Liga Europy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
COBRA

Re: Liga Europy

#166 Post autor: COBRA » 24 cze 2014, o 17:59

Z Kocianem to możliwe ale na cuda nie ma co liczyć
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... _stoi.html

scaneRboy
Kontakt:

#167 Post autor: scaneRboy » 24 cze 2014, o 18:11

Jesli "cuda" to jest to samo co "fuks", to w 100% sie zgadzamy.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

pedro-sbl
Kontakt:

#168 Post autor: pedro-sbl » 24 cze 2014, o 21:40

Moim zdaniem nie ma takiej opcji, żeby Ruch ich nie przeszedł.
Slowa otrzezwienia Komornickiego. Bo juz sie zaczlo malowanie potentanta z Vaduz :rotfl: :rotfl:

Jak sie wylezie na miekkich nogach z kleksem w galotach i wdupic moze i nawet ze Ogrodnikiym Cielmice. Niych sie fusbalery niy motywujom na szpil przerysowywaniem rzeczywistosci, ze Vaduz to je powazny manszaft. Motywowac sie w drugo zajta, ze sie wylazi i spuszczo sie im wp***dol.

Niy smieszcie mie mlodzikami ze Basel bo kozdy dobry mlody z Basel abo szpilo w piyrwszym abo po innych piyrwszo ligowych manszaftach a niy na zadupiu w Vaduz.

http://www.transfermarkt.de/fc-basel-18 ... on_id/2013

Jak juz czytom, ze ftos ze reprezentacji Niemiec szpilo w Lichtenschteinie, to juz wiynkszych bzdur niy idzie wymyslec. Dojcze majom 5 lig lepszych niz jakos drugo szwajcarsko.

A propos Lichtenschteinu to jest to jedyn z dwoch krajow na swiecie, kiery mo slonskiego adlera w godle panstwowym. :ok:
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#169 Post autor: atleticomadryt » 24 cze 2014, o 21:51

NIKOGO nie nalezy le-kce-wa-zyc zwlaszcza w europejskich pucharach.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

pedro-sbl
Kontakt:

#170 Post autor: pedro-sbl » 24 cze 2014, o 22:48

atleticomadryt pisze:NIKOGO nie nalezy le-kce-wa-zyc zwlaszcza w europejskich pucharach.
oklepane stwierdzynie, kej zes je profesjonalistom wylazisz na szpil i robisz swoje, bez dorobiania filozofii amatorskim klubom.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

scaneRboy
Kontakt:

#171 Post autor: scaneRboy » 24 cze 2014, o 23:08

Tu sie nie rozchodzi o to, ze ten Vaduz, to jest potentat, nie chodzi ani o strach, ani o lekcewazenie. Chodzi o to, ze nasze druzyny sa calkowicie odciete od miedzynarodowej pilki. Coroczny ogolnopolski eurowpierdol jest m.in dlatego, ze nas moze zaskoczyc doslownie byle co. U nas jsst 20-tu paru trenerow, ktorzy bez przerwy przechodza z klubu do klubu, ciagle te same gadanie, niezbyt madry system wynagradzania, dziwne finanse w klubach, a wielu zdolnych mlodych chlopakow konczy bez zadnego wyksztalcenia na zmywaku w Londynie, jak sie trafi juz jakis synek, ktory rokuje na internaszjonal lewel, to dogrywa sezon do konca i tyle go widzielismy.
Jesli ten Vaduz to rzeczywiscie ogory, to pewnie ich objedziemy, tylko co z tego?

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
bravoruch
Kontakt:

#172 Post autor: bravoruch » 24 cze 2014, o 23:16

ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.

Obrazek

Jo z FRyny
Kontakt:

#173 Post autor: Jo z FRyny » 24 cze 2014, o 23:55

bravoruch pisze:ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.

Są tacy co wierzą w latającego potwora spaghetti, możesz sie z nimi stuknąć

scaneRboy
Kontakt:

#174 Post autor: scaneRboy » 25 cze 2014, o 00:06

Mialem Ci napisac, ze jestes jebbniety. Ale nie... mysle, ze za 3-4 lata mozemy sie juz ocierac o faze grupowa. Plan dzialania, konsekwencja, unikanie bledow i odrobina szczescia. Patrzac na obecne MŚ, to jest mozliwe - wg mnie z europejskich drużyn tylko Niemcy i Holandia grają bardzo dobrą piłkę (nie mam na myśli suchych wyników, tylko subiektywnie jakość gry).

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: AdiC » 25 cze 2014, o 11:09

scaneRboy pisze:

Mialem Ci napisac, ze jestes jebbniety. Ale nie... mysle, ze za 3-4 lata mozemy sie juz ocierac o faze grupowa. Plan dzialania, konsekwencja, unikanie bledow i odrobina szczescia. Patrzac na obecne MŚ, to jest mozliwe - wg mnie z europejskich drużyn tylko Niemcy i Holandia grają bardzo dobrą piłkę (nie mam na myśli suchych wyników, tylko subiektywnie jakość gry).
A jo tyż czuja że szczęsliwie wylosujemy i do fazy grupowej się dostanymy. Zoboczycie ze wiecej ugromy niż Legia.....
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

TomSky
Kontakt:

#176 Post autor: TomSky » 25 cze 2014, o 11:24

cieszy mnie wasz optymizm....

btw też sprawdziłem czy terminy w grupie nie kolidują mi z urlopem ;-)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

19kyjok20
Kontakt:

#177 Post autor: 19kyjok20 » 25 cze 2014, o 13:58

A jo mom pytanie czy drużyny z takich lig jak Anglia, Hiszpania albo Niemcy grają tyż w rundach kwalifikacyjnych czy od razu dostają się do fazy grupowej?

miechowiner13
Kontakt:

#178 Post autor: miechowiner13 » 25 cze 2014, o 14:11

część mo zapewnione, część gro od IV rundy kwalifikacji, część od III

http://www.archiwumfutbolu.pl/le/le2014 ... stnicy.php

orbiter
Kontakt:

#179 Post autor: orbiter » 26 cze 2014, o 00:17

Ja z kolei mam nadzieję, że Janek odpowiednio umotywuje chopców na te puchary, bo jak widzę, że nam sie SKŁAD rozłazi (teraz Sadlok, a wzmocnień specjalnych nie widac) to zaczynam się zastanawiac, czy od Vaduz jednak nie dostaniemy batów (co by było wstydem na cała PL).
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

FAROW
Kontakt:

#180 Post autor: FAROW » 26 cze 2014, o 09:57

Pedro jak juz idziesz za transfermarket, to zauwaz, ze wycena Ruchu a wycena Vaduz jest bardzo zblizona, 6,20 mln Euro do 6,13 mln Euro, wiec
na jakiej podstawie twierdzisz ze to amatorski klub i w ogole powinnismy go zlac na stojaco?! ;) To klub który będzie rozgrywał mecze od najblizszego
sezonu w pierwszej lidze szwajcarskiej, ktora mysle nie jest slabsza od naszej, tak wiec spodziewam sie wyrownanego dwumeczu.
Wszystko w głowie trenera i nogach pilkarzy, jak podejda do pucharów.

ODPOWIEDZ