Sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#136 Post autor: vinc84 » 12 lut 2005, o 15:48

jak na drugi sklad w meczu sparingowym (jak dla mnie) przyzwoity wynik chociaz wiadomo moglo byc lepiej

kto wie ilu i jacy zawodnicy jada do Turcji??
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#137 Post autor: vahanara » 12 lut 2005, o 16:06

A co ze Smarzyńskim? Nie grał w ani w jednym ani w drugim sparingu?
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Cieńko

#138 Post autor: L-o » 12 lut 2005, o 18:56

Moim skromnym zdaniem :lol: Ruch zagrał słabo w sparingach... z Łaziskami 2-2 :? Z Rakowem 2-3 :x To są IV-ligowe drużyny :evil: 14-krotny mistrz Polski powinien takie drużyny gromić. Ja wiem, że testowani byli zawodnicy słabsi, ale w każdym meczu grał m.in. Bizacki, Śrutwa, Ćwielong, Nowak i inni z 1 składu... Oczywiście, że zawodnicy pokroju Stanforda mogli się sprawidzić, ale to trzeba mieć wyczcie na jaki czas się ich wpuszcza na boisko. Sparing to sparing :roll: ale pamiętam sytuację z przygotowań do rundy jesiennej - przegrywaliśmy sparingi, a co za tym szlo pierwsze mecze tez... To jest moje zdanie, ale myślę, że nie powinniśmy przegrywać z Polonią Łaziska (bez obrazy dla Łazisk) :evil: :!:

KK
Kontakt:

Re: Cieńko

#139 Post autor: KK » 12 lut 2005, o 20:06

Danion pisze:Ruch zagrał słabo w sparingach...
Ciekawe, ktore z tych spotkan widziales na wlasne oczy.
Danion pisze:myślę, że nie powinniśmy przegrywać z Polonią Łaziska (bez obrazy dla Łazisk) :evil: :!:
No i z Laziskami nie przegralismy. A tak po prawdzie. Gramy slabo, przed nami kupa roboty, ale jak czytam te komentarze i opinie to nie wiem czy plakac czy sie smiac. Wieczne niezadowolenie, bo przegraja, a jak wygraja to za nisko. A ja sie ciesze, ze ten zespol rozgrywa sparingi, ze chlopakom niczego nie brakuje, taki detal, ale na boisku wygladaja jak profesjonalna druzyna (sprzet i stroje Reportera i Colo), we wtorek wyleca wreszcie na zagraniczny oboz.

Na razie spokojnie patrze na to wszystko, wierze, ze czasu na zgranie druzyny wystarczy. Osobiscie chlopakow, kazdego z osobna rozlicze po pierwszych 4 spotkaniach rundy wiosennej. A pytania typu: "Jak myslisz po tych sparingach, mamy szanse na awans?" mnie rozbrajaja :lol:

HBSiwy
Kontakt:

#140 Post autor: HBSiwy » 12 lut 2005, o 20:49

Wiem ze niepokoja was wyniki jakie osiagamy w sparingach.... Werder Brema z 6 sparingow przegrol 5 i straciol w nich bodajrze 16 bramek....Zobaczcie sobie jak narazie graja w lidze...
Wiec zaczekajmy az sie zacznie liga a jak wtedy bedziemy przegrywac to bedzie mozna sie wqur.....
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

Re: Cieńko

#141 Post autor: Neo » 12 lut 2005, o 20:50

[quote="KkubickiA pytania typu: "Jak myslisz po tych sparingach, mamy szanse na awans?" mnie rozbrajaja :lol:[/quote]

Mnie też :lol: i to jak cholera :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#142 Post autor: Lutz » 12 lut 2005, o 20:59

A mie wogóle rozdupio godka o awansie. Momy 7 punktów straty do czwortego miejsca co nom by baraże dowało, kere trzeba jeszcze wygrać. Niy je lekko to odrobić to po piyrsze, po drugie jo rozumia , że trzeba ich umotywować , dać jakiś cel , ale.................zaś niy idzie przesadzać. Jo by niy chcioł po taką presjom grać. To je fussbal , inne manschafty tyż ty zimy niy przespały i zdażyć sie może wszystko. Zostowmy lepi ta godka o awansie , niech sie koncentrujom na piyrszy szpil z Bełchatowym , potym na drugi trzeci itd...............a niy zaroz na awans. Ważne co by grali dobrze z zaangażwaniym i wiarą a reszta przidzie sama. A jak sie jednak niy udo to bydymy potym na wszystkich psy wiyszaś i godać "dyć łobiecaliście !! ". I po co ?

Damiano
Kontakt:

#143 Post autor: Damiano » 12 lut 2005, o 22:11

Lutz 100% racji a druga sprawa Ruch jak źle groł sparingi to dobrzew lidze i na odwrót dobre sparingi słabo liga
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#144 Post autor: Simone » 12 lut 2005, o 22:28

a ja powiem wam tak ... jak Ruch zacznie wygrywac w lidze na wyjazdach tzn ze ta druzyna ewoluuje , zaczyna funkcjonowac we wlaciwy sposob , bo na Cichej to wszyscy przeciwnicy sraja w gacie i tu zawsze jestesmy mocni ...

ps: sparing to sparing , nic wiecej pamietajcie !

juan21

#145 Post autor: juan21 » 12 lut 2005, o 22:33

Nie pozostaje mi nic innego jak przyznac racja i Kubickiemu i Lutzowi i innym co tak myslą!
Nic dodac nic ująć ! Jo sie ciesze ze w ogole grają !!! Kto wie jak by było gdyby nie poniektóre osoby, czy w ogole byłby ruch ?? Dlatego jestem zadowolny x 5 !!
Pozdro!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#146 Post autor: vahanara » 12 lut 2005, o 22:36

Damiano pisze:Lutz 100% racji a druga sprawa Ruch jak źle groł sparingi to dobrzew lidze i na odwrót dobre sparingi słabo liga
Taaa... Pamiętam że kiedyś grali dobrze w sparingach a potem kiepsko w lidze, pamiętam że często grali kiepsko w sparingach ale kiedy grali dobrze w lidze???
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Stary kibic

#147 Post autor: Stary kibic » 12 lut 2005, o 22:54

Pierwsze pytanie: Po co sa sparingi? Wiadomo , aby zgrac zespol,aby zobaczyc jakie istnieja problemy w grze , aby przeczwiczyc pewne warjanty taktyki. itd mozna wyliczyc cechy sparingow.
Teraz czeka wyjazd na zgrupowanie. Na tym zgrupowaniu jest wiele czasu aby poprawic niedomagania.
Ja nie jestem takim wielkim fachowcem jak panowie trenerzy. Mysle ze oni wycagna swoje wnioski z sparingow. Ich cel chyba sie tez pokrywa z marzeniami wszystkich zagorzalych niebieskich.
p.KKubicki niech sie p.nie denerwuje, ja wiem ze moze to delikatnie w...c. Ale ja tych ludzi rozumiem. Chca widziec pewne owoce pracy calego zespolu. Lecz jak wiemy zabardzo tych owocow nie widac. Moze to dzewko dopiero zakwita.
Zycze wszystkim zawodnikom owocnej pracy na zgrupowaniu, a trenerom sadysfakcji z postepow ich wysilkow.
Kibicom w pierszym meczu wiele wspanialych emocji , aby bylo wiele oklaskow adresowanych w kierunku naszych zawodnikow. Aby mozna powiedziec ze widzimy I-sza lige w Chorzowie.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#148 Post autor: radzion » 12 lut 2005, o 22:57

vahanara pisze:
Damiano pisze:Lutz 100% racji a druga sprawa Ruch jak źle groł sparingi to dobrzew lidze i na odwrót dobre sparingi słabo liga
Taaa... Pamiętam że kiedyś grali dobrze w sparingach a potem kiepsko w lidze, pamiętam że często grali kiepsko w sparingach ale kiedy grali dobrze w lidze???
toz to juz prawie 5 lot temu :(

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#149 Post autor: Lutz » 12 lut 2005, o 23:14

A jak juz o sparingach godomy , abo zech kajs przeoczyl, abo niy bylo na tyn temat godki. Chodzi mi o jakies gry kontrolne u moich tureckich "przyjaciol" . Sa jakies planowane czy niy ??

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#150 Post autor: wolfik » 12 lut 2005, o 23:42

A są gdzies wyniki sparingów z poprzednich lat? Bo mysle, ze porównując je z wynikami z ligi przekonalibysmy sie, ze nie ma miedzy nimi korelacji

Zablokowany