Bo to kolor wonglamarek79 pisze:
A na trybunach czern.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Bo to kolor wonglamarek79 pisze:
A na trybunach czern.
Zmiany są dobre, coś nowego zawsze fajnie mieć w szafce.marek79 pisze:Biszkopt o to chodzi ze jak prezentuja stroje domowe i wyjazdowe w kolorze niebieskim lub bialym to zaro je hejt ze hujowy wzor , material, haft itd.
A jak niby maja zaprezentowac stroj w barwach regionu to tyle ludzi nagle go chce.
A na trybunach czern.
Nie jesteśmy na rewii mody żeby dostosowywac kolory strojów do trendów na sezon, natomiast koledzę widzę znudziły się nasze barwy skoro piszesz, że wieje nudą.. ludzie co za czasy.. Nie mam nic do żółtych wyjazdówek, ale wszystko z umiarem, bo takie kwiatki jak cytowany wyżej kolega mogą pojawiać się częściejmrokol08 pisze:Żółte stroje to nowość taka pozytywna tak była nuda białe niebieskie i na przemian wałkowane
No właśnie. Zdarzało sie, ze grali w czerwonych, do tego np. po awansie były we/świecace z czornym. A te żółte bydom nawiazywac do regionu, z którym przecież kibice Ruchu jak nikt inny sie identyfikuje. To nie jest kolor z dupy.Ozor pisze:były czerwone były czarne to mogą być i żółte
Pewnie Ci łazi o żółty z czornymi dodatkami i dobrze godos. Żodyn jednak jeszcze niy pedzioł, że bydzie to koszulka, z czornymi dodatkami (tako je dostepno z wzoru, z kerego momy domowo). Poczekejcie na oficjalno prezentacja koszulki, wtedy bydzie szło komentować, chwolić i krytykować.KOSTA pisze:do regionu to koszulki zolte badki niebieskie bo jak inny zestaw to zolty mi sie ino z jednym kojarzy
Chyba się drogi kolego nie zrozumieliśmy albo źle zinterpretowałeś mój tekst. Napisałem gdzieś że jestesmy na rewii mody albo czy że nudzą mnie barwy naszego klubu? Nudzi mnie stagnacja każdy klub coś czasem zmieni i Legia i Lech czy szczewa jak mieli czy tam mają czarne stroje czy zagraniczne kluby też wejdą w jakiś kolor strojów który nie był dla nich typowy. Wydaje mi się że roczny odpoczynek od białych strojów będzie na plus a i ten cały żółty będziemy miło wspominać przez lata że takie stroje były. Ale malkontentów nie brakuje będzie tak czy srak to zawsze do czegoś się doczepią. pozdRawiam.Buger pisze:Nie jesteśmy na rewii mody żeby dostosowywac kolory strojów do trendów na sezon, natomiast koledzę widzę znudziły się nasze barwy skoro piszesz, że wieje nudą.. ludzie co za czasy.. Nie mam nic do żółtych wyjazdówek, ale wszystko z umiarem, bo takie kwiatki jak cytowany wyżej kolega mogą pojawiać się częściejmrokol08 pisze:Żółte stroje to nowość taka pozytywna tak była nuda białe niebieskie i na przemian wałkowane
Użytkownicy przeglądający to forum: fanatyczny1920, Google [Bot] i 61 gości