wysłałem mu pytanie dotyczące pozyskiwanie sponsorów na budowę nowego stadionu w Chorzowie ciekawe co odpisze

mały błond -wynikow dobrych niy ma , boły ale się zmołymrokol08 pisze:http://www.mariuszwons.pl/nowy-stadion-przy-cichej.html
Tu jeszcze nasz przewodniczący koła chorzowskiego RAŚ o stadionie jego wypowiedź własna pod którą się podpisuję.
nos tu niy musisz przekonywać proponują ci to wysłać tu:We wrześniowej sondzie przeprowadzonej przez portal niebiescy.pl 83% biorących udział chce mecze oglądać na Cichej z czego 73% jest do tego w 100% przekonanych. Zróbmy dobrze i kibicom i naszemu miastu.
Ponoć na tym forum jest sieczka ogólnieOzor pisze:mały błond -wynikow dobrych niy ma , boły ale się zmołymrokol08 pisze:http://www.mariuszwons.pl/nowy-stadion-przy-cichej.html
Tu jeszcze nasz przewodniczący koła chorzowskiego RAŚ o stadionie jego wypowiedź własna pod którą się podpisuję.
nos tu niy musisz przekonywać proponują ci to wysłać tu:We wrześniowej sondzie przeprowadzonej przez portal niebiescy.pl 83% biorących udział chce mecze oglądać na Cichej z czego 73% jest do tego w 100% przekonanych. Zróbmy dobrze i kibicom i naszemu miastu.
http://www.forum.chorzow.slask.pl/index ... d140dfcb41
zoboczymy co ci odpowiedzom
Zapraszam do przeglądnięcia stron 1,2,3 tego tematu jest tam trochę o pojemności i jak na to patrzy RAŚDorcia pisze:Wszyscy piszecie o nowym stadionie, obiecujecie. Ale macie wizję np. na temat pojemności tego stadionu? Bo stadion na 12 tys. jest o wiele za mały.
Że jak? Że za małyDorcia pisze:Wszyscy piszecie o nowym stadionie, obiecujecie. Ale macie wizję np. na temat pojemności tego stadionu? Bo stadion na 12 tys. jest o wiele za mały.
pi***olenie o szopenie, każdy kto mi twierdzi, że zbuduje stadion na Cichej za pomocą kredytu, to wiem, że albo łże albo nie zna realiów budżetu Chorzowa. Nie stać nas ani na stadion na 12 ani na 15-16 tysięcy. Większość stadionów w Polsce jest budowana przy pomocy funduszy europejskich z których my skorzystać nie możemy.19daimos20 pisze:Odpowiedz p. Krzaka na temat nowego stadionu:
witam, Istnieją dwie możliwości sfinansowania budowy nowego stadionu dla Ruchu. Pierwsza to ze środków zewnętrznych (kredyt), druga na zasadzie partnerstwa publiczno - prywatnego. Ciężko znaleźć prywatnego partnera do tego typu inwestycji, ale uważam, że szczególnie lokalizacja stadionu (DTŚ) daje szanse na pozyskanie takiego. Jeśli znajdziemy takiego, to powinniśmy pójść w tym kierunku, jeśli nie, to własnymi siłami (kredyt). Stan zadłużenia miasta pozwala na zaciągnięcie takiego kredytu. To ważne, bo wiele miast po prostu nie mogłoby tego już zrobić. Wzrost zadłużenia nigdy nie jest dobry, ale duże inwestycje można robić tylko w taki sposób. W ostatnim czasie pojawiło się kilku państwowych sponsorów. To dobrze. Ale to wsparcie kilkumilionowe na rok. Nie możemy liczyć, że z takich pozyskanych środków wybudujemy stadion za 100-120 mln. Nie taka rola spółek państwowych. Szansą są jak pisałem wyżej przedsiębiorstwa prywatne.
pozdrawiam Grzegorz Krzak
szkoda, że pojawiasz się tak nagle spod ziemi i znikąd...matRix_blue pisze:Witam
Zacznę od tego że kandyduję w wyborach z okręgu 3.
Startuję z listy PIS ( nie jestem członkiem tej partii). Jestem Ślązakiem, moja rodzina jest związana od 130 lat z Chorzowem. Zastanawiałem się z której partii kandydować. Jedna z partii nie miała miejsc na listach, inna chciała duże pieniądze na miejsce...
Chcę walczyć o nowy stadion na ul. Cichej! Ruch potrzebuje nowego stadionu. Miasta nie stać na wstyd, grając na starym obiekcie!
Wszyscy Ci, którzy piszą że można grać na Śląskim nie mają pojęcia o kibicowaniu i kibicach. Jak byliście na meczu z Metalistem w Gliwicach wiecie o co mi chodzi.
Zachęcam Was do udziału w wyborach. Nie napiszę Wam żebyście głosowali na mnie ale mogę Was zapewnić że nie jestem człowiekiem, który przed wyborami obiecuje a po wyborach ma wszystkich głęboko gdzieś.
Wojciech Ahnert
Użytkownicy przeglądający to forum: GbatJ1920, kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot], Mavo1920, Rickenn10, WolnyLogin i 55 gości