Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

Re: Stroje

#841 Post autor: Radvan138 » 9 lip 2015, o 11:41

marek79 pisze:
A na trybunach czern.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Bo to kolor wongla ;)

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#842 Post autor: Biszkopt » 9 lip 2015, o 11:48

marek79 pisze:Biszkopt o to chodzi ze jak prezentuja stroje domowe i wyjazdowe w kolorze niebieskim lub bialym to zaro je hejt ze hujowy wzor , material, haft itd.

A jak niby maja zaprezentowac stroj w barwach regionu to tyle ludzi nagle go chce.

A na trybunach czern.

Zmiany są dobre, coś nowego zawsze fajnie mieć w szafce.
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...

19aRtuR20
Kontakt:

#843 Post autor: 19aRtuR20 » 9 lip 2015, o 11:53

Wyjazdówki to kwestia kilku meczów na sezon. U siebie gromy w niebieskich, została kwestia wyjazdów.
Tabelka niży pokazuje, że na czterech wyjazdach nieuniknione są wyjazdowe komplety: Poznań, Łęczna, Szczecin i Wrocław.
Znaki zapytania postawiłch przy:
a) Gliwice: gralimy tam ostatnio w biołych, a Piast może sie zdecydować na niebieskie spodenki i getry z czerwoną koszulką. Wtedy albo wyjazdówki albo niebieskie koszulki i białe getry/spodenki jak w 2013 roku.
b) Bielsko-Biała: Tu podobno sytuacja ze spodenkami. W ostatnich meczach z nami grali w czerwonych, ale mogliby sie zdecydować zostać przy niebieskich. Ale po ich awansie zawsze gralimy tam w naszych domowych kompletach. Koszulki maja głownie biołe, wiec w razie czego idzie sie dostostować dodatkiem biołych spodenek i getrów.

Sytuacja może sie jeszcze minimalnie zmienić, nie są znane wszystkie nowe koszulki na nowy sezon, ale raczej nikaj nie idzie sie spodziewać rewolucji.

Czyli na 30 meczów wyjazdowe komplety są potrzebne na 4, maksymalnie 6, czyli maksymalnie roz na 5 meczów. Nie licza rundy finałowej, bo nie wiadomo kto kaj zagro.

Obrazek

mrokol08
Kontakt:

#844 Post autor: mrokol08 » 9 lip 2015, o 13:39

Żółte stroje to nowość taka pozytywna tak była nuda białe niebieskie i na przemian wałkowane to samo teraz będą żółte, jeśli tak to spoko mi pasuje.
Batory Fans

Buger

#845 Post autor: Buger » 9 lip 2015, o 13:51

mrokol08 pisze:Żółte stroje to nowość taka pozytywna tak była nuda białe niebieskie i na przemian wałkowane
Nie jesteśmy na rewii mody żeby dostosowywac kolory strojów do trendów na sezon, natomiast koledzę widzę znudziły się nasze barwy skoro piszesz, że wieje nudą.. ludzie co za czasy.. Nie mam nic do żółtych wyjazdówek, ale wszystko z umiarem, bo takie kwiatki jak cytowany wyżej kolega mogą pojawiać się częściej

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#846 Post autor: KOSTA » 9 lip 2015, o 14:05

"Niebiescy" w zoltych treskach :zdegustowany:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#847 Post autor: Ozor » 9 lip 2015, o 14:07

były czerwone były czarne to mogą być i żółte

19aRtuR20
Kontakt:

#848 Post autor: 19aRtuR20 » 9 lip 2015, o 14:14

Ozor pisze:były czerwone były czarne to mogą być i żółte
No właśnie. Zdarzało sie, ze grali w czerwonych, do tego np. po awansie były we/świecace z czornym. A te żółte bydom nawiazywac do regionu, z którym przecież kibice Ruchu jak nikt inny sie identyfikuje. To nie jest kolor z dupy.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#849 Post autor: KOSTA » 9 lip 2015, o 14:27

do regionu to koszulki zolte badki niebieskie bo jak inny zestaw to zolty mi sie ino z jednym kojarzy :zly:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

19aRtuR20
Kontakt:

#850 Post autor: 19aRtuR20 » 9 lip 2015, o 14:31

KOSTA pisze:do regionu to koszulki zolte badki niebieskie bo jak inny zestaw to zolty mi sie ino z jednym kojarzy :zly:
Pewnie Ci łazi o żółty z czornymi dodatkami i dobrze godos. Żodyn jednak jeszcze niy pedzioł, że bydzie to koszulka, z czornymi dodatkami (tako je dostepno z wzoru, z kerego momy domowo). Poczekejcie na oficjalno prezentacja koszulki, wtedy bydzie szło komentować, chwolić i krytykować.

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#851 Post autor: Roch1920 » 9 lip 2015, o 14:36

Optymalnie by było gdyby stroje domowe składały się z koszulki niebieskiej i spodenek białych, natomiast wyjazdowy komplet z koszulki żółtej i spodenek niebieskich.
czyli Niebiesko-białe nasze barwy wspaniałe ;) i żółto-niebieskie jako śląscy ekstremiści ;) ;)

mrokol08
Kontakt:

#852 Post autor: mrokol08 » 9 lip 2015, o 16:13

Buger pisze:
mrokol08 pisze:Żółte stroje to nowość taka pozytywna tak była nuda białe niebieskie i na przemian wałkowane
Nie jesteśmy na rewii mody żeby dostosowywac kolory strojów do trendów na sezon, natomiast koledzę widzę znudziły się nasze barwy skoro piszesz, że wieje nudą.. ludzie co za czasy.. Nie mam nic do żółtych wyjazdówek, ale wszystko z umiarem, bo takie kwiatki jak cytowany wyżej kolega mogą pojawiać się częściej
Chyba się drogi kolego nie zrozumieliśmy albo źle zinterpretowałeś mój tekst. Napisałem gdzieś że jestesmy na rewii mody albo czy że nudzą mnie barwy naszego klubu? Nudzi mnie stagnacja każdy klub coś czasem zmieni i Legia i Lech czy szczewa jak mieli czy tam mają czarne stroje czy zagraniczne kluby też wejdą w jakiś kolor strojów który nie był dla nich typowy. Wydaje mi się że roczny odpoczynek od białych strojów będzie na plus a i ten cały żółty będziemy miło wspominać przez lata że takie stroje były. Ale malkontentów nie brakuje będzie tak czy srak to zawsze do czegoś się doczepią. pozdRawiam.
Batory Fans

scouser
Kontakt:

#853 Post autor: scouser » 15 lip 2015, o 12:03

Obrazek

nowe koszule Torino, drugi komplet. dla mnie mega bomba, kształt byka wypełniają nazwiska zawodników Torino którzy zginęli w katastrofie na wzgórzu Superga.

19Ruch20R
Kontakt:

#854 Post autor: 19Ruch20R » 15 lip 2015, o 13:54

Wyjazdówki już pojawiły się w sklepie na wolce:)

damikr
Kontakt:

#855 Post autor: damikr » 15 lip 2015, o 13:55

A jakies zdjecie tych wyjazdowek? Kolor? Cokolwiek?

ODPOWIEDZ