Ludzie idzcie sie leczyć.
Dokładnie,paradoksalnie będzie lepszy doping niż na PiaścieK2 pisze:Jedno jest pewne, po tym meczu można być spokojnym o bilety na Podbeskidzie, nawet w dniu meczu
myślę ze niedługo dostana, przynajmniej tak to powinno wygląd by zrbic przegląd kadr przed nowym sezonem. Albo wypala albo powypozyczac potem i szukać nowych, bo wiadomo ze wiecznie Surma, Malina czy Zieniu grać nie bedabielszowice pisze:To skoro osiaglelimy cel-8.To niech szanse dostanie teraz Rafał Stanisławski ,Patryk Lipski ,Helik i Wlodyka, Urbańczyk.Reszta niech sie dychnie.
7,8,9,10...naście zwycięstw też by Cię na "napalały"? Cóż za myślenie..Raul22 pisze:Tak to jest jak się pompuje balon do zupełnie nieadekwatnych umiejętności jak i organizacji klubu. Dla mnie te 2 porażki są zupełnie normalne, gdyż od początku wiedziałem ze taka chwila nadejdzie. 6 wygranych to bylo ponad nasz stan osiągnięcie i bardzo mnie cieszyły one ale też nie napalay na żadne mistrzostwo ani puchary.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, Google [Bot], Lothar Ślązok, Rickenn10 i 69 gości