Liga Europy
-
Re: Liga Europy
Z Kocianem to możliwe ale na cuda nie ma co liczyć
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... _stoi.html
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... _stoi.html
-
- Kontakt:
Jesli "cuda" to jest to samo co "fuks", to w 100% sie zgadzamy.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Slowa otrzezwienia Komornickiego. Bo juz sie zaczlo malowanie potentanta z VaduzMoim zdaniem nie ma takiej opcji, żeby Ruch ich nie przeszedł.

Jak sie wylezie na miekkich nogach z kleksem w galotach i wdupic moze i nawet ze Ogrodnikiym Cielmice. Niych sie fusbalery niy motywujom na szpil przerysowywaniem rzeczywistosci, ze Vaduz to je powazny manszaft. Motywowac sie w drugo zajta, ze sie wylazi i spuszczo sie im wp***dol.
Niy smieszcie mie mlodzikami ze Basel bo kozdy dobry mlody z Basel abo szpilo w piyrwszym abo po innych piyrwszo ligowych manszaftach a niy na zadupiu w Vaduz.
http://www.transfermarkt.de/fc-basel-18 ... on_id/2013
Jak juz czytom, ze ftos ze reprezentacji Niemiec szpilo w Lichtenschteinie, to juz wiynkszych bzdur niy idzie wymyslec. Dojcze majom 5 lig lepszych niz jakos drugo szwajcarsko.
A propos Lichtenschteinu to jest to jedyn z dwoch krajow na swiecie, kiery mo slonskiego adlera w godle panstwowym.

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- atleticomadryt
- Kontakt:
NIKOGO nie nalezy le-kce-wa-zyc zwlaszcza w europejskich pucharach.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
oklepane stwierdzynie, kej zes je profesjonalistom wylazisz na szpil i robisz swoje, bez dorobiania filozofii amatorskim klubom.atleticomadryt pisze:NIKOGO nie nalezy le-kce-wa-zyc zwlaszcza w europejskich pucharach.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
Tu sie nie rozchodzi o to, ze ten Vaduz, to jest potentat, nie chodzi ani o strach, ani o lekcewazenie. Chodzi o to, ze nasze druzyny sa calkowicie odciete od miedzynarodowej pilki. Coroczny ogolnopolski eurowpierdol jest m.in dlatego, ze nas moze zaskoczyc doslownie byle co. U nas jsst 20-tu paru trenerow, ktorzy bez przerwy przechodza z klubu do klubu, ciagle te same gadanie, niezbyt madry system wynagradzania, dziwne finanse w klubach, a wielu zdolnych mlodych chlopakow konczy bez zadnego wyksztalcenia na zmywaku w Londynie, jak sie trafi juz jakis synek, ktory rokuje na internaszjonal lewel, to dogrywa sezon do konca i tyle go widzielismy.
Jesli ten Vaduz to rzeczywiscie ogory, to pewnie ich objedziemy, tylko co z tego?
Jesli ten Vaduz to rzeczywiscie ogory, to pewnie ich objedziemy, tylko co z tego?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- bravoruch
- Kontakt:
ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.

-
- Kontakt:
Są tacy co wierzą w latającego potwora spaghetti, możesz sie z nimi stuknąćbravoruch pisze:ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.
-
- Kontakt:
Mialem Ci napisac, ze jestes jebbniety. Ale nie... mysle, ze za 3-4 lata mozemy sie juz ocierac o faze grupowa. Plan dzialania, konsekwencja, unikanie bledow i odrobina szczescia. Patrzac na obecne MŚ, to jest mozliwe - wg mnie z europejskich drużyn tylko Niemcy i Holandia grają bardzo dobrą piłkę (nie mam na myśli suchych wyników, tylko subiektywnie jakość gry).bravoruch pisze:ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jo tyż czuja że szczęsliwie wylosujemy i do fazy grupowej się dostanymy. Zoboczycie ze wiecej ugromy niż Legia.....scaneRboy pisze:Mialem Ci napisac, ze jestes jebbniety. Ale nie... mysle, ze za 3-4 lata mozemy sie juz ocierac o faze grupowa. Plan dzialania, konsekwencja, unikanie bledow i odrobina szczescia. Patrzac na obecne MŚ, to jest mozliwe - wg mnie z europejskich drużyn tylko Niemcy i Holandia grają bardzo dobrą piłkę (nie mam na myśli suchych wyników, tylko subiektywnie jakość gry).bravoruch pisze:ja wierze ze bedziemy grac w fazie grupowej.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
cieszy mnie wasz optymizm....
btw też sprawdziłem czy terminy w grupie nie kolidują mi z urlopem ;-)
btw też sprawdziłem czy terminy w grupie nie kolidują mi z urlopem ;-)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
A jo mom pytanie czy drużyny z takich lig jak Anglia, Hiszpania albo Niemcy grają tyż w rundach kwalifikacyjnych czy od razu dostają się do fazy grupowej?
-
- Kontakt:
część mo zapewnione, część gro od IV rundy kwalifikacji, część od III
http://www.archiwumfutbolu.pl/le/le2014 ... stnicy.php
http://www.archiwumfutbolu.pl/le/le2014 ... stnicy.php
-
- Kontakt:
Ja z kolei mam nadzieję, że Janek odpowiednio umotywuje chopców na te puchary, bo jak widzę, że nam sie SKŁAD rozłazi (teraz Sadlok, a wzmocnień specjalnych nie widac) to zaczynam się zastanawiac, czy od Vaduz jednak nie dostaniemy batów (co by było wstydem na cała PL).
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Pedro jak juz idziesz za transfermarket, to zauwaz, ze wycena Ruchu a wycena Vaduz jest bardzo zblizona, 6,20 mln Euro do 6,13 mln Euro, wiec
na jakiej podstawie twierdzisz ze to amatorski klub i w ogole powinnismy go zlac na stojaco?!
To klub który będzie rozgrywał mecze od najblizszego
sezonu w pierwszej lidze szwajcarskiej, ktora mysle nie jest slabsza od naszej, tak wiec spodziewam sie wyrownanego dwumeczu.
Wszystko w głowie trenera i nogach pilkarzy, jak podejda do pucharów.
na jakiej podstawie twierdzisz ze to amatorski klub i w ogole powinnismy go zlac na stojaco?!

sezonu w pierwszej lidze szwajcarskiej, ktora mysle nie jest slabsza od naszej, tak wiec spodziewam sie wyrownanego dwumeczu.
Wszystko w głowie trenera i nogach pilkarzy, jak podejda do pucharów.