W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!
-
- Kontakt:
brak Śrutwy w napadzie był aż nadto widoczny, a nie którzy godali że ino sie od niego bale odbijają, a tu prosze od innych jakoś sie nie chciały odbić, przynajmniej jedna z sytuacji powinna być wykorzystane, wyraźnie widać jak na razie braki w motoryce i jeśli się to szybko nie zmieni to marzenia o awansie pozostana marzeniami. Padlina to może zawielkie słowo, ale na pierwszo liga to jednak o wiele za mało. No i oczywiście kolejny roz głupio starcony tor, jo nie wiem jak można tak tracić bala. Gra może i nie była najgorsza , ale jednak z taką skutecznością i z takimi błędami w obronie to co najwyżej starczy to na spokojny środek tabeli
- Simone
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niby było zaangazowanie, ale nie takie jak np. z Korona,ale braklo jakiejs iskry, moze jaj. Jak mozna, p oraz ktorys po zdobyciu brmki sie cofac. Efekt taki jak zwykle. Nietrafione zmiany, Molo zagral jedna akcje, a wpuszczenie obroncy za napastnika, przy niekorzystnym wyniku tez niczego dobrego nie wskazywalo. Obrona zagrala dobrze, choc wg mnie za ostro wejscie Mosora jak w K1 moglo sie skonczyc karteczka, tak samo zagrania Kuczmy. wine za porazke upatruje w srodku pola, ktory zostawil goscia do strzalu i konczylo to sie bramka. W konstruowaniu akcji tez sie nie popisali. Tak Sibik dwoma zagraniami pokazuje, ze ma potencjal, ale nie rozumiem jak takiemu zawodnikowi pilka moze uciekac, co chwile. Bizak niestety gral tak jak 2-3 lata temu. Nieudana akcja, to rozkladamy rece... Pepe swoje zrobil. No ostatnia minuta to ewidentny faul na Smarzyku w polu karnym. Kibice zaprezentowali bardzo dobry doping w I polowce, w drugiej razem z zespolem spuscili z tonu. Niektorzy zamiast kibicowac, wyzywali sie na gosciach z jaworzna. Po bramce na trybunie glownej paru gosci, z okrzykiem na ustach "gorole" zaczelo rzucac czyms w przyjezdnych, prezentujac soba okaz prawdziwego gorolstwa. Szkoda, ze u nas na meczu, niekotrzy nie potrafia zachowac zasad kultury, a swoja Slaskosc rozumieja poprzez duza ilosc "kurw" i wyzywanie murzynow.Potwierdzilo sie ze jak na ruch przyjdzie troche wiecej ludzi niz zwykle to pilkarze graja padline
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:12 przez jajo, łącznie zmieniany 2 razy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
tak na goraco: strach patrzec na ta gre niestety, nie wiem kto im kazal w kolko grac gorne pilki na takich wysokich jak biza, pepe, stanford.... niby zaangazowanie w gre nawet bylo, ale bez rewelacji. Kaczorowski na skrzydle slabiutko, Stanfordowi wyraznie nic nie szlo, Sibik to wogole z innej bajki jest chyba, Biza glownie rece rozkladal (no ale na niego wglownie gora grali) reszta tez bez blysku. Ale najgorsze jest to, ze po tym jak nacisneli i zdobyli bramke, od razu sytuacja sie odmienila o 180 stopni. WYstep ogolnie bezbarwny. Szkoda, bo szczakowa z dobre moze 2 akcje zrobila i tyle.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cienko grali jak barszcz...I jednak ich wspaniała forma ze sparingów przeniosła sie na mecz inauguracyjny!!Jestem poprostu ZAWIEDZONY!!! Nawet fajnie sie dziś bawiłem na tym szpilu w młynie-mam nadzieje,że od strony kibicowskiej bedzie już coraz lepiej 8) !!Niech ino piłkarze sie do nas dostosują i bedzie git!!
JO DALEJ WIERZA W NOSZ AWANS DO 1 LIGI!!PIŁKARZE ZACZNIJCIE WALCZYĆ NA BOISKU TE 90 MINUT A NIE TYLKO POD KONIEC!!!
PS.A tak pozatym je*** PZPN :twisted: :twisted:
JO DALEJ WIERZA W NOSZ AWANS DO 1 LIGI!!PIŁKARZE ZACZNIJCIE WALCZYĆ NA BOISKU TE 90 MINUT A NIE TYLKO POD KONIEC!!!
PS.A tak pozatym je*** PZPN :twisted: :twisted:
- 19r20
- Kontakt:
zawiedzione nadzieje
akurat wróciłem
zawiodłem się bo liczyłem na zwycięstwo jak chyba każdy - a na niestety nie było zbyt dużysz szans
już w 10 min szczakowa lobuje Nowaka i poprzeczka
potem zrobiliśmy kilka akcji ale żadna nie była 100%
początek 2 połówki, rożny i bramka Ćwieląga z 1 piłki no i oczywiścis się cofneli, Wyrobek zdejmuje Ćwieląga i strata bramki - strzał zaa pola karnego - rykoszet i 1:1
w Szczakowej najlepiej grało 2 murzynów
co do dopingu:
chyba najlepszy na Cichej od początku tego sezonu, w 1 połowie bardzo głośny w drugiej trochę mniej ale i tak bardzo dobry (co potrafi Hetman:)) w młynie kilku gości w szalach Widzewa
z ultras chorągiewki białe i niebieskie, paski białe i niebieskie
na płotach malutko fan: Ruch 1920 Chorzów, Rybnik, Radlin i debiut małej flagi Bochum no i fana Myszkowa!
na stadionie było spokojnie 4000 wszystkie bilety wyprzedane (na trybunie kilku z Szczakowej)
do Czwartku! na Cichej
zawiodłem się bo liczyłem na zwycięstwo jak chyba każdy - a na niestety nie było zbyt dużysz szans
już w 10 min szczakowa lobuje Nowaka i poprzeczka
potem zrobiliśmy kilka akcji ale żadna nie była 100%
początek 2 połówki, rożny i bramka Ćwieląga z 1 piłki no i oczywiścis się cofneli, Wyrobek zdejmuje Ćwieląga i strata bramki - strzał zaa pola karnego - rykoszet i 1:1
w Szczakowej najlepiej grało 2 murzynów
co do dopingu:
chyba najlepszy na Cichej od początku tego sezonu, w 1 połowie bardzo głośny w drugiej trochę mniej ale i tak bardzo dobry (co potrafi Hetman:)) w młynie kilku gości w szalach Widzewa
z ultras chorągiewki białe i niebieskie, paski białe i niebieskie
na płotach malutko fan: Ruch 1920 Chorzów, Rybnik, Radlin i debiut małej flagi Bochum no i fana Myszkowa!
na stadionie było spokojnie 4000 wszystkie bilety wyprzedane (na trybunie kilku z Szczakowej)
do Czwartku! na Cichej
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:08 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- vahanara
- Kontakt:
Re: zawiedzione nadzieje
ostatnio ktoś pisoł, że jakoś gazeta nie wiedziała jak sie pisze nazwisko Pepe, a jo to widza, że nawet są jeszcze sród nas tacy co nie wiedzą19r20 pisze:... Cwieląga
... Cwieląga ...