamy dużo lepszy zespół ale sytuacje zaczęliśmy stwarzać dopiero po wejściu Zieńczuka. Dlaczego na ławce usiadł dobrze grający Koj, to chciałbym od trenera usłyszeć.
I jeszcze jedno - dla Lipskiego ten sezon trwa już zbyt długo. Oby na wiosnę zbudował formę, bo jest nam potrzebny.
I jeszcze jedno - dla Lipskiego ten sezon trwa już zbyt długo. Oby na wiosnę zbudował formę, bo jest nam potrzebny.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
No to ja akurat rozumiem o co chodzi Waldiemu. Przypomnijcie sobie ostatni szpil. Byla tu gatka, ze Zieniu nie ma wartosciowego zmiennika, ze Pogorski jest slaby bo nie gra. No to Waldi wpuscil od poczatku Podgorskiego, zeby zaczal sie ogrywac. I gdyby nie karny byloby ok. Zieniu wchodzi pod koniec meczu, na podmeczonych rywali i w zaleznosci od sytuacji goni wynik albo spowalnia gre. Plan o malo by wypalil, bramke stracilismy glupio, a po wejsciu Zienia byly sytuacje do wyrownania. Na Podbeskidziu sezon ani sie nie zaczal, ani nie skonczyl. Waldek mysli co bedzie jutro.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
zgadzam się, aktualnie para stoperów to Grodzicki-Cichocki, obawiam się Koj na lewej obronie miałby więcej problemów takim Kowalskim czy Szczepaniakiem, Podbeskidzie które na własnym stanionie! było nastawione na granie z kontry mogłby Koja ogrywać aż za bardzo, Skuter, wiadomoscaneRboy pisze:No to ja akurat rozumiem o co chodzi Waldiemu. Przypomnijcie sobie ostatni szpil. Byla tu gatka, ze Zieniu nie ma wartosciowego zmiennika, ze Pogorski jest slaby bo nie gra. No to Waldi wpuscil od poczatku Podgorskiego, zeby zaczal sie ogrywac. I gdyby nie karny byloby ok. Zieniu wchodzi pod koniec meczu, na podmeczonych rywali i w zaleznosci od sytuacji goni wynik albo spowalnia gre. Plan o malo by wypalil, bramke stracilismy glupio, a po wejsciu Zienia byly sytuacje do wyrownania. Na Podbeskidziu sezon ani sie nie zaczal, ani nie skonczyl. Waldek mysli co bedzie jutro.

Kolejny mecz w którym przeciwnik "siada" na nas, podobnie jak Piast czy Korona, skracają gre w środku pola przez co Lipski-Surma-Iwanski nie mają już tyle miejsca na rozegranie. Przyszła pora na to żeby Podgórski grał coraz więcej, przypomnijcie sobie Iwańskiego, na początku słabo to wyglądało, wierzę że Podgórski jeszcze nam przysporzy radości.
Punkt trzeba szanować. Jedziemy dalej!.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
PBB miało jedną dwie akcje w meczu i karny , naprawdę niewiele nam brakło aby ten mecz wygrać .Nie przesadzajmy z krytyką ani Oleksego ani Podgórskiego bo widziałem już o wiele gorsze mecze zwłaszcza tego pierwszego. Zienczuk ma 37 lat i wiecznie grac nie będzie dlatego od początku zagrał Podgórski i nie był to katastrofalny występ znacznie gorzej wczoraj wypadł Martin.Bardzo dobrze Grodzicki z Cichockim , Mazek tak samo ale na nauki jak dośrodkować powinien chodzić własnie do Zienczuka.
Naprawdę nie ma się czego wstydzić mamy drożynę która ma swój styl , potrafi go narzucić rywalowi , wyjść z szybką kontrą , obrońcy nie wybijają już na oślep tylko kilkoma podaniami uwalniają się z pressingu pod swoja bramką.
Postęp jest widoczny gołym okiem i powinien widzieć to każdy kto miał okazję oglądać jak ta grupa ludzi wyglądała w przedsezonowych sparingach.
ps.
na potwierdzenie tego co widziałem są są słowa komentatora Murawskiego.
Naprawdę nie ma się czego wstydzić mamy drożynę która ma swój styl , potrafi go narzucić rywalowi , wyjść z szybką kontrą , obrońcy nie wybijają już na oślep tylko kilkoma podaniami uwalniają się z pressingu pod swoja bramką.
Postęp jest widoczny gołym okiem i powinien widzieć to każdy kto miał okazję oglądać jak ta grupa ludzi wyglądała w przedsezonowych sparingach.
ps.
własnie zobaczyłem sobie ten mecz w tv i wyglądało to dokładnie odwrotnie.Kolejny mecz w którym przeciwnik "siada" na nas
-
- Kontakt:
ja oglądałem właśnie w TV i moim zdaniem dużo niecelnych podań na linii Iwański-Surma, wynikało z małej ilości miejsca w środku, przynajmniej w 1szej połowie. Nie mówię że grali ostrym pressingiem z faulami, ale moim zdaniem przyblokowali środek pola.Ozor pisze:PBB miało jedną dwie akcje w meczu i karny , naprawdę niewiele nam brakło aby ten mecz wygrać .Nie przesadzajmy z krytyką ani Oleksego ani Podgórskiego bo widziałem już o wiele gorsze mecze zwłaszcza tego pierwszego. Zienczuk ma 37 lat i wiecznie grac nie będzie dlatego od początku zagrał Podgórski i nie był to katastrofalny występ znacznie gorzej wczoraj wypadł Martin.Bardzo dobrze Grodzicki z Cichockim , Mazek tak samo ale na nauki jak dośrodkować powinien chodzić własnie do Zienczuka.
ps.własnie zobaczyłem sobie ten mecz w tv i wyglądało to dokładnie odwrotnie.Kolejny mecz w którym przeciwnik "siada" na nas
Ostatnio zmieniony 6 gru 2015, o 09:03 przez viperR, łącznie zmieniany 1 raz.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo mom podobne zdanie jak VipeR. Tyz zaywazylech co w kolejnym szpilu rywal agresywnie staro sie juz atakowac na naszyj polowie i wtedy jest poploch i niycelne podania. Szkoda kepki Stympla ale punkt trza szanować
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
A czym Jaga moze zagrozic ?niebieskifanatyk pisze:Bardziej stracone dwa punkty niz zyskany jeden, oby z Jaga byly 3
-
- Kontakt:
Gramy dobrze, pamiętajac jak wygladały sparingi, mecz z Łeczna to chyba wtedy każdy realnie martwil się tym, ze bedziemy walczyc o utrzymanie od 1 do ostatniej kolejki, a obecnie zadomowiliśmy sie w top 8, praktycznie nei przegrywamy ", ta gra jakos wyglada, szacunek dla Kinga bo ponownie wyciagnal Ruch z bagna, fajnie by było zdobyc minimum 4 pkt w tych ostatnich 2 szpilach, i przydało by się zrobić dobra frekwencje w piątek i podziekowac pilkarzom za ta czesc sezonu 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie rozumie co masz do Lipskiego?... Nie wystarczył Ci mecz z Piastem gdzie Jego brak był aż nad to widoczny?..Witek46 pisze:Wystawienie w pierwszym składzie Podgórskiego i Oleksego kosztowało nas dwa punkty. Oj nie udał się Fornalikowi ten eksperyment. Co prawda cały mecz mieliśmy przewagę, bo po prostu mamy dużo lepszy zespół ale sytuacje zaczęliśmy stwarzać dopiero po wejściu Zieńczuka. Dlaczego na ławce usiadł dobrze grający Koj, to chciałbym od trenera usłyszeć.
Moim zdaniem lepszy z grajków wczoraj i w ogóle w Naszej drużynie. Gra na stałym poziomie od początku sezonu w przeciwieństwie do Jego poprzednika Starzyńskiego nie ma takich spadków formy.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie