SSA RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#181 Post autor: Lutz » 25 sty 2005, o 00:32

amra pisze:jest sezon ogórkowy pismaki muszą o czymś pisać - fakt że ktoś robi pod górka jest oczywisty ja to już wczesniej pisałem, audyt mo sie skończyć w poniedziałek i tyla.
zeby cienie przeszłości odeszły muszymy mieć przekazane wszystko wtedy można działać ....................
I co skończył sie już tyn audyt czy niy :?: :?: Wczorej był poniedziałek i co dali :?:

volek
Kontakt:

#182 Post autor: volek » 25 sty 2005, o 16:29

Informacja brzmi zgoła sensacyjnie: w najbliższy czwartek w samo południe w Urzędzie Miejskim zostanie uroczyście podpisany akt notarialny przekazujący drużynę ze stowarzyszenia do sportowej spółki akcyjnej. Oficjele obu stron zachowują milczenie i nie komentują tego faktu. Z tego wniosek, że biegły rewident zakończył swoją pracę i lada dzień poznamy oficjalny raport dotyczący zaległości finansowych klubu wobec dłużników. Poznamy również jakie zobowiązania ma przejąć sportowa spółka akcyjna wobec osób fizycznych oraz podmiotów zrzeszonych PZPN. Te długi trzeba uregulować bądź podpisać ugodę i rozłożyć spłatę na raty, chcąc otrzymać licencję, uprawniającą do gry w II lidze. Ta wiadomość zapewne ucieszy przebywających na zgrupowaniu piłkarzy oraz rzesze sympatyków klubu.

Krzysztof Ziętek, dyrektor sportowej spółki, odwiedził siedzibę PZPN, gdyż chciał się zorientować co w "trawie piszczy", czyli o zakazie transferów oraz warunkowej licencji. - Rozmawiałem z wieloma działaczami i muszę stwierdzić, że jesteśmy w stanie wypracować kompromis - informuje dyrektor Ziętek. - Działacze na pewno nie będą nam utrudniali życia, ale my też musimy przyjąć na siebie zobowiązania. Trzeba się uderzyć w piersi i stwierdzić, że nie jesteśmy bez winy. Jestem optymistą - skomplikowane sprawy zostaną rozwiązane.

To ze "Sportu'więc nie wiem czy to dość wiarygodne.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#183 Post autor: KK » 25 sty 2005, o 18:59

Do konca tygodnia bedzie juz oficjalnie tak jak powinno byc i na co czekamy, a sport neich pisze co chce... Poczekajmy jeszcze kilka dni, bo warto!

Pavlique
Kontakt:

#184 Post autor: Pavlique » 25 sty 2005, o 21:42

apisołrzech niydowno na tym forum że sport to szmatławic niy lepszy łod faktu abo super ekspresu toście po mie jechali;
ale nic to poczkomy jeszcze troszka
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#185 Post autor: L_M » 27 sty 2005, o 14:05

wlasnie wrocilem z urzedu - wszystko podpisane, druzyna przejeta - to wiadomosc dnia. szerzej pozniej na stronie
teraz trzeba sie modlic zeby byla licencja i ssa bylo przyjete w poczet czlonkow PZPN bo jak nie to zgodnie z tym protokolem wraca wszystko do stowarzyszenia, czyli byloby po staremu. ale to czarny i mam nadzieje malo prawdopodobny scenariusz ;)

pozdRo

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#186 Post autor: Konrad » 27 sty 2005, o 14:57

Myślę,że to wiadomość zimy!!
Czekałem na to z moim ojcem kilka dobrych lat - szkoda że nie doczekał. Myślę,że powoli, sukcesywnie nasz RUCH będzie piął się do góry, na należne mu w polskiej piłce miejsce ....
:!!!!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#187 Post autor: KOCHŁOWICE » 27 sty 2005, o 15:11

ku*** tyla zech na to czekol i zech sie doczekol :!: :!: :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

grhoak

#188 Post autor: grhoak » 27 sty 2005, o 15:15

Powrotu do stow. nie będzie.

ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA P.F.

arcio
Kontakt:

#189 Post autor: arcio » 27 sty 2005, o 16:17

kiedy będzie wiadomo cos o licencji i przyjęciu do pzpn ??
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#190 Post autor: Lutz » 27 sty 2005, o 20:39

Nu nareszcie . Mie ino troszka jedno martwi , na placu niy bydzie ani Klimek ani Zietek lotol ino nasi kopacze. SSA to niy ma gwarancja awansu jak niektorzy myslom. Co bydzie jak jednak niy wlezymy do I ligi , czy dali spolka bydzie prowadzic klub ,czy niy ??

Pavlique
Kontakt:

#191 Post autor: Pavlique » 27 sty 2005, o 20:54

Ni ma co zadować akich pytań, teroski juz je tak jak w biznesie i takie zasady nos jako SSA bydom czimać... jak akcjonariusze niy bydom chcieli to wycofajom sie z finansowania drużyny i wtedy bydzie koniec; ale po co zarozki myśleć tak źle ło tym co bydzie, jo to widza jako krok do normalności,
pozdr 8)
I'm a man who walks alone

HBSiwy
Kontakt:

#192 Post autor: HBSiwy » 27 sty 2005, o 21:39

Lutz ja ty episz naprowda.colki czos zes sie pytol i nerwowol kiedy bydzie ta SSA!!! Teraz jest a ty juz mosz inne wonty ,chopie bydz trocha cierpliwy !!!! Powiem ci szczerze NIE CHCIOL BYCH BYC TWOJA BABA :D :D Ona chyba dostanie przi ciebie kiedys zawalu....... :lol: :lol:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#193 Post autor: Neo » 27 sty 2005, o 21:54

Nie wiem czy żeście zauważyli, ale bardzo często mówią w wywiadach ludzie z SSA, kopacze... że dużo zależy od frekwencji na szpilach, że liczom na nos, że bydymy ich wspomogać... a nie tak jak w szpilach np. z mławom, że przydzie 1000 ludzi i jes cisza. Momy łazić, a nie godać :!:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#194 Post autor: Lutz » 27 sty 2005, o 21:57

HBSiwy pisze:Lutz ja ty episz naprowda.colki czos zes sie pytol i nerwowol kiedy bydzie ta SSA!!! Teraz jest a ty juz mosz inne wonty ,chopie bydz trocha cierpliwy !!!! Powiem ci szczerze NIE CHCIOL BYCH BYC TWOJA BABA :D :D Ona chyba dostanie przi ciebie kiedys zawalu....... :lol: :lol:
:D :D :D :D . Bo je nerwowy , niy poradza , ale to wiyncy wyniko z tego że jo sie wola naprzód już martwić . Jo niy mom żodnych wontów , ino nikaj niy pisze o tym co jo sie pytom , a jo tyż je ciekawski 8) Ty wiy<sz co bydzie jak niy dej Boże niy wlezymy ?? Bo jo niy . Pytołech sie czy w ty umowie je tako klauzula .co bydzie jak............... Niy zmiynio to faktu żech sie nareszcie doczekoł tej SSA , tego że idzie ku lepszymu i że nareszcie mom sie z czego radować . Alleluja :!: :!:

PS. Jo sie moi tyż dziwia , ale jakoś mie strzimuje już 15 lot , to ty tych pora postów mom nadzieja tyż przeżyjesz :)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: spyru » 27 sty 2005, o 23:28

SSA na pewno musi spłacić zadłużenie wobec byłych piłkarzy, trenerów Ruchu, a także klubów (m.in. Wisły Kraków, Pogoni Szczecin i Piotrcovii), z którymi działacze Stowarzyszenia nie zbilansowali transferów kilku piłkarzy.
To podstawowy warunek, by klub otrzymał licencję i mógł pozyskiwać nowych piłkarzy (na razie do gry nie udałoby się nawet potwierdzić Pawła Sibika i Macieja Kaczorowskiego, z którymi już podpisano kontrakty). W przyszłym tygodniu sprawą Ruchu zajmie się Wydział Dyscypliny PZPN i do tego czasu działacze spółki muszą przedstawić plan spłaty długów lub ewentualne ugody. Jeżeli tak się nie stanie i spółka nie dostanie licencji, drużyna na powrót wróci do Stowarzyszenia, które będzie musiało zwrócić SSA dochody, które już poniosła.
:?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ