Sparingi
- vinc84
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cieńko
Moim skromnym zdaniem :lol: Ruch zagrał słabo w sparingach... z Łaziskami 2-2 :? Z Rakowem 2-3 :x To są IV-ligowe drużyny
14-krotny mistrz Polski powinien takie drużyny gromić. Ja wiem, że testowani byli zawodnicy słabsi, ale w każdym meczu grał m.in. Bizacki, Śrutwa, Ćwielong, Nowak i inni z 1 składu... Oczywiście, że zawodnicy pokroju Stanforda mogli się sprawidzić, ale to trzeba mieć wyczcie na jaki czas się ich wpuszcza na boisko. Sparing to sparing :roll: ale pamiętam sytuację z przygotowań do rundy jesiennej - przegrywaliśmy sparingi, a co za tym szlo pierwsze mecze tez... To jest moje zdanie, ale myślę, że nie powinniśmy przegrywać z Polonią Łaziska (bez obrazy dla Łazisk)

-
- Kontakt:
Re: Cieńko
Ciekawe, ktore z tych spotkan widziales na wlasne oczy.Danion pisze:Ruch zagrał słabo w sparingach...
No i z Laziskami nie przegralismy. A tak po prawdzie. Gramy slabo, przed nami kupa roboty, ale jak czytam te komentarze i opinie to nie wiem czy plakac czy sie smiac. Wieczne niezadowolenie, bo przegraja, a jak wygraja to za nisko. A ja sie ciesze, ze ten zespol rozgrywa sparingi, ze chlopakom niczego nie brakuje, taki detal, ale na boisku wygladaja jak profesjonalna druzyna (sprzet i stroje Reportera i Colo), we wtorek wyleca wreszcie na zagraniczny oboz.Danion pisze:myślę, że nie powinniśmy przegrywać z Polonią Łaziska (bez obrazy dla Łazisk)![]()
![]()
Na razie spokojnie patrze na to wszystko, wierze, ze czasu na zgranie druzyny wystarczy. Osobiscie chlopakow, kazdego z osobna rozlicze po pierwszych 4 spotkaniach rundy wiosennej. A pytania typu: "Jak myslisz po tych sparingach, mamy szanse na awans?" mnie rozbrajaja :lol:
-
- Kontakt:
Wiem ze niepokoja was wyniki jakie osiagamy w sparingach.... Werder Brema z 6 sparingow przegrol 5 i straciol w nich bodajrze 16 bramek....Zobaczcie sobie jak narazie graja w lidze...
Wiec zaczekajmy az sie zacznie liga a jak wtedy bedziemy przegrywac to bedzie mozna sie wqur.....
Wiec zaczekajmy az sie zacznie liga a jak wtedy bedziemy przegrywac to bedzie mozna sie wqur.....
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- Neo
- Kontakt:
Re: Cieńko
[quote="KkubickiA pytania typu: "Jak myslisz po tych sparingach, mamy szanse na awans?" mnie rozbrajaja :lol:[/quote]
Mnie też :lol: i to jak cholera :lol:
Mnie też :lol: i to jak cholera :lol:
- Lutz
- Kontakt:
A mie wogóle rozdupio godka o awansie. Momy 7 punktów straty do czwortego miejsca co nom by baraże dowało, kere trzeba jeszcze wygrać. Niy je lekko to odrobić to po piyrsze, po drugie jo rozumia , że trzeba ich umotywować , dać jakiś cel , ale.................zaś niy idzie przesadzać. Jo by niy chcioł po taką presjom grać. To je fussbal , inne manschafty tyż ty zimy niy przespały i zdażyć sie może wszystko. Zostowmy lepi ta godka o awansie , niech sie koncentrujom na piyrszy szpil z Bełchatowym , potym na drugi trzeci itd...............a niy zaroz na awans. Ważne co by grali dobrze z zaangażwaniym i wiarą a reszta przidzie sama. A jak sie jednak niy udo to bydymy potym na wszystkich psy wiyszaś i godać "dyć łobiecaliście !! ". I po co ?
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Taaa... Pamiętam że kiedyś grali dobrze w sparingach a potem kiepsko w lidze, pamiętam że często grali kiepsko w sparingach ale kiedy grali dobrze w lidze???Damiano pisze:Lutz 100% racji a druga sprawa Ruch jak źle groł sparingi to dobrzew lidze i na odwrót dobre sparingi słabo liga
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
Pierwsze pytanie: Po co sa sparingi? Wiadomo , aby zgrac zespol,aby zobaczyc jakie istnieja problemy w grze , aby przeczwiczyc pewne warjanty taktyki. itd mozna wyliczyc cechy sparingow.
Teraz czeka wyjazd na zgrupowanie. Na tym zgrupowaniu jest wiele czasu aby poprawic niedomagania.
Ja nie jestem takim wielkim fachowcem jak panowie trenerzy. Mysle ze oni wycagna swoje wnioski z sparingow. Ich cel chyba sie tez pokrywa z marzeniami wszystkich zagorzalych niebieskich.
p.KKubicki niech sie p.nie denerwuje, ja wiem ze moze to delikatnie w...c. Ale ja tych ludzi rozumiem. Chca widziec pewne owoce pracy calego zespolu. Lecz jak wiemy zabardzo tych owocow nie widac. Moze to dzewko dopiero zakwita.
Zycze wszystkim zawodnikom owocnej pracy na zgrupowaniu, a trenerom sadysfakcji z postepow ich wysilkow.
Kibicom w pierszym meczu wiele wspanialych emocji , aby bylo wiele oklaskow adresowanych w kierunku naszych zawodnikow. Aby mozna powiedziec ze widzimy I-sza lige w Chorzowie.
Teraz czeka wyjazd na zgrupowanie. Na tym zgrupowaniu jest wiele czasu aby poprawic niedomagania.
Ja nie jestem takim wielkim fachowcem jak panowie trenerzy. Mysle ze oni wycagna swoje wnioski z sparingow. Ich cel chyba sie tez pokrywa z marzeniami wszystkich zagorzalych niebieskich.
p.KKubicki niech sie p.nie denerwuje, ja wiem ze moze to delikatnie w...c. Ale ja tych ludzi rozumiem. Chca widziec pewne owoce pracy calego zespolu. Lecz jak wiemy zabardzo tych owocow nie widac. Moze to dzewko dopiero zakwita.
Zycze wszystkim zawodnikom owocnej pracy na zgrupowaniu, a trenerom sadysfakcji z postepow ich wysilkow.
Kibicom w pierszym meczu wiele wspanialych emocji , aby bylo wiele oklaskow adresowanych w kierunku naszych zawodnikow. Aby mozna powiedziec ze widzimy I-sza lige w Chorzowie.
- radzion
- Kontakt:
toz to juz prawie 5 lot temuvahanara pisze:Taaa... Pamiętam że kiedyś grali dobrze w sparingach a potem kiepsko w lidze, pamiętam że często grali kiepsko w sparingach ale kiedy grali dobrze w lidze???Damiano pisze:Lutz 100% racji a druga sprawa Ruch jak źle groł sparingi to dobrzew lidze i na odwrót dobre sparingi słabo liga

- Lutz
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt: