W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
elane

#166 Post autor: elane » 26 mar 2005, o 15:18

Jeroona... jo zas nie moga byc na szpilu ;(
Na kolejny ida na 100%!
Ale sercem i duchem na zawsze z Ruchem!

Jr

#167 Post autor: Jr » 26 mar 2005, o 16:38

1:1 kule bele

RAKU

#168 Post autor: RAKU » 26 mar 2005, o 16:40

No i co kozaki taka napinka na necie łyso wam :D
Nigdy znami nie wygracie NIGDY :lol:

elane

#169 Post autor: elane » 26 mar 2005, o 16:44

AAAAAA to bylo dobreee!
kto jest kozakiem ten jest. narazie sam napinasz.
Zobaczymy kto sie bedzie smiac ostatni.
Gorolu. Spadaj na swoje forum dla rudych ciuli, dziwko bez szkoly.

HBSiwy
Kontakt:

#170 Post autor: HBSiwy » 26 mar 2005, o 16:44

Pieknie....... nie bylem na meczu wiec nie bede ocenial......
dla mnie wynik byl STRZALEM W RYJ........
Zjebane mam swieta i moje urodziny :( :( :(
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

marc2

#171 Post autor: marc2 » 26 mar 2005, o 16:47

brak Śrutwy w napadzie był aż nadto widoczny, a nie którzy godali że ino sie od niego bale odbijają, a tu prosze od innych jakoś sie nie chciały odbić, przynajmniej jedna z sytuacji powinna być wykorzystane, wyraźnie widać jak na razie braki w motoryce i jeśli się to szybko nie zmieni to marzenia o awansie pozostana marzeniami. Padlina to może zawielkie słowo, ale na pierwszo liga to jednak o wiele za mało. No i oczywiście kolejny roz głupio starcony tor, jo nie wiem jak można tak tracić bala. Gra może i nie była najgorsza , ale jednak z taką skutecznością i z takimi błędami w obronie to co najwyżej starczy to na spokojny środek tabeli

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#172 Post autor: Simone » 26 mar 2005, o 16:47

kufa tragedia wlasnie wrocilem ... graja duzo gorzej niz w tamtej rundzie i to jeszcze ze slabiutka Szczakowianka , pr***ebane :cry:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: jajo » 26 mar 2005, o 16:49

Niby było zaangazowanie, ale nie takie jak np. z Korona,ale braklo jakiejs iskry, moze jaj. Jak mozna, p oraz ktorys po zdobyciu brmki sie cofac. Efekt taki jak zwykle. Nietrafione zmiany, Molo zagral jedna akcje, a wpuszczenie obroncy za napastnika, przy niekorzystnym wyniku tez niczego dobrego nie wskazywalo. Obrona zagrala dobrze, choc wg mnie za ostro wejscie Mosora jak w K1 moglo sie skonczyc karteczka, tak samo zagrania Kuczmy. wine za porazke upatruje w srodku pola, ktory zostawil goscia do strzalu i konczylo to sie bramka. W konstruowaniu akcji tez sie nie popisali. Tak Sibik dwoma zagraniami pokazuje, ze ma potencjal, ale nie rozumiem jak takiemu zawodnikowi pilka moze uciekac, co chwile. Bizak niestety gral tak jak 2-3 lata temu. Nieudana akcja, to rozkladamy rece... Pepe swoje zrobil. No ostatnia minuta to ewidentny faul na Smarzyku w polu karnym. Kibice zaprezentowali bardzo dobry doping w I polowce, w drugiej razem z zespolem spuscili z tonu. Niektorzy zamiast kibicowac, wyzywali sie na gosciach z jaworzna. Po bramce na trybunie glownej paru gosci, z okrzykiem na ustach "gorole" zaczelo rzucac czyms w przyjezdnych, prezentujac soba okaz prawdziwego gorolstwa. Szkoda, ze u nas na meczu, niekotrzy nie potrafia zachowac zasad kultury, a swoja Slaskosc rozumieja poprzez duza ilosc "kurw" i wyzywanie murzynow.Potwierdzilo sie ze jak na ruch przyjdzie troche wiecej ludzi niz zwykle to pilkarze graja padline
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:12 przez jajo, łącznie zmieniany 2 razy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

kolend

#174 Post autor: kolend » 26 mar 2005, o 16:54

tak na goraco: strach patrzec na ta gre niestety, nie wiem kto im kazal w kolko grac gorne pilki na takich wysokich jak biza, pepe, stanford.... niby zaangazowanie w gre nawet bylo, ale bez rewelacji. Kaczorowski na skrzydle slabiutko, Stanfordowi wyraznie nic nie szlo, Sibik to wogole z innej bajki jest chyba, Biza glownie rece rozkladal (no ale na niego wglownie gora grali) reszta tez bez blysku. Ale najgorsze jest to, ze po tym jak nacisneli i zdobyli bramke, od razu sytuacja sie odmienila o 180 stopni. WYstep ogolnie bezbarwny. Szkoda, bo szczakowa z dobre moze 2 akcje zrobila i tyle.

DJ ZYCHA

#175 Post autor: DJ ZYCHA » 26 mar 2005, o 16:57

WSZYSCY GOSPODARZE WYGRALI W TEJ KOLEJCE TYLKO NIE RUCH :evil: NORMALNIE Z TĄ GRĄ TO CO NAJWYŻEJ ŚRODEK TABELI :cry: .

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#176 Post autor: HKSADIK » 26 mar 2005, o 16:59

Cienko grali jak barszcz...I jednak ich wspaniała forma ze sparingów przeniosła sie na mecz inauguracyjny!!Jestem poprostu ZAWIEDZONY!!! Nawet fajnie sie dziś bawiłem na tym szpilu w młynie-mam nadzieje,że od strony kibicowskiej bedzie już coraz lepiej 8) !!Niech ino piłkarze sie do nas dostosują i bedzie git!!
JO DALEJ WIERZA W NOSZ AWANS DO 1 LIGI!!PIŁKARZE ZACZNIJCIE WALCZYĆ NA BOISKU TE 90 MINUT A NIE TYLKO POD KONIEC!!!

PS.A tak pozatym je*** PZPN :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

zawiedzione nadzieje

#177 Post autor: 19r20 » 26 mar 2005, o 17:00

akurat wróciłem
zawiodłem się bo liczyłem na zwycięstwo jak chyba każdy - a na niestety nie było zbyt dużysz szans
już w 10 min szczakowa lobuje Nowaka i poprzeczka
potem zrobiliśmy kilka akcji ale żadna nie była 100%
początek 2 połówki, rożny i bramka Ćwieląga z 1 piłki no i oczywiścis się cofneli, Wyrobek zdejmuje Ćwieląga i strata bramki - strzał zaa pola karnego - rykoszet i 1:1
w Szczakowej najlepiej grało 2 murzynów
co do dopingu:
chyba najlepszy na Cichej od początku tego sezonu, w 1 połowie bardzo głośny w drugiej trochę mniej ale i tak bardzo dobry (co potrafi Hetman:)) w młynie kilku gości w szalach Widzewa
z ultras chorągiewki białe i niebieskie, paski białe i niebieskie
na płotach malutko fan: Ruch 1920 Chorzów, Rybnik, Radlin i debiut małej flagi Bochum no i fana Myszkowa!
na stadionie było spokojnie 4000 wszystkie bilety wyprzedane (na trybunie kilku z Szczakowej)

do Czwartku! na Cichej
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:08 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#178 Post autor: vahanara » 26 mar 2005, o 17:00

gówno :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

marc2

Re: zawiedzione nadzieje

#179 Post autor: marc2 » 26 mar 2005, o 17:05

19r20 pisze:... Cwieląga
... Cwieląga ...
ostatnio ktoś pisoł, że jakoś gazeta nie wiedziała jak sie pisze nazwisko Pepe, a jo to widza, że nawet są jeszcze sród nas tacy co nie wiedzą

Gość

#180 Post autor: Gość » 26 mar 2005, o 17:07

7om pisze:ruch ruch ruch! postawilem na was pieniazki wiec nie zawiedzcie mnie :D

no to chyba zdupiłes :D

ODPOWIEDZ